פסח שמח

The Immortal Me

New member
פסח שמח../images/Emo70.gif../images/Emo157.gif../images/Emo161.gif../images/Emo155.gif../images/Emo215.gif

אז, בואו נקרא לזה שרשור פסח
חוויות מהחופש, חוויות מהסדר, שיא שעות שינה, עצות להעברת זמן, ואם לא אכפת לכם - התפקדות חודש אפריל!
שם:
תאריך יומולדת (ונשתדל לזכור לפתוח שרשור יומולדת!):
משהו מיוחד שעשיתי בחופש:
משהו לא מיוחד שעשיתי בחופש (הו, יש הרבה):
האם אני אוהב מצות, או שונא מצות (אנשים, תצטרפו למסדר-איכסה-מצה!):
מתי אני הולך לישון בדרך כלל:
מתי אני מתעורר בדרך כלל:
מתנה שווה שקיבלתי לפסח: והכי חשוב-
האם אני מגיע לעולמות: אה, ופולשים מפורומים אחרים - תשרשרו לפה את הברכות שלכם. שיהיה לכולנו פסח שמח ו(לא) כשר
רוני
.

The Immortal Me

New member
עונה לעצמי../images/Emo215.gif

שם: רוני! גיל: 12 ו11 חודשים! תאריך יומולדת (ונשתדל לזכור לפתוח שרשור יומולדת!): 6/5/94. אנשים, עוד חודש! להכין סוכריות וירטואליות! משהו מיוחד שעשיתי בחופש: עשיתי משהו מגניב ליומולדת של חברה שלי, אבל אני לא יכולה להגיד פה, כי היא אולי תסתכל. אני אשים תמונה אחרי התאריך המיועד. זה מאגניב, ומכושף. משהו לא מיוחד שעשיתי בחופש (הו, יש הרבה): הרבה. קראתי את מע"ח בכמה ימים (ודילגתי על הסוף כמובן), התחלתי לקרוא את Three man in a boat, עשיתי מלא סרטונים, קיבלתי את הכלב של דוד שלי, אישפזתי אותו כי מסתבר שיש לו כלבלבת ועוד מעט יצטרכו לרצוח אותו ודוד שלי נהנה בטורקיה. אני ממש כועסת עליו (על הדוד, לא על הכלב). מה עוד? זהו, נראה לי. אני מקליטה את כל הפרקים של העונה הרביעית (של אנג'ל, בשבת בשתיים בלילה) ואז אעשה מרתונים של כל העונה, במקרה שלא יקנו לי אותה בDVD. האם אני אוהב מצות, או שונא מצות (אנשים, תצטרפו למסדר-איכסה-מצה!): איכסה-
מתי אני הולך לישון בדרך כלל: סביבות ארבע. אני ממש חיית מסיבות (אעלק, רואה טלוויזיה וקוראת עד ארבע.) מתי אני מתעורר בדרך כלל: שלוש, אחרי הצהריים. למה מתעקשים להעירני, למה?! מתנה שווה שקיבלתי לפסח: רק מאתיים שקל שהסבתא המאפיונרית שלי החליקה לכיס שלי במהלך הסדר, ובכך מימנה לי את עולמות. אנחנו אוהבים את סבתא. האם אני מגיע לעולמות: הל, יה! זהו. אנשים, תענו גם אתם! רוני
.

YaEl 15

New member
עונה ../images/Emo13.gif (רק למשועממים../images/Emo4.gif)

שם: יעל גיל: 15 תאריך יומולדת : 04/01/92 (יש זמן...) משהו מיוחד שעשיתי בחופש: כלום! חופש מאכזב ביותר!! (ויש לי מלא שיעורים , ומבחן במתמטיקה ובתנ"ך מיד אחרי החופש
) משהו לא מיוחד שעשיתי בחופש: אמממ...ישנתי. האם אני אוהב מצות, או שונא מצות: ש-ו-נ-א-ת מצות~~!!! (מצטרפת למסדר איכסה מצה...) מתי אני הולך לישון בדרך כלל: בד"כ בחופשים אני ישנה בסביבות 3-4-5 (איכשהו, יש הרבה יותר מה לעשות בלילה...) אבל בחופש הזה - בשתיים מקסימום אני במיטה (חופש מאכזב, כבר אמרתי?) מתי אני מתעורר בדרך כלל: 10-11-12 תלוי במצברוח ובשעמום... מתנה שווה שקיבלתי לפסח: כלום!!! אה, 100 שקל מדודה אבל זה לא הכי נחשב
האם אני מגיע לעולמות: לא. המשך חופשה מהנה לכולם

The Immortal Me

New member
ביקשת משועממים? קיבלת!../images/Emo215.gif

הייל מסדר! מש"מ? למה את לא באה ]: רוני
.

