;-) פסוריאזיס

יניב_1

New member
;-) פסוריאזיס

היי לכולם אני חדש כאן ואם למישהו מכם יש מידע על פסוריאזיס בצבא מבחינת אחוזי נכות או הכרה בנכות ע``י צה``ל אשמח לקבל מידע תודה יניב

danistar

New member
יניב ברוך הבא לפורום שלנו

כנס לאתר שלנו יש דף המוקדש לנושא . מעבר לכך האים אתה חייל סדיר ?? האים אתה איש מילואים ?? קצת יותר פרטים. כמו כן אתה מוזמן להיכנס לצ`אט שלנו שנערך כל ערב החל מ 21:30 פרטים בהודעת המנהל ( ראה בראש הפורום קישור ) דני

יניב_1

New member
יותר על עצמי

היי אני בן 26 חייל מילואים סובל מאז הצבא טני בתביעה נגד הצבא להכרה בנכות לפי המלצת רופא מומחה 20% לא קבלתי ים המלח מאז פרוץ המחלה ולי נראה שאני אפול בין הכסאות משום מה

danistar

New member
יניב שלום

גם אני נמצא במצבך וגם אני עכשיו בבירורים רפואיים אני עושה כבר 10 שנים מילואים והרבה הצבא לא הולך לקראתי . לצערי כל הנושא של חולי פסוריאזיס ומילואים נופל בין הכיסאות . דני

Espresso

New member
שלום יניב

אינך נופל בין הכיסאות ולמשרד הבטחון יש מדיניות ברורה בנושא. באם קיבלת פסוריאזיס בזמן השרות הצבאי הרי שתזכה כנראה להכרה מטעם משרד הבטחון ולאחוזי נכות כפי שועדה מטעמם תקבע. סדר הדברים הוא כדלקמן: א. הגשת טופס תביעה תוך פרוט המקרה ב. הבאת הוכחות לפריצת המחלה תוך כדי שרות, לצורך כך אתה צריך את התיק הרפואי שלך מזמן השרות הצבאי ובו ניתן יהיה לראות את תחילת המקרה וכן את העובדה שהתגייסת ללא המחלה או סימניה (בדיקות רפואיות בלשכת גיוס) ג. יצירת קשר עם מפקדיך בשרות הסדיר והצהרתם על אופי שרותך כמו גם עדותם לפרוץ המחלה. ד. בהמשך תידרש גם למכתב דומה מנוטריון ציבורי. ה. במידה וכל הנ``ל יצדיק התייחסותם תופנה לועדה רפואית שתקבע לך את אחוזי הנכות באופן זמני ולאחר מכן במידה ותוכר סופית ועוד מספר ועדות, תקבל הכרה סופית ואחוזי נכות לכל חייך. ו. במידה ולא ילך כשורה, חפש עו``ד שמתמחה בכך ותן לו לטפל בתביעה. זהו בקיצור ובתקווה שתצליח לטפל בבעייתך. לגבי שרות המילואים אין שום הוראות קרפ``ר מחייבות לגבי אופי השרות ולכן הדבר מותנה בהבנת המצב ע``י מפקדיך. במידה ואופי השרות לא מתאים למצבך בקש להשתחרר מהיחידה. אז בהצלחה יניב

למעלה