פסח

פסח

טוב, לא הייתי כאן כמעט השבוע, בעיקר בגלל הפסח וההכנות לקראתו.
לקראת פסח בד"כ אני גם עושה סוג של חשבון נפש, או "ביעור חמץ" נפשי ואישי.
אני מזמינה אתכם לספר איזה חמץ הייתם רוצים לבערהשנה.
מי מהאנשים שסביבכם מתישים, מפריעים, מקנאים, מציקים לכם?
מה הדברים שקשים לכם בחיים? על מה הייתם מוותרים בתקופםה הזאת?
מה הדברים שהייתם רוצים לחזק בחיים שלכם?
מה הדברים שאתם נאלצים לעשות בחיי היומיו ם והייתם שמחים שייצאו מחייכם?
ובכלל - מה הדברים שהייתם רוצים להיפטר מהם? אילו תכונות , קשיים, או מחשבות הייתם רוצים שייצאו מחייכם?

מתחילה

אני רוצה להיות יכולה לנפות מהחיים שלי את מי שרק גוזל ממני כוחות, את מי שמתיש אותי, את מי שמנצל את טוב הלב והאכפתיות שלי, אבללא נמצא שם בשבילי בחזרה.
אני רוצה להוציא מהחיים שלי את האנשים שמרשים לעצמם לגזול את הזמן שאין לי, ואני רוצה להוציא גם את אי היכולת שלי לומר "לא" ולעמוד על הצרכים שלי.
אני מקווה שגם הכאב שלי ייצא מהחיים שלי, ואיתו כל הדברים האחרים הנלוים אליו.
יש כנרא העוד כמה, אבל. אינ לא לגמרי צלולת מחשבה. אולי אמשיך מחר.
מי מצטרף?

kikona126

New member
ואו את סיכמת הרבה משלי...

אני במיוחד רוצה ללמוד להגיד לא.
המזל שלי בעבודה הוא שיש לי שני בוסים שמבינים אותי וכרגע שכל הלחץ עלי (כי מישהי עזבה) הם הכי תומכים ולא מתעצבנים שאני לא מספיקה דברים (לעומת זאת אם אני אעשה איזה טעות, אחד מהם ממש יכעס
) והם גם לא דורשים יותר מידי...

מה הייתי מורידה מעלי? אני חושבת להוריד מעלי את הכדורעף, לא מגיעה יותר בכיף לאימונים, הקבוצה כל הזמן במריבות, ולא כל כך בא לי על הכאב ראש הזה... אני מגיעה לפחות אימונים לאחרונה והולכת יותר לאימונים של קבוצת הפנאי/חוג ששם אנשים נהנים ולא רבים...

יש דברים שהפריעו לי בעבר, ואני רואה כרגע שהצלחתי להוציא אותם מהחיים שלי (בעצת ימים עשיתי רשימה של בקשות לשנה החדשה בראש השנה
יש לי מספר בקשות להגשים מהרשימה, אבל לאט לאט גם הן מוגשמות
)

oritheartist

New member
רב הזמן מרגיש שהכל סביבי מתיש ומפריע...

זו התחושה למרבה הצער. אני לא נפגש עם אנשים כמעט בכלל. בעצם רק בעבודה (בלית ברירה) פחות או יותר.

כל התקוות והרצונות שיש לי מתרכזים רק לדבר אחד - למצוא פתרון לכאב. לא מצליח למצוא עניין בשום דבר אחר...

למעלה