YaEl 15

New member
חחח------>>

ואני לא באה כי אמממ.... לא יודעת, אני פשוט לא בקטע

yoad123

New member
עונה:

שם: יועד גיל: 15 תאריך יומולדת (ונשתדל לזכור לפתוח שרשור יומולדת!): 23.02 משהו מיוחד שעשיתי בחופש: כמעט וכלום... חופש דיי משעמם לצערי, והמון שיעורים. משהו לא מיוחד שעשיתי בחופש (הו, יש הרבה): ללכת לישון מאוחר, לקום מאוחר. האם אני אוהב מצות, או שונא מצות (אנשים, תצטרפו למסדר-איכסה-מצה!): כשיש עליהם שוקולד- טעים... מתי אני הולך לישון בדרך כלל: בממוצע של כל ימי החופש- 3 בערך. מתי אני מתעורר בדרך כלל: עשר-אחת עשרה בבוקר בממוצע. מתנה שווה שקיבלתי לפסח: בליל הסדר קיבלתי שוקולדים, מכנס, וכרטיס חישגד (או משהו כזה... עם המזלות), ומכיוון שבכרטיס חישגד לא זכיתי אפילו ב-5 שקל שהיו רשומים למטה, והמכנס לא מתאים לי, אז אני אתייחס לשוקולדים כאל הכי שווים. והכי חשוב- האם אני מגיע לעולמות: מזה בכלל? כאילו אני יודע בגדול מזה, אבל אף פעם לא ממש הבנתי מה עושים שם. ככה או ככה- אין לי ממש כח ליסוע (או לנסוע?? אני תמיד שוכח) עד לתל אביב (זה שמה לא?) בשביל הרצאות וכו'...

The Immortal Me

New member
כנס לאתר:../images/Emo215.gif

www.olamot.org זה בחולון, במדיטק. וזה לא סתם הרצאות, זה הרצאות מאגניבות על מד"ב ופנטזיה (ה"פ, חומריו, באפי, ערפדים, סטארוורס) רוני
.

o r t a l i t

New member
אני פה הרבה לאחרונה ../images/Emo189.gif

אז... שם: אורטל. גיל: 16.8. תאריך יומולדת (ונשתדל לזכור לפתוח שרשור יומולדת!): 26.7 XD משהו מיוחד שעשיתי בחופש: מיוחד ? הכי מיוחד מגן בפיזיקה, השאר הכי רגיל. משהו לא מיוחד שעשיתי בחופש (הו, יש הרבה): התנחלויות והסתובבויות עם חברים, משפחה, חזרות לדברים :] האם אני אוהב מצות, או שונא מצות (אנשים, תצטרפו למסדר-איכסה-מצה!): שונאת שונאת. מתי אני הולך לישון בדרך כלל: בחופש, כן ? 2-4.. מתי אני מתעורר בדרך כלל: 12-15 :] מתנה שווה שקיבלתי לפסח: היחידות שקיבלתי הן מאייה ומגבת חח והכי חשוב- האם אני מגיע לעולמות: לא ^_~ דאמ, נצלו את השבוע הקרוב ! אחכ מגנים בגרויות וזה 0= [לחלקנו חח]

yuvich

New member
עונה

בחופש הייתי באילת עם חברים והיה חזק!!! בסדר היה נחמד... אבל נתנו את האפיקומן ישר לילד הכי קטן :( את שיא שעות השינה עדיין לא שברתי.. העברת זמן בלישון! שם: יואב גיל: 18 תאריך יומולדת: 25.3 אני אוהב מצות (עם שוקולד!) אבל הן עושות לי כאבי בטן! לא משנה מתי אני הולך לישון אני ישן לפחות 12 שעות (בחופש) ולא קיבלתי אף מתנה לפסח.. :( פסח שמח!!!!!!!!!!!!!!!!

