פסטה של ברילה ללא גלוטן

שמרית211

New member
פסטה של ברילה ללא גלוטן

הכנתי אותה אתמול (כמו שכתוב בהוראות-אש בינונית 10 דקות), גם בדקתי מידי פעם את הגז (וראיתי שהיא לא מוכנה), כשהיא כן התרככה לבסוף נוצרה לי עיסה של תירס ולא פסטה.
לא ברור לי מה לא עשיתי נכון. (פסטה רגילה אני מבשלת בלי בעיות)
נ.ב-אין לי צליאק, אני מעוניינת להפחית בצריכת גלוטן משיקולים בריאותיים.
 

net the jet

New member
פסטה מעולה.. לא קוראים הוראות.. מבשלים כמו

פסטה רגילה במים רותחים עם מלוח.. מערבבים פעם פעמיים ( לא יותר מדי, כמו שלא מערבבים פסטה רגילה יותר מדי ) שומרים על רתיחה נמוכה... בודקים עם מזלג או אצבעות אם היא מספיק רכה לטעמך, ( אחרי 7-8 דקות, אם יש צורך בעוד קצת, אז ממשיכים ) מסננים וזהו
 

טליאמתי

New member


 

avico2591

New member
האם היא נמכרת ברשתות שיווק

הגדולות חפשתי במי לוי, במגה בשורפסל
לא מצאתי פסטה ברילה ללא גלוטן,
מוזר.
 
למעלה