פסח מתקרב...

פסח מתקרב...

חברה, תעזרו כאן....
איזה תפריטים מעניינים אתם מכינים לליל הסדר?
איזה מתכונים יש לכם באמתכתכם?

אני צריכה מתכונים מעניינים שלא כל יום רואים על שולחן החג אבל שאפשר להכין בלי טרחה ענקית...

אגב גם קינוחים...

דינהלה1

New member
אתן מזמינות או מוזמנות???

בשנים האחרונות הקרובים שלנו מעדיפים לבלות את החג בחו"ל. אז אני עורכת אצלי סדר קטן בלי הרבה טררם מזמינה את חמותי ואת אמא שלי. הילדים לא אוכלים כל דבר אז אני מכינה את הדברים הפשוטים והקבועים שכולם אוהבים ואוכלים: מנה ראשונה מרק עוף עם קניידלך. מנה שנייה גפילטא פיש קנוי (ממוצא פולני אני...) על השולחן סלט ירקות רגיל, סלט תפו"א, כבד קצוץ, מנה עיקרית בשר בקר מבושל ברוטב עשיר מוגש עם קניידלך או עוף בתנור עם תפוח"א. קינוח סלט פירות עם גלידה לילדים כי בדרך כלל אין אחרי ארוחה כבדה לאף אחד אין כוח לקינוח כבד...
בשנים האחרונות חלק מהדברים אנחנו קונים בקייטרינג וגן עושים שימוש בכלי אוכל חד פעמיים כדי להקל עלינו בהכנות ואחר כך בסידור והניקיון.

נשמע אחלה

לפעמים אני מקווה שגם אצלנו זה יהיה כזה פשוט.
אנחנו מוזמנים הפעם. הוזמנו לשני מקומות כל אחד מצד אחר והשנה אנחנו מתפצלים. בדכ בראש השנה ופסח אנחנו עושים עם 2 הצדדים ארוחה ענקית של לפחות 30 איש. זה כבד מאוד ותמיד יש עניינים והעלבויות. ומי הזמין ומי עוד לא הזמין ומי הזמין את מי ומי לא הוזמן ולאן הוא ילך?
בקיצור לא תמיד יש לי כח לשטויות האלה.
תמיד מנסים לעשות איזה תפריט שונה אבל תמיד בסוף יש את אותם מאכלים. יותר מדי מאכלים.
תמיד מסיימים את הערב בלי יכולת לנשום מרוב אוכל...
אז מעניין מה יהיה השנה???

ריטה1

New member
השנה חוגגים בבית חדש

בסופ"ש הקרוב עוברים לבית החדש.
הבית הראשון שמסיימים לבנות, בגילנו המופלג
איזה כייף
אז נתארח אצל חמותי, שזה ממש מעבר לדלת (בנינו בצמוד אליה)
ואת הקינוח נוכל לאכול אצלנו, איזה כייף

שיהיה מעבר קל

את עוברת היום? מחר?
שיעבור בקלות ותתחדשו!!!
ותתרגלו בקלות לרעשים של הבית החדש...

למעלה