פסח שמח לכל חברי הפורום

samc

New member
באביב יוצאים ממצריים

עדיין לא קניתי מצות לצערי לא אהיה אצל אחותי בחג. לכוווווולם חג שמח!

ט י נ ה

New member
חג שמח לך אהבה עבודה וחדר גדול

איתן יקר, כשכתבתי את גיבור גדול לא שערתי בדעתי שהוא יאחז כל כך הרבה שנים באוויר ועוד שהמשפט הזה יהיה כל כך רלוונטי. הנה עבר החורף ,והמלחמה בעירק מסתיימת . אני כולי תקווה שגם המשפט של הבית השני יהיה רלוונטי בקיץ הזה. אז איתן יקר אנחנו לא מבקשים הרבה אהבה -שתשמור עלינו לאורך האביב והקיץ לפחות עבודה -שנשרוד בכבוד וחדר קטן -בו נוכל בלילה לשים את הראש .( רצוי על יד מי שנאהבה ורצוי הסי די שלי ) חג שמח איש יקר יקר יקר -סי

ט י נ ה

New member
חג שמח מעין אם כי ......

הייתי שמחה אם החגים כבר היו עוברים די נמאס .סססססססססססססס

maayan1986

New member
אני דווקא לא...אין לי כח לחזור

לביה"ס...יש לי מגנים ובגרויות...אוף!

חג שמח!!! ועוד משהו....

יה אללה, מדהים לראות פה בפורום, (שאני פה בערך 7 חודשים ברוטו) איך לאט לאט מגיעים אנשים מקסימים מכלמיני תקופות, למשל ליאו שאין לי מושג מיהו אבל אם הוא זה שאכן עלה לנגן עם סי בהופעות, אז בעבר ראיתי אותו כמה פעמים בהופעות ועוד אנשים טובים... בכלל, אם יש פה אנשים שרק עוברים ומסתכלים (כתבו פה גם סי וגם מיכל אם אינני טועה) אבל אינם פעילים "אקטיביים", אנא כנסו, כתבו ותהיו חלק מה"משפחה" הזו שנוצרה פה, שהיא חמה וחביבה. מעניין לראות בכלל, שכל מי שנתפס פה, מיוחד בפני עצמו, גם ה"צעירים" וגם ה"וותיקים" יותר, שכל פעם הזכרונות שהם מעלים זורקים אותי אחורה להופעות המיתולוגיות של סי מהעבר ומעלים בי את הצורך הבלתי נלאה לשוב שוב ושוב להופעות, בכל ורסיה שהיא.... חג שמח ואוהב..... אופנוע.

actress

New member
אח'שלי ../images/Emo24.gif ../images/Emo45.gif אתה כ"כ צודק../images/Emo70.gif

יש פה מלא מלא ואני יכולה להגיד לך מניסיון שהם רק עוברים ומסתכלים ומביעים דעה על הפורום רק בחוץ.

למעלה