פסח שמח שאלת בדיקות לו. השמה ??????

פסח שמח שאלת בדיקות לו. השמה ??????

טוב אז היא עוד שבועיים והיום קיבלנו זימון מהמועצה
בשיחה מוקדמת עם היועצת היא אמרה שמספיק האבחון הפסיכודידקטי והחומר מהבי"ס ושאלון שלנו
בזימון כתוב גם : בדיקת ראיה ובדיקת שמיעה עדכנית --- תודה על הזמן שמאפשרים לנו לקבוע תור

מחר יהיה כאן אופטמטריס ואנסה להכניס אותו בלי תור כי הרשימה מלאה כבר
בדיקת שמיעה עשינו לפני שנה לו. שילוב האם היא תקפה ?????????? כי אין סיכוי שאספיק לקבל הפניה מרופא המשפחה ולמצוא תור פנוי באחד ממכוני הבדיקות בב"ש לפני ה19/4 .

הם קצת הגזימו לדעתי

TikvaBonneh

New member
הניסיון שלי

אני עשיתי לו לקראת ועדת ההשמה שלקראת כיתה א את הבדיקות כי המורה אמרה לי שצריך, ובועדת השמה אף אחד לא ביקש לראות אותן. בועדת שילוב ביקשו מיכם להראות את הבדיקות?

הם פשוט רוצים לשלול

את האפשרות שהבעיות שבגינן רוצים שילוב/חינוך מיוחד נובעות מבעיות שמיעה וראיה. לכן מבקשים.
עדכני לדעתי השנה האחרונה בהחלט מספיקה.
לקטן שלנו שנה שעברה בזמן האבחון רצנו לעשות בדיקות ראיה ושמיעה כי אכן לא היה לנו משהו עדכני והפסיכולוגית אמרה שבלי בדיקות היא לא יכולה לסיים אבחון כי חייבים לשלול את הגורם הזה

הם פשוט רוצים לשלול

את האפשרות שהבעיות שבגינן רוצים שילוב/חינוך מיוחד נובעות מבעיות שמיעה וראיה. לכן מבקשים.
עדכני לדעתי השנה האחרונה בהחלט מספיקה.
לקטן שלנו שנה שעברה בזמן האבחון רצנו לעשות בדיקות ראיה ושמיעה כי אכן לא היה לנו משהו עדכני והפסיכולוגית אמרה שבלי בדיקות היא לא יכולה לסיים אבחון כי חייבים לשלול את הגורם הזה

מבינה את הרציונל בו. ראשונה

אבל מה אחרי 10 שנים הוא פתאום לא ????? ללא לקויות ????? יש מסחטת כספים רצינית סביב אישור של משרד החינוך .
&nbsp
מקווה שיספיק מה שאביא ואם לא אתחייב להביא עד......

בדיקת שמיעה זו הוראה חדשה משנה שעברה

אז רצתי גם ועשיתי פרטי כי לא היה זמן הבעיה שהשבוע כולם בחופש יו"ר הועדה, יועצת בי"ס וכו' ואין לי את מי לשאול בכלל
מעצבן שהיועצת לא בדקה ולא אמרה לנו שצריך בזמן .
&nbsp
&nbsp
אני מקווה שיספיק להם משנה שעברה
&nbsp
תודה

בו. שילוב הבאתי עם המכתב מהפסיכיאטרית

היו"ר זו מנהלת בי"ס , כאן יהיו אנשים חיצוניים שפחות מכירים אותנו ואנחנו אותם (אם בכלל ) ואין לי מושג אם יבקשו כנראה אצטרך לחכות עד יום שני בכדי לברר עם היו"ר .

TikvaBonneh

New member
מתי הייתה לכם ועדת השמה?

בשנתיים האחרונות?
כי לנו הייתה פעם אחרונה כשהוא עלה לכיתה א.

3מרגו

New member
הייתה.אמרתי שזרקו אותי ממדרגות

כי הרופאה המציאה בעיות התנהגות אחרי שתמיד היה עם בעיות רגשיות.לא רצו לתת כיתה קטנה...שלחו להביא חוות דעת שניה.ואחת יש לי מהרופא קולגה שלה שהמציא דבר שלישי.כך הוא פתר את הדילמה בין קוד 57 ו-55.ואני בכלל רציתי שיכתוב שהוא ילד נורמטיבי.
ואז עליתי על מסלול הידוע של אבחנה רצינית.יותר רצינית.

לדעתי מסלול של אבחנה רצינית

זה תמיד יותר טוב במקרה והורים לא מסכימים עם אבחנה קיימת.

למעלה