פסח

eietmo

New member
פסח

היי לכולם
קוראים לי רון, אני בת 18 מקנדה. אני כרגע לומדת באוניברסיטה וגרה במגורים...שזה אומר שאין לי מטבח. יש לי בעיה דיי רצינית. הקפיטריה של האוניברסיטה ממש לא לוקחת אחראיות על צמחונים, לפחות לא הדוקים כמוני, שלא אוכלים גבינה או בשר (בגבינה בקנדה יש מרכיב שקוראים לו רנט והוא בא ממעי דק של פרות
). עד עכשיו אני מסתדרת, מוצאת מה לאכול והכל סבבה. אבל עוד מעט יהיה פסח :-O! טוב אז לנקודה שלי: יש לכם רעיונות למאכלים (בעיקר לכל מה שכולל פרוטאינים ופחממות) שאני אוכל לקנות ולאכול? יש לי מקרר קטן בחדר..וטוסטר אובן. אין לי שום דבר כמו מחבת או פריזר. תודה למי שעוזר

taliF454

New member
את הגבינות את לא אוכלת רק בגלל בעית הרנין, או

שאת בכלל נמנעת ממוצרי חלב? כי אם אני לא טועה- ניתן להשיג גם גבינות עם רנין ממקור צמחי (הן אמורות להיות מסומנות ככאלה)

eietmo

New member
כן אפשר, אבל כמו שאמרתי אני אוכלת בקפיטריה

והאוכל שהם מכינים שם הוא עם גבינה שכנראה יש בה רנט.......

taliF454

New member
הבנתי. אז יש לי שאלה-

יש לכם באוני' VEGETARIAN SOCIETY? אולי את לא הסטודנטית היחידה שמתלוננת שאין לה מה לאכול ואם הלכת וביקשת שיוסיפו\ישנו את התפריט וזה לא עזר- הם יכולים לעזור בזה (חוץ מזה שהם בוודאי מכירים את הטיקאווי והחנויות באיזור ויוכלו להמליץ לך על מקומות שתוכלי לקנות בהם אוכל מוכן שמתאים לך) ואם אין באוני' ארגון צמחוני- אולי יש אחד כזה באיזור? לא כתבת איפה את נמצאת, אבל קל למצוא את הארגונים דרך האינטרנט

eietmo

New member
אוך כתבתי תגובה והיא נחמקה../images/Emo10.gif

אני בוונקובר, קנדה. בסה"כ יש אוכל צמחוני (לא המון, אבל יש). הבעיה היא בפסח - האוניברסיטה לא מתכוונת לקנות או להכין אוכל צמחוני וכשר לפסח. אז אני מחפשת מתכונים ורעיונות למאכלים, אם יש לך
. תודה על התגובות!

taliF454

New member
אהא! עכשיו התקלת אותי אם היו לך כיריים והייתי

יודעת מה יש לך מבחינת מוצרים - הייתי ממליצה לך ללכת ולקנות אטריות תפ"א כשל"פ, לבשל,לקרר ולהכין כמו סלט פסטה נחמד לקחת בקופסה לארוחת צהריים אולי יש אטריות כאלה אינטסנט,שאפשר לשפוך עליהן מים רותחים והן מוכנות? אם הטוסטר שלך מספיק גדול את יכולה לאפות חצי חציל או תפוח אדמה,למעוך ולתבל או אם בא לך משהו מתוק- תפוח עץ ממולא בסוכר חום עם אגוזים וצימוקים אפשר להכין לזניה ממצות וטופו (בתבנית הקטנה של האובן זה דווקא מתאים) עם רוטב עגבניות מוכן סלט ירקות סנדביצ'ים ממצה יש בפורום מתכונים בראוניז לפסח,את רק צריכה להתאים את הכמויות לתבנית של הטוסטר אם יש לך עוגת הבית או משהו דומה כשל"פ- אפשר אחרי שהיא מאבדת טריות להכין ממנה כדורי שוקולד חבל"ז מספיק רעיונות?

למעלה