פסח בא לעבודה..

chi12

New member
פסח בא לעבודה..

חופשת פסח כבר, אז בואו נעשה דברים כיפים פורום. איך לדעתכם היו מתרחשות הנקיונות לפסח וליל הסדר בעולם הדיגיטלי?

remundo

New member
איזה סוג של נקיונות?

קאבוטרימון: "*מהמם חשמלי*!!!" הרבה דיג'ימונים מרושעים קטנים: "אהה!! הצילו!!" *נסים להם לנפשם* אה, בעצם, אחרי שהם ניצחו את שליט דיג'ימון בעונה השניה, הם הגיעו לארץ דיגי'מון כיד לשפץ ולנקות אותה אז אולי זה משהו כזה..

chi12

New member
גם אני נזכרתי בזה.

בואו ננקה את העולם הדיגיטלי, חברים לעבודה! אני מרססת עם הסיפרי של יום העצמאות כדי להרוס נתונים זרים. אחח! הדיגימון שלי צבעינימון נפלה על פחית של צבע ויצרה לנו עוד עבודה. בואו נסקול אותה באבנים. היא בורחת! לא, לא לשם! את תלכלכי את כל העולם הדיגיטלי בצבע שמן אדום (זה מזכיר לכם משהו..)-אם לא אז אני צריכה לספר לכם. ועכשיו נתחבר לתוכנית של דורה "ילדים, רוצים לגרום לצבעינימון לעצור? (נשמעים קולות "כן" ברקע) אז תגידו לעצור באנגלית כלומר תגידו סטופ! (נשמעים קולות "stop" ברקע.) כנראה שאני לא אהיה דיגיגורלית מוצלחת, ואקח איתי לעולם הדיגיטלי ספר מתמטיקה ופשוט אתחיל לפתור תרגילים, ואתן לכם לעבוד שעות נוספות (כי לי יש מבחן ביום רביעי ולכם לא,) נה נה בננה. עכשיו ספרו על חוויתכם מנקיון העולם הדיגיטלי. אם יש משהו מגעיל (שלא כולל גוקים מתים), קראו לי ואני כבר אאסוף אותך. (אחרי קורס מש"צים התרגלתי לאסוף זבל.)

remundo

New member
מש"צים זה לא..

..האנשים האלה שאוכלים הכל וכשאין כוח לגמור את הבמבה אז מביאים להם? כך זה היה בתקופתי העתיקה והנשכחת. הממ. כן, אני קשישה, ועם שיער שיבה. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ אורי: "ביאקומון! זמן לנקות!" ביאקומון: "כן, כן.." *צווחה קורעת עור-תוף~!!1* אורי: "אהה לא! קוטיטאאוט (cut it out)!! יאמטה-דקודאסאי!!" ביאקומון: *לא שמוע וממשיך* אורי בדרמטיות: "אין לי ברירה.." אורי בלי דרמטיות: *שופך את הדלי ספונג'ה על הראש של ביאקומון* ביאקומון: *נרטב* *מפסיק* *מתעטש* "יופי, דווקא כשנגמר החורף אתה צריך לדאוג לי לצינון.." *מתעטש שוב* אורי: "הו לא, ביאקומון! אל תחלה!" *מיבב* ביאקומון: *סופר אפצ'י* אורי: "את זה תנקה בעצמך, שמעת?" *הולך משם בכעס* ביאקומון: *מושך באפו, מגרד באזנו בעזרת רגלו האחורית השמאלית, טועם פרעוש ראנדומלי, הולך לו לדרכו* ביאקומון ממלמל לעצמו: "שיואו לייק-למה נראה לו?" *הולך לעבר השקיעה ונעלם לו באופק* מרגש.

chi12

New member
חחח

בעצם רוב האנשים בטיול הם כך, אני לא, אני עם סטיל לא אוכלת כמעט ממתקים * *

Digi Lista

New member
בהחלט רעיון טוב לדיון../images/Emo13.gif

יאללה,קחי יוזמה ותפתחי בשרשור חדש שכולם יראו

למעלה