עונה

שם: ליאור גיל:17 תאריך יומולדת (ונשתדל לזכור לפתוח שרשור יומולדת!): 24.2 משהו מיוחד שעשיתי בחופש: כלום... משהו לא מיוחד שעשיתי בחופש (הו, יש הרבה): ישנתי! למדתי למת' ולמחשבים[בעעעע] והורדתי פרקים של הירוז! אחלה סדרה! אה ודבר טוב אחד שקרה: ביטלו לנו את שיעורי ההשלמהה האם אני אוהב מצות, או שונא מצות (אנשים, תצטרפו למסדר-איכסה-מצה!): שונא ביותר מתי אני הולך לישון בדרך כלל: 11-12 בחופשים: 1-4 מתי אני מתעורר בדרך כלל: 7:15 בחופשים: 11-12 מתנה שווה שקיבלתי לפסח: האמ...לא בדיוק מתנה אבל קניתי נעליים שוות! והכי חשוב- האם אני מגיע לעולמות: לא...

עונה

שם: יותם גיל:14 תאריך יום הולדת: 22.8.06 משהו חשוב שעשיתי: עזרתי בהכנת משלוחיי מזון לנזקקים משהו לא חשוב שעשיתי: נסעתי לקפריסין שונא בלב מצותתתתתתתתתתת החלטתי שאני לא הולך לישון כל החופשה לפני 12:30 ולא קם לפני 10:30 מתנה שווה שקיבלתי היא מסבא שלי 600 שקל חחחח ולא שומר שונא לשמור

The Immortal Me

New member
אע../images/Emo70.gif ../images/Emo215.gif

הייתי בעולמות, בפעם הראשונה, והיה מגניב! ההרצאות (הפעם רק חומריו) היו מגניבות, והשנייה הייתה מצחיקה ביותר, קניתי המון מרצ'נדייז מאגניבים, פגשתי את בר חן המקסים שזיהה אותי (אע!) ואת *ה*חולצה, שכחתי כמובן לקחת את כרטיס החבר אז שילמתי מחיר מלא (בעע) - מה שהוביל להרצאה אחת פחות אבל זה לא העיב - היה מאגניב ביותר! צילמתי גם מלא תמונות (בערך...) אבל אני לא אעלה, כי הן לא ממש קשורות למכושפות. בעצם, שום דבר לא קשור למכושפות, אבל זה היה שרשור האוף הזמין ביותר. מצפה למחר! רוני "אה, זאת עם הקרמבואים!"
.

YaEl 15

New member
../images/Emo140.gifחח...תמשיכי לבלות

אבל מה הקטע של הקרמבואים באמת? מה תעשי כשהחורף יגמר, ויהיו אייקונים של קיץ?

The Immortal Me

New member
../images/Emo2.gif את מתכוונת ש... ש...../images/Emo215.gif

שכשיגיעו אייקונים של קיץ, לא יהיה יותר קרמבו? מה אעשה בלי קרמבו, מה?!?! יש לי פטיש קרמבואים. "אתה יודע מה צריך לעשות על הגג? חממת אבטיחים בחורף וחממת קרמבואים בקיץ!" "אבל קרמבואים זה לא צמח." "אז למה לא עושים אותם בקיץ, לעזאזל?!" רוני
.

YaEl 15

New member
חחח..תתחילי לחשוב על סימן אחר...

אבל למה בחרת בזה מלכתחילה? זה ניראה כמו חרא של כלב, לא כמו קרמבו
בלי להעליב, כן? קחי
או
או
או
או
אבל למה קרמבו?

The Immortal Me

New member
אעאעאע../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo215.gif../images/Emo215.gif../images/Emo215.gif

Don't you dare insulte my krembo!!! הממ, אולי אני אלך על הסוכריה. במילא אני אומרת סוכריות וירטואליות כל הזמן... בואו ננסה - ארמ, סוכריה?
! אוף, זה ארוך מדי... טוב, ננסה. רוני
.

למעלה