פסח בפתח ומה המנה
הבשרית שלכם לליל הסדר אצלי טלה יום קודם אפילו יומים קודם אני עוטפת אותו בממרח פסטו שאני מכינה משום צנוברים או אגוזים וכול מיני עלים ירוקים חוץ מרוזמרין בערב ליל הסדר שמה כמה תפוחי אדמה ובצלים בתבנית מכניסה איתם את הטלה עוטפת ברביד כסף לתנור חום הכי גבוהה ל- 20 דקות אח"F מוסיפה חצי בקבוק יין אדום חצי מתוק מורידה את הרביד כסף מנמכיה את חום התנור ל- 150 מעלות ל-שעה +20 דקות חום גבוה לקבלת צבע מפעם לפעם עם כף משקה את הטלה מהרוטב שבתבנית ומחכה בסבלנות לביס הראשון אייך אצלכם
הבשרית שלכם לליל הסדר אצלי טלה יום קודם אפילו יומים קודם אני עוטפת אותו בממרח פסטו שאני מכינה משום צנוברים או אגוזים וכול מיני עלים ירוקים חוץ מרוזמרין בערב ליל הסדר שמה כמה תפוחי אדמה ובצלים בתבנית מכניסה איתם את הטלה עוטפת ברביד כסף לתנור חום הכי גבוהה ל- 20 דקות אח"F מוסיפה חצי בקבוק יין אדום חצי מתוק מורידה את הרביד כסף מנמכיה את חום התנור ל- 150 מעלות ל-שעה +20 דקות חום גבוה לקבלת צבע מפעם לפעם עם כף משקה את הטלה מהרוטב שבתבנית ומחכה בסבלנות לביס הראשון אייך אצלכם