פסח בפתח וכולנו כבר קורסות

פסח בפתח וכולנו כבר קורסות

חברות יקרות , חני , אביבה , אריאלה ונילי וכל מי שקורא, קראתי כמה קשה אתן עובדות להכין את הבית לפסח והכנת ליל הסדר. כמוני כמוכן , טרודה גם בהכנות לחג, בקושי , הכנות לשבת , שלושת הילדים בבית וגם אמי שעדיין בגבס וזה כמובן גוזל משאבים רבים יותר. כמובן אסור לשכוח את בן זוגי היקר שרוצה חיבוק בכל רגע וטוב שאנו מצליחים להתלוצץ על כך , אני נותנת לו חיבוק באמצע העבודה ואומרת לו , הנה קיבלת 20 שניות והוא מרוצה. הוא רואה שכולם כבר מנקים וגם הוא רוצה, נשתדל לשתף אותו במה שהוא יוכל בשבוע הבא. גם אני כבר חשה כאבים בכל הגוף מרוב מאמץ וריצות ומתח וכבר רוצה להגיע לפסח. אצלנו נהיה אנחנו 5 והורי ודודי , כך שלא יהיה יותר מדי רעש וזו מתכונת שכבר היתה בשנים קודמות. רק השנה בני יצטרך יותר לנהל את הסדר וגם דודי יישן אצלנו בגלל מצבה של אמי. אני מאחלת לכל החבורה הנפלאה מפ"ת וראש העין , שתשמרו על עצמכן , אתן חייבות להיות בריאות וחזקות , תבקשו עזרה מאחרים כדי שאתן תוכלו לתפקד , כי האחריות עליכן כבדה מאד. תיפגשו ביום שני ותאגרו כוחות נפש עד למפגש הבא. אוהבת אתכן ושולחת לכן חיבוק ענק , שבת שלום , טובה

טובה יקרה

אני מודה לך ומעריכה את דאגתך, כמוני כמוך עסוכות בבית בבין זוג ובפרט בהכנות לחג לכל מי ששומרת כשרות.כי במצב שלנו אנחנו חייבות הרבה כח והרבה עידוד ואת זה אנו נותנות אחת לשניה.יבורך הפורום הזה. שבת שלום לך ולכל החברות היקרות. אביבה

ronnyw

New member
לכל שומרות הכשרות

הנושאות בעול הכבד של הטיפול, ועכשו מתרגש ובא עליהןן פסח: אין קצת הקלות? אין טיפל'ה ויתורים? יקרה משהו אם לא תצחצחו השנה כל פינה? למה החומרה הזו? למה חוסר הגמישות? אני בטוחה שמי ששופט אותכן (אם זה בשר ודם או ישות אלוהית כלשהיא) ילך השנה לקולא... אבל כנראה שאני לא מבינה... אין הקלות ואין התחשבות. חבל.

../images/Emo24.gifרוני פעם בשנה

מנקים את החמץ מהבית ומהלב , לא צריך להשתגע אך זה כייף שפעם בשנה מגיעים לכל פינה עד שנה הבאה, למחרת הפסח את מרגישה אווירה שונה הבית נקי ומצוחצח, נכון שיש קושי אך הכל עובר עושים בכייף ומקטרים ולבסוף נחים עם התכווצות שרירים. חה חה חה , כל החיים אנו עובדים בפסח קצת יותר .כל חג יש את המצווה שלו.שבוע טוב ובשורות טובות

דרורה יקרה

שבוע טוב, כל מה שכתבת נכון. לא צריך להשתגע וצריך פרופורציות. מה שקורה הוא שאנשים מחכים לפסח כדי להפוך את כל הבית אך לא חיבים דווקא בפסח לנקות ארונות בגדים. מה שחשוב זה לנקות את המטבח ובמקום שבו אוכלים. אצלנו , אני לא משתגעת ויש דברים שיהיה בהם אבק וזה לא חמץ. גם ככה זה קשה עם בעלע , הוא רוצה שאכין לו רשימה של מה לעשות אך נראה לי שנפעיל אותו ביחד עם הילדים ואתי. מחר יש לנו תור לבילינסון ונראה מה הרופאה תגיד. שיהיה שבוע טוב לכולנו ובלי להגזים. טובה

טובה את צודקת

אני מחקה לפסח זה נותן לי דחיפה לנקות בכייף אבל אני לא משתגעת ולא מתפסת על הארונות רק זורקת בגדים שלא משתמשים איתם או ישנים עושה סדר בבלגן . וכמו שאת כותבת צריך להתמקד יותר במטבח ובפינת האוכל. אז יאלה לעבודה

../images/Emo24.gifטובה שבוע טוב

את רוב העבודות כבר עשינו נשאר רק המטבח ופינת אוכל וקניות לפסח. עבדים היינו אז לפרעה היום עבדים לבית. אבל בסיום ובסוף זה כייף הכל יהיה נקי ומצוחצח.יש לנו 2 מצוות גדולות המצווה לנקות את הבית מחמץ ולנקות את היצר הרע מהלב.

למעלה