פסח קרב ובאאאאאאאאא

BaHuR ToV

New member
פסח קרב ובאאאאאאאאא../images/Emo13.gif

מה התוכניות שלכם לפסח? אצלי אמממ המון ים ,בריכה, אימונים מחנה אימונים, אליפות ישראל ,סופרלנד חברים משפחה והחלק הרע זה תגבורים במתמטיקה:/..עוד חודש טיפה יותר יש לי תבגרות הראשונה שלי וואי זה מפחיד איך אפשר לזכור כלכך הרבה חומר בבת אחת:/ אבל בקטנה מה התוכניות שלכם לחג(אם כבר יש)?:)

Gagl

New member
בהחלט קרב ובא...../images/Emo155.gif

אין לי תוכניות מוגדרות לפסח. סתם לנוח, לכייף, לצאת, ומה לעשות- חייבים גם ללמוד (קצת
) אימונים- במה אתה מתכוון לעשות? בהצלחה בבגרות במתמטיקה!! כמה יחידות אתה עושה השנה?

BaHuR ToV

New member
../images/Emo13.gif

בג'ודו..:) טנקיו מאמי אני רק ב י' אז אני עושה יחידה 1 וחוץ מיזה יש לי עוד בגרות בהיסטוריה מדעי טכנולוגיה וחשבונאות..:/ :) תהני בחופשששש

vk3

New member
אבל בשביל ההתחלה...

יהיה נחמד ביותר אם ניצור גלריית תמונות של כול משתתפי הפורום
מה דעתכם ??

Gagl

New member
בהצלחה בשאר הבגרויות..../images/Emo8.gif

מה זה מדעי הטכנולוגיה? - פעם ראשונה אני שומעת על כזה..

vk3

New member
אמממ...

אתה משתתף באליפות ? במה
בהצלחה בבגרויות !!!! אני ב- י"א וגם לי מתמטיקה השנה... איזה סבל... אני בטח אנוח, אלמד ( לצערי) ואולי אעשה עוד איזה שהן פעילויות קטנות... שום דבר מיוחד

vk3

New member
אני צריך נס... ../images/Emo188.gif

וואו... יפה
בלי מדליית זהב אל תחזור הביתה, אבל תחזור לפורום

m a n k o

New member
אמממ

דפקו לנו את הפסח :((( שבוע ראשון של פסח אני בכלל בהשלמות כל יום!! :| ויום אחרי פסח יש מבחן במתמטיקה \= אממ חוץ מזה אין לי ממש תוכניות... אני מקווה ללכת לים.. סרטים.. לבלות עם חברים.. לנוח קצת :>

water flower

New member
מקווה שכולם יהנו בפסח...

אני יודעת שאני הולכת לחרוש לכל הבגרויות ושאר ירקות...המון המון אבל גם לבלות...(הרבה יותר
) וביחד נגיד "לא!" לעבודות לחופש... חג שמייח

למעלה