פסוריאזיס-צבא~~

פסוריאזיס-צבא~~

יש לי כמה שאלות אליכם. בעיקר לחילים או למי שיודע בכללי איזה פרופיל הביאו לכם על הפסוריאזיס?? יש לכם פטורים שמשמשים אותכם וקיבלתם אותם בגלל הפסוריאזיס? קיבלתי למשל לינה ביתית והרופא ביחידה לא אישר את זה ושלח את זה לבדיקה והם לא אישרו אישרו רק פטור משמירה בשמש אבל זה לא עוזר תאמת... כל אחד בבקשה שיוכל לרשום איך הוא עזר לעצמו בתנאי השירות בגלל הפסוריאזיס תודה רבה מראש!!!

revitalb82

New member
אהלן

טוב אני משוחררת תקופה ..... אבל לי לא הורידו פרופיל בגלל הפסוריאזיס אבל מה שכן מגיע לך פעם בחצי שנה או בשנה שהייה בים המלח על חשבון הצבא(מימון מלא)הכל תלוי כמובן ברמת הפסוריאזיס שלך... שמעתי על כול מיני הקלות של חולי פסוריאזיס לינה בבית(או לפחות כמה לילות בשבוע) פטור ממטבחים/שרותים וכל מיני כאלה ואחרים. תעמוד על כך שתקבל את מה שמגיע לך, אל תתפשר.... בהצלחה המשך שירות נעים

יעל441

New member
לחבר של הבן שלי

לא הורידו פרופיל בכלל, זה ממש תלוי בחומרה של המחלה, ואיפה היא בעיקר מתבטאת...

danistar

New member
מניסיון אשי

שלח מכתב לנציב קבילות חיילים וספר את כל השתלשלות הסיפור . אני בכלל לא מבין מה זאת אומרת קיבלתי "לינה ביתית" מי נתן לך את זה ?? אם זה משהו שהגיע מהחרף אף רופא לא יכול לבטל את זה . בכל מצב נציב קבילות החיילים . אצלי זה עבד כמו קסם - גם קל"ב וגם לינת בית .

danielle202

New member
תשובה..

היי ישראל,אני כרגע כבר שנה בצבא ורק לפני חודש הצלחתי להשיג את מה שמגיע לי . קודם כל הפרופיל נקבע לפי מצבך,אני אישית קיבלתי 72 וזה לא עזר לי בכלום. דרשתי לינת בית ופטורים והקלות,הפטור היחיד שניתן ללא שום בעיה זה פטור ממטבחים אפילו ללא מלחמות ,אנשי המטבח ישר נגעלים מהמחלה ומעדיפים שלא ניכנס למטבח... לגבי לינת בית -אין כזה דבר!!!!! ממש לא אכפת להם אם תמרח משחות בבית או בבסיס,אין שום הקלות בזה... הברירה היחידה שלך היא להוריד פרופיל כמה שיותר ורק אז לקבל הקלות... אני הורדתי פרופיל ל45 ורק ככה קיבלתי פטור משמירות,לינת בית,פטור ממטבחים.בנוסף מגיע לכל חולה פסוריאזיס 28 יום לשנה בים המלח באיזה מלון שתבחר והצבא משתתף בתשלום (לא השתתפות מלאה) רק 260 ש"ח ליום. את ה28 יום האלה ניתן לפצל... כדי להוכיח שמגיע לך טיפול אקלימי בים המלח ייקח לך המון זמן ותרתורים מול מלא רופאים.. בהצלחה!!

תודה +עוד כמה שאלות

תודה לכל מי שעזר הפרופיל שלי הוא 45 למי שלא הבין וזה בגלל הפסוריאזיס קיבלתי המלצה מרופא עור מומחה בבית חולים אסף הרופא על לינה ביתית והרופא ביחדיה שלך אתזה לנציג בדיקת פטורים והוא לא אישר את זה ... סיבה לא ידועה אני דרך הגב מבקש להיפגש איתו וניראה מה הוא אמר לזה שרשם שיש לו פטור משמירות ולינה ביתית וכל זה יש מצב אתה מסביר לי איך הוצאתה את זה כאילו מה אמרתם להם שמצדיק את בפטור.. זה דחוף לי לא מסוגל לעשות שבתות בבסיס..

למעלה