פסח שמח לפורום הכי הכי שלי!

פסח שמח לפורום הכי הכי שלי!

אנשים יפים, אני שמח מאוד לחזור, ובמיוחד לראות שהכל כאן מתנהל כהרגלו ושהמשפחה שלנו הולכת וגדלה, אני חייב לציין שלפי דעתי זה הפורום הכי משפחתי אוהב ומפרגן שיש, במיוחד כשזה קורה בינכם ובין עצמכם זה מאוד משמח אותי, ולראות אתכם מתגבשים ומתחברים גורם לי לאושר גדול! אז כמובן שהתגעגעתי בלי סוף,היה לי מדהים בארה"ב יחד עם הוריי, אבל מדהים עוד יותר לחזור! אני מאחל לכולכם חג שמח וכשר והמון איחולי הצלחה לכל אחד מכם באשר הוא, והעיקר, שנמשיך לאהוב כמו עכשיו! ואין תזמון טוב מכך לבשר לכם באופן רשמי על כך שהגענו לאלבום זהב!!! ושזה עושה אותי המאושר באדם! האלבום הזה הוא של כולנו! בחודש הבא תיערך המסיבה וההענקה הרשמית וכמובן שכולכם תהיו שם. חג שמח לכם ולמשפחותיכם אוהב כמו תמיד Y.

9B9

New member
חג שמח גם לך!

באמת שכאן זה כמו משפחה אחת גדולה שדבר אחד מקשר אותה וזה אתה! כל הכבוד על אלבום הזהב זה מגיע לך!! אז חג שמח וכשר

yaelala14

New member
../images/Emo103.gifחג שמח!!...תודה שנכנסת..!

ארה"ב מרגשתתת נכון??(אני עדיין בהתלהבות של הפעם הראשונה..)

וואי יוסייייייייי ../images/Emo24.gif

כל הכבוד! המון המון המון מזל טוב! כ"כ מגיע לך! באמת!!! איך אני שמחה בשבילך... וואי עשיתם לי ת'חג...
מקווה להגיע גם למסיבה... שמחה שנהנת בארה"ב חחח התגעגענו...
אוהבים אותך!
שיהיה חג שמח וכשר! ותודה גם לאריאל... שמנהל ת'פורום בצורה הכי טובה שיכולה להיות... חג שמח לכולם!

sarit lang

New member
יוווווווווווווווווווווווווווסי!

איזה חמוד הוא.....
אל תצחקו אל ההתלהבות שלי....אני חדשה פה וזה פעם ראשונה שאני רואה שיוסי נכנס....ואתם רגילים לזה!!!! בכל אופן שיהיה לכם חג מדהים ושמח....וכמובן גם לך יוסי!!!!!!

dror2009

New member
יוסי!!!!!!!!../images/Emo6.gif

כמה התגעגעתי, לכניסות שלך לפורום, שעד עכשיו הצבא לקח ממני!שיהיה לך ולטלי אישתך חג פסח כשר ושמח!!!!!תשמיך להיות מצויין, ומעולה, קבל ח"ח על הדיסק זהב!!!תמשיך להיות אומן ויוצר מוכשר, בהמון המון המון המון המון הערכה דרור :)

mori17

New member
חג שמחחחח ../images/Emo13.gif

לך,לכל הפורום,לכל משפחתך ןלכל בית ישראל
וכל הכבוד על האלבום זהב זה מגיע לך
מורי

יוסו'ששש....

ואיי איך אני שמחה שהגעת לאלבום ה"זהב" מגיע לך באמת.. אתה זמר ענק.... אני מאחלת לך חג שמח וכשר... תמשיך להיות הכי ת-ו-ת-ח ותגיע ליותר מזה (אני בטוחה ) .. דרך אגב .. שרתי איתך ברוסו בר ב 8.4 את אהבה בת עשרים... אוהבת הכי שבעולם ... ספיר...!!!

צנובר

New member
חג שמח לכולם

לכולנו שיהיה חג שמח. יוסי, שמחתי לקרוא שניהניתם בארה"ב. וברכות על הזהב... אשמח לפגוש את כולם במסיבה. דוד

ניר86

New member
יוסי יקירנו !!!

קודם כל נפתח בהמון מזל טוב על האלבום זהב ..כל כך מגיע לך ואיזה כיף שזה קרה זה עשה אותי הכי מאושר בעולם באמת !!! וכיף כמו תמיד שאתה נכנס ושואל ודואג אוהבים אותך המון כולנו ... אז חג שמח לך וכל המשפחה לטלי לאחים להורים וגם לטסי הקטנה ,כולנו נחגוג בחודש הבא ב"ה במסיבה ודבר אחרון תודה על יום שבת מעריך מאוד מאוד ואוהב ניר

adiii1

New member
יוסייייי

וואי קודם כל אני קצת באיחור אבל לא נורא אני בשוק כבר זהב? סחטיין סחטיין כל הכבוד זה מגיע לך רק תראה כמה אנשים מעריכים אותך קיצר אני שמחה בשבילך רצח על זה והלוואי בעזרת השם פלטינה וגם אני שמחה שנהנת לך בארה"ב היה מגיע לך החופש הזה
ושיהיה לך, לטלי ולכל המשפחה שלך חג כשר, שמייח ומהנה

הילונת90

New member
חג שמח גם לך ../images/Emo24.gif

אני שמחה שנהנית בארה"ב...אבל עוד יותר שחזרתת
שיהיה לך חג שמח וכשר... המון מזל טוב על האלבום זהבב
אני מקווה שנראה אותך שוב בקרוב...וכמובן במסיבה
אז שיהיה לך ולכולם פה בפורם חג פסח שמחח

אורטל 31

New member
חג שמח גם לך יוססססססי.!:]

הכי אוהבים אותך ותמיד איתך! המון המון מזל טוב, על האלבום זהב:] אתה בנאדם כ"כ מקסים! כ"כ מגיע לךךךך!

למעלה