פסוריאזיס חוזר

yorgen29

New member
פסוריאזיס חוזר

הנני בחור בן 30 שחולה בפסוריאזיס כשנתיים.בשנה הראשונה דחפו לי משחות כגון דייבובט שעזרו לי בהתחלה אבל לאחר כמה חודשים רק החמירו את המצב שלי.לצערי רופאת העור דרך קופ"ח "מכבי" (שלא אציין את שמה )גרמה לי נזקים כבדים בכך שנתנה לי למרוח משחות על הפנים והגוף במשך שנה .כששאלתי אותה מה האופציות שיש לי כי אני סובל מהמחלה(מבחינה חיצונית לא פיזית)-היא אמרה שיש פוטותרפיה אבל זה מסרטן ולא כדאי לי.בכך היא "נפנפה" אותי-לא ברור למה עשתה זאת. החלטתי לעזוב אותה וללכת לרופא עור פרטי שהמליץ לי על פוטתרפיה.הייתי כ3-4 חודשים תוך לקיחת נאוטיגאסון-והטיפול בהחלט עזר. לפני כמה חודשים סיימתי את הטיפול ומיד אחריו הלכתי לרופא עור נוסף שנתן לי נאוטיגאסון למשך חודשיים.כחודשיים וחצי אני לא לוקח כלום ולא מורח כלום והשבוע הבחנתי בקשקשת על כפות הידיים ובברכיים.כן... סיוט. שאלתי היא:1.מה אתה ממליץ לי לעשות עכשיו?לבקש שוב נאוטיגאסון? ואולי יש תחליף לנאוטיגאסון- כדורים לרמת פסוריאזיס קלה יותר של נגעים בודדים בגוף?(כמו שציינתי רק השבוע חזרה לי המחלה ואני בשלבים ראשונים).והאם אפשר לקחת את הכדורים האלו לכל החיים בלי הפסקה בין טיפול לטיפול? 2.שמעתי שג'ל האלוורה עוזר ואני שוקל לנסות-האם זה חסר טעם או שבאמת זה יוכל לעזור לי? 3.אולי אתה ממליץ על משהו אחר?אני מתחתן עוד חודשיים וחצי בדיוק וממש מפחד שהנגעים יתפשטו והמצב יחמיר. תודה רבה על התשובה

b2erez1

New member
אני לוקח ניאוטיגאזון יותר מ-3 שנים באופן קבוע

ומצבי לא טוב...שאני מפסיק לקחת את הניאוטיגאזון מצבי רע מאוד....

למעלה