matars1989
New member
המצרכים הדרושים הם: פסטה - בכל מיני צורות מה שבא לכם. מים רותחים - בערך ליטר וחצי. רסק עגבניות - כ3-4 כפות. בצל קטן כף פפריקה אדומה 3/4 כף מלח 1/2 כף פלפל שחור כפית כמון מעט שמן קנולה/זית קורט סוכר תהליך העבודה: בכדי להכין את הפסטה מרתיחים מים כליטר וחצי ושופכים לסיר, מדליקים את הגז בזמן שהמים ממשיכים להתחמם שמים מעט מלח ומעט שמן כדי שהפסטה לא תידבק. ברגע שהמים ממש רותחים שופכים את הכמות הרצויה של הפסטה שמים על אש בינונית לכ15 דקות. חשוב כל כמה דקות לערבב את הפסטה שלא תדבק ושתתבשל בצורה מלאה. רוטב עגבניות: מטגנים בצל עד שהוא קצת משנה גוון ושופכים פפריקה אדומה ומערבבים. נותנים לזה איזה דקה ואז שמים את רסק העגבניות שופכים ככוס מים בסיר ומערבבים. אחרי בערך 3 דקות שהרסק מתבשל שמים מלח כמון פלפל שחור ונגיעה קטנה של סוכר. ונותנים לזה להמשיך להתבשל, חשוב לערבב כל כמה דקות שכל התבלינים יטמעו בפנים. כשהרסק מתחיל לבעבע מורידים מהגז. בזמן הזה מסננים את הפסטה מהמים שבישלנו ושופכים עליה מים נקיים. מחזירים חזרה לסיר את הפסטה ואת הרוטב שכבר הספיק להתבשל שופכים לתוך סיר הפסטה (כל זה בזמן שהאש דולקת בסיר הפסטה) מערבבים הכל ומכבים את האש.
נערך לאחרונה ב: