פסח הולך ומשמש לו..

trancelover

New member
זה ענין של תפיסה

כל אחד מבחוץ חושב על "טראנס" כמו שאתה חושב תאמת אני גם לא צריך להכנס לזה עמוק כלכך אם תקרא את מה שJam Head רשם לך אולי תבין את ה'הבדל' שני הקטעים ששמו שם באמת גרועים זו בכלל לא דוגמה בו נגיד שמה ששמו לך באתר זה לא בדיוק ה'פינקפלויד של הטראנס' קיצר תעשו מה בראש שלכם ותהנו ובכללי איןבכלל מה להשוות בומבלהלה למה שרייבאולוש'ן יכול להוציא ממך

FloyDviR

New member
לי נח יותר ה12...

נשמע אחלה ככה... בערב.... נעשה ערב גבינות ויין

מצטרפת לבקשה

מה ההבדל באמת בין כל הסגנונות האלו? אני לא מבדילה ביניהם. אולי תסביר לנו, טרנסוש? ותתן שמות כדי שנוכל לבדוק בעצמנו גם כן. אגב פסטיבלים: בשנה שעברה הייתי בבומבמלה והיה אחלה. אני מתכוונת ללכת גם השנה, אם יהיה לי מצב רוח הולם.

trancelover

New member
זהגדול עליי להוציא ככה הכל חח ../images/Emo6.gif

עזבי אני לא מאלה שאוהבים לכתוב הרבה :) מעדיף לקרוא מאשר לכתוב מה שכן בכללי JAMHEAD הסביר אתזה טוב מאד וכולם מבחוץ טראנס נחשב כמה שמתנגן במועדונים וכלהחרא הזה?האוס קלאב ושטויות.. קיצר כל הפופ שלכם ומי שחושב ככה לאנותר לי רק ללגלג חח התנסות היא דבר כלכך חיובי אתם רוצים להתעניין אני לא מאלה שנואמים אפשר לחפש לקרוא לנסות את הענין אבל ככה אלה שקובעים תשטויות שלהם בנוגע לטראנס.. אז אפשר לתת כמה נגיעות בכיוון בהקשר פינקפלויד, מה שהם עשו בזמנו עם הסינטים עם כל המודולים כל הסאונדים האלקטרונים המטורפים האלה זה חלק מאומנות טראנס היא לא רק אלקטרוניקה יש פה אומנים והכל רק הרבה יותר מתקדם, בעצם הכי מתקדם וגם טכנולוגית ואומנים שעושים שעוסקים פה בסטייל שנוגע מאד באנטלגנציה, לדעתי זה קשור, הטראנס הזה שעליו הכוונה הוא בא מהשפעות מכיוונים בא ממוסיקה פסיכודאלית שנות ה60 וכאלה בא מEBM ומACIDTECHNO אלה השפעות ואני רק יכול לומר על הגואהטראנס שהוא הסטייל הכי מורכב שייצא לכם אםבכלל לשמוע.. עוד משהו כללי שאולי יעזור לבחור פה לקלוט הוא מה שכמה הרכבים פה עושים אם נחשב אתזה כמספר נגנים, יש פה קטעים של 40ומעלה נגנים, בקיצר בכללי המוסיקה הזאת כל כמה שהיא מתפתחת בקצב מטורף מתחילת ה90 לפחות כמה סאבסטיילים שיוצאים ממנה בזמן האחרון חלקם בשלבים של כניסה למייןסטרימ ויש פה יציאה ממה שהיא היתה בעצם כל הזמן, אנדרגראונד בגללזה גם כמעט כולם מבחוץ כמוכם לא מבינים כמעט כלום בענין אז לפני שרושמים שטויות כדאי להתעניין קצת להתנסות אני לא רשמתי שטויות על בומבמלה, ופחות אויותר יודע טוב מאד מההולך שם ואומנים שכדאי לבדוק.. לאיודע אם תמצאי בכלל חח אבל בכלזאת אולי אני יזרוק פה כמה שמות שאני אוהב JUNO REACTOR הרכב של מלא נגנים שביןהשאר השתתפו גם בסאונדטרק למטריקס2 HALLUCINOGEN זה סימון פוספורד אחד האומנים הכי אלופים בעולם בכלמה שתשימו לו, אלבומים THE LONE DERANGER ענק וTWISTED לא פחות והוא גם חלק מSHPONGLE שהם הולכים על אמביאנט הזוי שבכלל מה מהפסיכדליקה הזאת ישלהם אפילו נגן צ'לו חח והיו לאמזמן בארץ והיה מטורף אח"כ סימון הביא לייב חזקקקקקק ביותר רק חבל שזה היה במקום סגור והיה צפופ אין האנרגיות שהמוסיקה שלו מוציאה זה פשווט חוויות איך אומרים OUTOFBODYEXPRIENCE בכלמקרה גם האמביאנט פחותאויותר יושב סאב תחת הטראנס שעליו מדבר.. גם ASTRAL PROJECTION הישראלים עשו פעם חומר נחמד של גואה ואינפקטד מאשרום גם הישראלים בכלל הוציאו דברים מדהימים עכשיו הם לאמשהו אבל פעם אם תמצאי במקרה קטע חובה DANCING WITH KADAFI של אינפקטד קטע מטורף של אמביאנט,ישלהם תאלבומים הטובים שלהם CLASSICAL MUSHROOM וGATHERING M F G גם הרכב ישראלי שכבר סגר חח היו להם יציאות ממש טובות NEW KIND OF WORLD אלבום שאני אוהב שלהם יש הרבה טובים אבל רשמתי ככה כמה שיש מצב שאפשר למצוא חומר זה בכללי תעשו עם המידע הזה מה שבא לכם :)

