פסטה של ברילה ללא גלוטן
הכנתי אותה אתמול (כמו שכתוב בהוראות-אש בינונית 10 דקות), גם בדקתי מידי פעם את הגז (וראיתי שהיא לא מוכנה), כשהיא כן התרככה לבסוף נוצרה לי עיסה של תירס ולא פסטה.
לא ברור לי מה לא עשיתי נכון. (פסטה רגילה אני מבשלת בלי בעיות)
נ.ב-אין לי צליאק, אני מעוניינת להפחית בצריכת גלוטן משיקולים בריאותיים.
הכנתי אותה אתמול (כמו שכתוב בהוראות-אש בינונית 10 דקות), גם בדקתי מידי פעם את הגז (וראיתי שהיא לא מוכנה), כשהיא כן התרככה לבסוף נוצרה לי עיסה של תירס ולא פסטה.
לא ברור לי מה לא עשיתי נכון. (פסטה רגילה אני מבשלת בלי בעיות)
נ.ב-אין לי צליאק, אני מעוניינת להפחית בצריכת גלוטן משיקולים בריאותיים.