פסח 2004 - שר הטבעות או רגנרוק?

פסח 2004 - שר הטבעות או רגנרוק?

אם רוצים משחק רציני, יש להתחיל לדבר עליו כבר מעכשיו. בעצם, מדברים עליו כבר מספר שבועות. בפסח האחרון היה הנסיון הגשום War4Ring, שבעקבותיו נפתח פורום זה. פסח הזה כבר תפור, ותפור יפה. כעת, מדברים על פסח הבא: 2004, שזה כשלושה חודשים אחרי יציאת הסרט השלישי. מדובר במשחק תפקידים רב משתתפים שירים לחיים ליומיים את העולם שיבחר, והעומדים על הפרק הם : 1) הארץ התיכונה של J.R.R.Tolkien 2) רגנרוק - המיתולוגיה הקלטית. איפה אתם בעניין?

unagy

New member
שר הטבעות../images/Emo70.gif

ללא שום ספק

Gills

New member
רגנרוק !

מיתולוגיה נורדית, ד"א, אבל לא משנה.

Lochnar

New member
דעתי

אני אהיה בצבא, אבל דעתי היא בחיייייייית כמה משחקים של טולקין כבר אפשר לעשות זה לא משעמם?? רגנרוק זה סבבה, לא הרבה יודעים מה זה או מתעמקים בזה (ביניהם אני), אפשר לעשות שינויי עלילה קטנים בלי שטולקיניסטים מושבעים יכעסו, ואפשר לפתח משחק לא רע בכלל. וטרולים זה מגניב.

frodo1

New member
יש לי כמה שאלות לגבי המשחק:

1. לאיזה גילאים זה? 2. אפשר להביא ציוד משלי (נשק, שריון, מגן וכו´)? 3. איפה נרשמים? 4. מה יהיה שם? תודה מראש

תשובות

1. 16 ומעלה 2. כן, בתנאי שזה עונה על תקני הבטיחות. 3. המשחק עדיין לא פתוח להרשמה. 4. יהיה משחק תפקידים חי. מה יהיה שם - זה מה שיקבע בימים אלה.

Justin Angel

New member
שלום שלום :)

בתור משתתף שנה שעברה בWar4ring ומישהו שגאה להגיד שהוא סבל יותר מ24 שעות שם עד שהוא ברח על נפשו אני בהחלט מברך את היוזמה הברוכה הזאת :) דבר ראשון, לראגנרוק אין שום קשר למיתולוגיה הקלטית. ראגנרוק הוא מן אפוקליפסה של הדת הנורדית (אסאטרו), בעקרונו של דבר ביום הראגנרוק יבואו הענקים לתקוף את כל תשע הממלכות סביב עץ החיים. היימדיאל יתקע בקרן גדולה ויודיע לאחיו האסגרדים שהענקים באו להלחם יחד עם כל מי שבאו להפיל אותם. תוצאות הקרב ידועות מראש - הענקים מנצחים, עץ החיים נהרס וכל הממלכות נהרסות (כולל מידגארד ואסגארד). אם כבר אנחנו בנושא לפי מיתוס הבריאה הגאלי-וולשי הענקים כבר תקפו, ו-אפונה, טאראניס ומאיפוניס הדפו את התקפתם בעזרת אזהרה מאימם איוכה. בכל מקרה, אני בהחלט רוצה לנסות שוב את שר-הטבעות, היות בעיקר ולמרות שאני אשמח להחיות את המיתולוגיה הקלטית, נראה שיהיה בעיות ארגוניות ועלילתיות עם זה ושר הטבעות באמת יותר פופלרי :)

take out

New member
לא כל כך הבנתי...

בפסח... 1)לא יעלה כסף להשתתף נכון? 2)אנחנו נשחק לפי העלילה המדויקת של מה שיבחר? 3)אתם יכולים להביא לי כתובות עם אתרים של לרעיונות\תוכניות לנשקים?

take out

New member
תודה אבל לא תודה

אחלה אתר אבל לא לזה התכוונתי(לא שהסברתי את עצמי כמו שצריך). בקיץ קץ התכוונתי לאתר שמראה איך לבנות נשקים שאפשר להילחם אתם עם חברים

Lochnar

New member
בדר"כ

כן עולה כמה שקלים כדי להשתתף, וזאת למען כיסוי הוצאות בלבד, ולא לשם רווחים.

take out

New member
שאלה ללונכר

אכפת לך אם אני יוסיף אותך לרשימת איי סי קיו שלי?

למעלה