פסח שמייח לכווווולם!!!!

handlessman

New member
פסח שמייח לכווווולם!!!! ../images/Emo155.gif../images/Emo157.gif

אני כותב עכשיו מהמחשב של הבן דוד, עושים את הערב פסח אצל המשפחה... אמנם כולה 3 ק"מ מהבית, אבל מה לעשות - לא יכול בלי הפורום... אני ובת דודה שלי עשינו סשן פסח עם הגיטרות, יצא לנו משהו כמו דיינו בסגנון פלמנקו... חחח כל הקרובי משפחה הפציצו אותי בכסף ליומולדת, אז לא תהיה לי בעיה עם מצדה... אקיצר אנחנו פה אוכלים, שרים, מתמסטלים ממיץ ענבים, ועושים חיים... שרשרו מה אתם עושים \ עשיתם בערב פסח, מומלץ עכשיו (חוץ מענבל שאל הקרובים שלה ההמצאה הגאונית שנקראת "מחשב" עוד לא הגיעה...) עד כאן אני מדווח מהשטח. יאללה זזתי לשחד את הסבא בעבור האפיקומן...

glitter8

New member
חג שמח

החג שלי היה מיוחד במינו. אחרי כ- 10 שנים עשיתי לראשונה את הסדר עם המשפחה שלי, ולשם שינוי כולם היו. אפילו אני. בשנים האחרונות אני מבריזה אבל השנה אפילו אחי טרח להגיע, אז אחותי (זו שאין לה מחשב בבית) החליטה שהיא עושה "סדר" גם במשפחה" ולא ויתרה לאף אחד. אני מודה, 4 ימים בלי אינטרנט זה גמילה לא פשוטה בכלל, אבל שווה לכם לנסות. משם חתכתי היישר לים המלח.ובעצירה הראשונה התברר לי שיש פסטיבל בים המלח והופעה של עידן רייכל שכבר מזמן רציתי לראות, התקשרתי להזמין כרטיס. (רשמים מהמופע בפורום עידן רייכל, תחפשו לבד.) היה ממש סבבה כיף לחזור הביתה

למעלה