פסטה בשמנת פיטריות אפשר לאכול יום אחרי כמובן שזה במקרר?
M Maldini Girl New member 8/5/17 #2 כן, פשוט לרוב פסטה פחות טעימה בעיקר רטבים משמנת שבחימום חוזר נוטים להפוך לשמן. אבל אפשר בתנאי שנשמר היטב בקירור. בתיאבון
כן, פשוט לרוב פסטה פחות טעימה בעיקר רטבים משמנת שבחימום חוזר נוטים להפוך לשמן. אבל אפשר בתנאי שנשמר היטב בקירור. בתיאבון
O oritta17 New member 9/5/17 #3 שאלה בקשר לשמנת מתוקה: איך להכין בבית, במקום לקנות ? ידוע לי שלקבלת שמנת-מתוקה ,מערבלים חלב וחמאה, מישהו יודע להסביר את אופן ההכנה, ואיזה כמויות צריך ?
שאלה בקשר לשמנת מתוקה: איך להכין בבית, במקום לקנות ? ידוע לי שלקבלת שמנת-מתוקה ,מערבלים חלב וחמאה, מישהו יודע להסביר את אופן ההכנה, ואיזה כמויות צריך ?
A almogi New member 12/5/17 #4 אפשר, אבל לא כדאי... מחממים תוך בחישה 100 גרם חמאה ב 200 מ"ל חלב רגיל עד שהחמאה נמסה לגמרי. מקררים לפחות כמה שעות במקרר. לא בטוח שזה כדאי מבחינת המאמץ והמחיר.
אפשר, אבל לא כדאי... מחממים תוך בחישה 100 גרם חמאה ב 200 מ"ל חלב רגיל עד שהחמאה נמסה לגמרי. מקררים לפחות כמה שעות במקרר. לא בטוח שזה כדאי מבחינת המאמץ והמחיר.