פסטה עם פטריות
מצרכים:
2 בצלים קצוצים.
3 עלי דפנה.
1 שן שום שלם.
2 סלסלאות פטריות טריות (הפטריות החומות והלבנות).
4 כפות גדושות אבקת מרק פטריות.
1 שמנת מתוקה לבישול.
פלפל שחור גרוס, מלח גס.
שמן זית..ועשרים וחמש גרם חמאה.
לגרד קצת אגוז מוסקט לטעם.
גבינה צהובה מגורדת שקית קטנה.
ופרמזן לפזר מעל...
ההכנה:
1. לשפוך שמן זית וחמאה לטגן את הבצלים, להוסיף שן שלמה של שום. עלי דפנה .....
כאשר הבצלים משנים את צבעם לחום בהיר...להוסיף את הפטריות ולטגן עד שכל הפטריות נעשות רכות...
2. להוסיף את אבקת מרק הפטריות ולערבב היטב.
3. להוסיף מים עד מעל גובה תכולת המצרכים, ולבשל בערך עשרים דקות...
4. להוסיף את השמנת המתוקה לערבב בעדינות, להוסיף את הפסטה ובתיאבון..
לפזר גבינה צהובה מגורדת מלמעלה..ופרמזן מעדן.
מצרכים:
2 בצלים קצוצים.
3 עלי דפנה.
1 שן שום שלם.
2 סלסלאות פטריות טריות (הפטריות החומות והלבנות).
4 כפות גדושות אבקת מרק פטריות.
1 שמנת מתוקה לבישול.
פלפל שחור גרוס, מלח גס.
שמן זית..ועשרים וחמש גרם חמאה.
לגרד קצת אגוז מוסקט לטעם.
גבינה צהובה מגורדת שקית קטנה.
ופרמזן לפזר מעל...
ההכנה:
1. לשפוך שמן זית וחמאה לטגן את הבצלים, להוסיף שן שלמה של שום. עלי דפנה .....
כאשר הבצלים משנים את צבעם לחום בהיר...להוסיף את הפטריות ולטגן עד שכל הפטריות נעשות רכות...
2. להוסיף את אבקת מרק הפטריות ולערבב היטב.
3. להוסיף מים עד מעל גובה תכולת המצרכים, ולבשל בערך עשרים דקות...
4. להוסיף את השמנת המתוקה לערבב בעדינות, להוסיף את הפסטה ובתיאבון..
לפזר גבינה צהובה מגורדת מלמעלה..ופרמזן מעדן.