trancelover

New member
הא בקשר למועדונים וזה

בעקרון המוסיקה הזאת הולכת יותר בטבע באוויר פתוח

תודה ../images/Emo140.gif

אני אחפש את האמנים שהזכרת. מעניין אותי הקשר בין מה שהפלויד עשו בתחילת שנות השבעים למוסיקה האלקטרונית (באופן כללי) שנעשית היום, בעיקר אמביינט. אני לא מספיק מכירה את זה בכדי להראות איפה בדיוק ההשפעה וכו', ולכן שאלתי.

trancelover

New member
דרךאגב בSOYCD

ממש ממש בהתחלה אחרי הצלילי נגיעות מלודיות חלל האלו בהתחלה יש סאונד של ירידה סאונד חלש ממש יפה בשניה 14-15, בכלמקרה הסאונד הזה לפחות איך שהוא נשמע, זה סאונד שמבוסס על מודולצית ירידה בפיטצ' בכלמקרה מה שאני בא לומר שזה שהסאונד הזה קיים בהמון סינטים הכי טובים שיש היום כ-פריסט(זכרון, סאונדבנק של הסינטי) הוא כלכך מודרני חדשני והמון משתמשים בצורה הזאת זה רק מראה עד כמה פינקפלויד כמו שכולם אומרים הקדימו את זמנם.. וזה ממש משהו קטן חח :)

edlessme

New member
דוד.. אי אפשר לקרוא את מה שאתה כותב

אתה כותב. מוזר כזה... קשה לי להבין מה שאתה מנסה להגיד... אולי תתן לי איזה לינק לאתר שמסביר את זה?

natangold

New member
הקטע הוא...

שעם שיר אחד כזה באלבום (on the run בדארק סייד ו one of these days במדל)אני יכול איכשהוא להסתדר(ועדיין זה לא ממש יפה). אבל קשה לי להבין מה יפה בדיסק שלם בסגנון כזה. אבל כל אחד והטעם שלו.

Jam Head

New member
אני יכול לתת לך המלצה

תורידי/תקני את Infected Mushroom - Converting Vegetarians זה אלבום כפול של הצמד הישראלי המעולה הזה. הדיסק הראשון הוא טראנס כבד יותר , הרבה יותר אלקטרוני הרבה יותר מסיבי. הדיסק השני ( שאני אישית יותר אוהב ) הוא הרבה יותר פסיכודלי לכיוון האמביינט , המון המון קטעים מעניינים אפשר למצוא שם , גם מי שמוסיקה אלקטרונית לא מדבר אליו כל כך. הדיסק הזה הוא החדש ביותר של אינפקטד , והם השתמשו בתזמורת פילרמונית בקטעים רבים בעיקר בדיסק השני , לפי דעתי זה פשוט שילוב מושלם של מוסיקה מאתגרת עם הרבה צחוק וקצב. ממולץ !

Jam Head

New member
ובקשר לבומבולה..

לא רוצה סתם להיכנס לפסים אישיים או משהו כזה , אבל בגדול כל הפסטיבלים ה- " רוחניים " האלה כביכול , הם סתם שטות מסחרית מיותרת , בכלליות כל הגל השנטי הזה שסחף את הארץ הוא כל כך מגוחך ( לפי דעתי כמובן) שאני לא מבין איך כל כך הרבה אנשים נמשכים לשם. אישית הייתי פעם אחת בשנטיפי ופעם אחת בסגול , והיה שם פשוט מגוחך , אנשים נכנסים שם לסרטים קשים , מעבר לזה שזה סתם חגיגית סמים וסקס זה פשוט אבסורד בפני עצמו.

../images/Emo187.gif

לא הייתי בשנטיפי או סגול (אני לא בטוחה מה זה אפילו), אבל נהניתי מבומבמלה. קצת שטויות לא מזיקות בחיים - כל עוד לא לוקחים את זה יותר מדי ברצינות, כמובן. ולא נתקלתי בסקס או בסמים - סתם בהמוני עמך שיצאו לחוף. חבל רק שהשרותים שם לא מסודרים (כמו בכל פסטיבל, אני מניחה). מה אתה ראית בשיטוטיך? הייתי רוצה לשמוע.8 -{ ותודה על ההמלצה. ורק הערה: אסור בפורום להמליץ על "הורדות" או "צריבות" וכיוצא בזה מרעין בישין, אז תזכור להבא.

נימרודל

New member
טוב!

אז ב12!!! מי בא? מי שכן (ועדן, סליחה על זה זאני לוקחת פיקוד) שישרשר! שנקבע שעה וכו' וכו'...

edlessme

New member
אחד אחד... אני לא חושב שהשרת יעמוד

בלחץ שיש על השירשור הזה...

edlessme

New member
טוב... אנשים...

כרגע חזרתי ממפגש של פורום אחר.. והיה גדול... אז... יאללה.. בואו נתארגן... יהיה רק צחוקים.. (אני מזה לא מצליח להחדיר פה באפחד מוטיבציה נכון?)

למעלה