פסטה עם סינטה/אנטריקוט ברוטב עגבניות
המרכיבים: 1/2 ק"ג בשר סינטה/אנטריקוט חתוך לרצועות. 1 חבילה פסטה איזה סוג שמעדיפים. 1 בצל קצוץ דק כ-5 שיני שום קצוצות 100 גרם רסק עגבניות (קופסא קטנה) 1 כפית פלפלצ`ומה שמן זית מלח, פלפל שחור, פפריקה אדומה ומתוקה,צ`ילי חריף גרוס, כמון. הוראות הכנה: את רצועות הסינטה לצלות על הפלנצ`ה לסגירת הבשר עם מעט שמן זית,ללא מלח ותבלינים. למי שאין אפשר במחבת פסים,יציקה או מחבת רגילה לחמם היטב לפני צליית הבשר. את הפסטה לבשל עפ"י הוראות יצרן לדרגת אל דנטה. לטגן את הבצל עד הזהבה ולהוסיף את השום ואת יתר המרכיבים, להוסיף כ-5 כוסות מים לבשל עד רתיחה ולהוסיף את הבשר. להמשיך לבשל כ-20 דקות ולהוסיף את הפסטה לבשר עם הרוטב. להמשיך לבשל על אש נמוכה עוד כ-15 דקות.
המרכיבים: 1/2 ק"ג בשר סינטה/אנטריקוט חתוך לרצועות. 1 חבילה פסטה איזה סוג שמעדיפים. 1 בצל קצוץ דק כ-5 שיני שום קצוצות 100 גרם רסק עגבניות (קופסא קטנה) 1 כפית פלפלצ`ומה שמן זית מלח, פלפל שחור, פפריקה אדומה ומתוקה,צ`ילי חריף גרוס, כמון. הוראות הכנה: את רצועות הסינטה לצלות על הפלנצ`ה לסגירת הבשר עם מעט שמן זית,ללא מלח ותבלינים. למי שאין אפשר במחבת פסים,יציקה או מחבת רגילה לחמם היטב לפני צליית הבשר. את הפסטה לבשל עפ"י הוראות יצרן לדרגת אל דנטה. לטגן את הבצל עד הזהבה ולהוסיף את השום ואת יתר המרכיבים, להוסיף כ-5 כוסות מים לבשל עד רתיחה ולהוסיף את הבשר. להמשיך לבשל כ-20 דקות ולהוסיף את הפסטה לבשר עם הרוטב. להמשיך לבשל על אש נמוכה עוד כ-15 דקות.