פסח עבר ויום העצמאות בפתח אז .....

פסח עבר ויום העצמאות בפתח אז .....

הנה לכם רשימת האומנים שיופיעו ביום העצמאות (במקומות : חדרה , כפר סבא , רעננה , נתניה , באר שבע , הוד השרון , קריית אתא , קריית ביאליק , הרצליה , עכו , פתח תקווה , חיפה , קריית מוצקין , קריית חיים , ראשון לציון , גדרה , רמת גן , אשקלון , חולון ועוד ...) אז הנה האומנים חדרה - שירי מימון כפר סבא - שירי מימון הדורבנים רעננה - סינרגיה שייגעצ אינפקציה נתניה - נינט טייב באר שבע - רוני דואני ליאור נרקיס הוד השרון - נינט טייב סינרגיה קריית אתא - הראל סקעת קרן פלס משינה עברי לידר קריית ביאליק - אתניקס הרצליה - סינרגיה עידן יניב טיפקס עכו - הראל סקעת מירי מסיקה פתח תקווה - נינט טייב מוניקה סקס טיפקס אריק ברמן חיפה - אביב גפן רון שובל גיים בויז דייויד ברוזה קריית מוצקין - קרן פלס הראל סקעת עברי לידר משינה קריית חיים - שלישית מה קשור ראשון לציון - משינה, סינרגיה, מוניקה סקס,שייגעצ,ברי סחרוף,ביט 69, אביב גפן והתעויוט, חמי רודנר, אריק ברמן, עברי לידר ושלישיית "מה קשור?". פתיחת שערים משעה 21:00. בימת גן המושבה: דנה אינטרנשיונל,אלי לוזון,אלברט אילוז - מ"השיר שלנו", להקת קוליטיס בית פארק הזיכרון: אלי לוזון, הפיג'מות,עידית חצור - מה"שמינייה" בימת פארק נאות שקמה: להקת הדורבנים, זהבה בן,אריה צ'רנר - מ"השמינייה" בימת המדרחוב רחוב הרצל-רוטשילד: אמיר פיי גוטמן,אבי מסיקה גדרה - שעה 20:00, רחבת המתנ"ס רמי קליינשטיין שימי תבורי מופעים מקומיים רמת גן - ר'ח הרא"ה פינת הרצל -עידן יניב,הפרוייקט של עידן רייכל,הדג נחש,שירלי לילו. שכונת הגפן , בית ספר גבעולם (איפה שהראל הופיע שנה שעברה) - שרית חדד . שכונת קריית קריניצי - רמי קליינשטין , יניב אנג'ל . שכונת רמת - עמידר - עידן יניב , ליאור פרחי , אבי סינואני ,להקת "השחקים" . שכונת רמת חן - הפרוייקט של עידן רייכל , רותי נבון . שכונת רמת שקמה - שרית חדד , הילה איתן . שכונת מרום נוה - רמי קליינטשין . שכונת וויתיקים - סופי צדקה,מוש בן ארי . שדרות הקונגרוס - סינרגיה , כוכבי הפיג'מות . שכונת נחלת גנים - אייל גולן . שכונת ראשונים - אייל גולן , אלינור פיירמן . אשקלון - קובי אריאלי במופע סטנד-אפ דתי לכל המשפחה הופעת הלהקה החסידית איילת השחר חולון - עידן יניב סינרגיה הרצליה - הבמה המרכזית - עידן יניב,להקת טיפקס,סינרגיה (20:45) במת הילדים - חזי דין ורינת גבאי בית שמש - ענת פארן, דניאל זילברשטיין, להקת גאיה, מיכל אמדורסקי, אלון דה-לוקו . רמת השרון - כיכר העירייה (במת המשפחה): פבלו רוזנברג, שלוה ברטי ושמעון בוסקילה כיכר העירייה (במת הצעירים והנוער): צביקה פיק, שורטי, שוטי הנבואה, DJ אסטריקס. מהשעה 23:00 רחבת בית מלינוב (במת הזמר העברי): חיים ועוזי אסנר, אילי גורליצקי, יונה עטרי, אושיק לוי. נס ציונה - רפאל מירילא מאיה רוטמן נינט טייב יבנה - הראל מויאל עפולה - שירי מימון הראל מויאל מודיעין - משינה בית חשמונאי - אביב גפן ירושלים - במתנ"ס גוננים בשכונת קטמון, הדיימונדז רמלה- מוש בן ארי רגב הוד

