פסטיבלים הופעות ושאר ירקות

Nushi1980

New member
פסטיבלים הופעות ושאר ירקות

הרבה הרבה יש לי לכתוב על השבוע האחרון... דבר ראשון - חוצמזה - בירה , ויסקי, חברים, קלפים, טבע והמון מוזיקה משובחת מה עוד צריך? כל כך נהנתי , הרבה זמן לא נהנתי ככה כמו בחוצמזה - הופעות טובות במיוחד - דה גירלס, עמית ארז אביב מארק והפילרמונית- היה שווה ושוב תודה לאורן ואושר שאירחו לי חברה ולא פורומיסטית (כן כן יש לי חברים לא וירטאלים) סינדרום ירושלים - יש האומרים שמגיעים לעיר הזאת משתגעים - מקצועית קוראים לזה סינדרום ירושלים -אצלי זה טבעי - הסינדרום , הפאב הופעות האהוב עלי בעיר - וגם בארץ הולך למות מחובות - בניסיון החיאה המגניב ביותר - היה מצויין חבל שלא באו יותר אנשים - כל אמני הארץ , בעיקר כאלה שמופעים שם - וגם הפתעות כמו אהוד בנאי ומאיר בנאי, באו לתת שיר שניים ולעשות לנו טוב, קוטנר עשה לנו טריוויה והיה מעולה - מזיכרון - הדג נחש, כסנית השכל, רם אוריון, ספי אפרתי, שי נובלמן, דן תורן ומאור כהן, דפנה והעוגיות, אהוד בנאי, ומאיר בנאי, ג'נגו, ערן צור, ועוד בטוח, הזיכרון שלי די מת עכשיו היה טוב וחבל שלא היו יותר אנשים וגולת הכותרת - עמיר לב אמש - אין על עמיר, הופעה שלו זה ידוע שגם הגיטרה מעולה וגם יהיה סיפור - הפעם סיפור תל אביבי על קוק והחזרה לכפר, הקשר לאמנות , בקיצור פילוסופיה שלמה - עמיר הוא זמר שהרוויח את מקומו בכבוד הוא נפלא, אתמול הוא התעלה על עצמו - הופעה אקוסטית קטנה גולן זוסקוביץ על בס - רשימת השירים - עבד(שיר חדש מצויין), אנושקה(שיר מצמרר), פריז, אורטובר, עננים שחורים, כחול וירוק, ערב ראש השנה, שש שעות שינה, כבוי, חבק אותי, פעם בחים, בהדרן קיבנו את הכנר הטורקי(לבקשתי), מחכה ואריה ורותי עמיר פשוט אנושי- היה מדהים ותודה על הכרטיס!

למעלה