פסח~פסח~פסח! ספרו לנו!

mor000

New member
פסח~פסח~פסח! ספרו לנו!

פעם חשבתי שאני אוהבת את החג הזה, חופש ארוך וזה, ואז הגיע השביתה ואחריה הבגרויות, והנה אני מוצאת את היומן שלי מלא עד אפס מקום ב32195867915 דברים שצריך לעשות... אז נו.. לפחות יש איזה יומיים של שקט. אז תגידו... מצאתם פעם את האפיקומן מתחת לפאה של סבא? דפקתם את הראש במהלך קריאת ההגדה? זייפתם במה נשתנה? בקיצור ספרו לנו את הסיפורים הכי הזויים שהיו לכם בליל סדר... הסיפור הכי מעניין יקבל את האיסיקיו של נעמה רק!!!!

נעה 124

New member
לא יודעת אם זה הזוי..

אבל אני הבת הבכורה, וגם הנכדה הראשונה של סבא וסבתא שלי, ככה שהיו 4 שנים שהייתי הילדה היחידה בסדר. מה שמוביל לסיפורים מאוד מפדחים.. עד גיל 7 בערך, שאז גם אח שלי התחיל לשיר, עמדתי על הכיסא ושרתי לבד את מה נשתנה (חוויה מאוד ללא מומלצת), וגם הייתי הילדה היחידה שמחפשת את האפיקומן.. ובאמת טרחו להסתיר אותו בשבילי
אהה ועוד משהו- כל המשפחה שלי קיבוצניקים, ואם יש פה קיבוצניק, הוא יודע שבקיבוצים הסדר אחר, ותמיד יש ריקודים של בנות הקיבוץ.. אז שנה שעברה עשינו את הסדר אצלנו בבית (עם כל הדודים וסבא וסבתא והכול..), ואז באמצע הסדר מישהו הזכיר את זה שעכשיו בקיבוץ הילדות רוקדות, ואח שלי אמר שהוא לא מכיר את הריקוד.. ואבא שלי ודוד שלי רצו להדגים לו.. אז הם עמדו באמצע הסלון, ושרו ורקדו ריקודים של ילדות בנות 10
זה אחד הדברים הכי הזויים שראיתי אי פעם XDDDD וזהו.. חג שמח!

amit678

New member
אני רוצה את האייסיקיו של נעמה רק!! ../images/Emo6.gif

טוב, נתחיל בזה שבעיקרון היום יש לי יומולדת 15 (דגש על הבעיקרון- היום זה התאריך העברי שלי ובערך התאריך העברי היחיד שאני זוכרת בכל השנה
) אז נא לאחל לי מזל טוב
(לא באמת...). ובחזרה לנושא שלנו==> אז היום ליל הסדר, במשפחה שלי ממש לא שומרים כשרות בפסח ותמיד בסופו של דבר הקינוח בליל הסדר כבר מורכב מחמץ מסוים, בקיצור: לא ליל סדר כשר למהדרין זה ממש לא... את האמת שלא זכור לי עכשיו איזה סיפור הזוי במיוחד מליל הסדר (אלא אם מחשיבים את הפעם ההיא בגיל 3 ששתיתי בקבוק שלם של תירוש והקאתי את הכול, או הולכים קצת אחורה לליל הסדר הראשון שלי- ההוא שנחגג, או יותר נכון לא נחגג, בחדר יולדות) אבל השנה במקום לחגוג אותו כרגיל אצל סבתא החלטנו לשנות אווירה ולנסוע לדודה שלי למושב (מה שאומר שנקרא קצת אגדה, נאכל מצה ורבע ונלך לשחק כדורגל בחצר
) ככה שכנראה שכשאני אחזור יהיה לי איזה סיפור הזוי לספר
... פסח שמייח!!!

וואי זה מה זה לא מעודכןO_O../images/Emo29.gif בכל מקרה, צר לי לאכזב את כולכם, אבל אין לי אייסיקיו בכלל [מה זה הדבר הזה?! אני מאוכזבת מכם, מעריב לנוער!] אבל יש לי מסנג'ר ופייסבוק, אם מישהו מעונייןXP

angel doll

New member
יום הולדת, יום הולדת =] =]

כבר נגמר.. =[ היה לי אחלה פסח, קווה שעבר לכם סבבה. המשך חג נפלאאא, מורן.

למעלה