ניציייייי

אהובת ליבך תהייה בנתניה

urimz5

New member
הם צריכים מסוק או משגר טילים כדי

להספיק..חח במיוחד נינט שתנוח קצת..מסכנה

בעזרת השם שעוד מעט מאיוש

תהייה ככה ואז כולנו נרוץ לכל ההופעות שלההה יאוו איך אני מתגעגעת לזההה.....ואני בטוחה שגם היא

nitzangro2

New member
ההופעה הראשונה שלה ביום העצמאות

הייתה בפרדסיה איזה כייףף.. (יציאה!!) וליטלושששש אני רצה לנתניה לראות את נינט אהובתייייייייי!!!!!!!! איזה כייף ליייייי!! באסה להההה.. היא לא תוכל להמשיך בעוד הופעות אחרי נתניה.. כי אני יהרוג אותה או משו.. חהחהחהחהחהחהחהחהחה

חחח את אוהבת גם את נינט וגם את מאיה

??? לא נשמע לי הגיוני... אני למשל אוהב את מאיה אבל נינט בעע היא פריקית חח

רשימה ארוכה ושם אחד חסר כל כך

והוא מאיה כשאני נזכר בעצמאות לפני שנתיים זה היה חלום.. רצינו כמומטורפים מהופעה להופעה מקרית ביאליק לקרית מוצקין ומשם לקרית אתא כמה הייתי נותן שזה יחזור שוב..

nitzangro2

New member
גם אניייייי!!!! כ"ככככככככככ אני

מתגעגעת אלייהההההה!! לקול שלהההההה!!

לכול מי שרוצה (סליחה שזה קורה רק עכשיו)

מאיה בוסקילה הולכת גם היא להופיע ביום העצמאות ה59 למדינת ישראל בתוכנית: בין השעות 12:00 ל 17:00 מתחם ילדים ענק כולל: יובל המבולבל הפיגמות כוכבי ערוץ גטיקס אסף אשתר דפנה דקל רינת גבאי קובי מחט כולל : מתקנים מתנפחים והמון מלחמות קצף בין השעות 17:00 עד 21:00 הכוכבים הענקיים על הבמה כולל: שרית חדד שירי מימון שי גבסו מאיה בוסקילה מוקי הדורבנים ועוד..... ובין השעות 21:00 עד 24:00 טירוף על הבמה כולל : עברי לידר ריטה ורמי קליינשטיין נינט טייב משינה *** המופעים כוללים מייצג זיקוקים מרהיב שעוד לא נראה כמותו רוצים לדעת מתי ואיפה כל זה כנסו לפה *** ליטל יש לי רעיון בשבילך אם את רוצה לדעת מה הוא אז שלחי לי מסר

nitzangro2

New member
אני באההההההההההההההההההההההההההההה

עם נאותתתתתתתתתתת:) וליטל כמובןןןןןןןןןןןןן (נכון ליטל
)

קורינוש

זה בגני יהושע ולא נראה לי שישדרו את זה בטלויזיה הכי בטוח שזה לא ישודר וגם אם כן זה לא כמו לשמוע את מאיה בהופעה חיה...זה הדבר הכי מדהים בעולם

אני יודעת מאמי.. אני

בעזרת ה' יגיע להופעה הזאת אמא שלי אמרה לי שניסע לשם כי היא יודעת שאני אוהבת את מאיה.. פשוט ליתר ביטחון אם יקרה משהו פיתאום או לא יודעת מה ואני לא יוכל להגיע אז שאלתי..

למעלה