פסטיבלים מתוכננים במשחק

פסטיבלים מתוכננים במשחק

להלן מקום להכניס הודעות על פסטיבלים, נשפים, תחרויות, ערבי-במה וכו´ המיועדים לדמויות במשחקנו זה. אם אתה חש שקבוצתך לא מופיעה פה - פנה אל הקפטין שלך!

ע"פ עדכון המסטרים - פסטיבל רוהאן

יום השני למשחק, מחצית היום (12:00) פסטיבל שירה, ופולקלור. נא לתאם הגעה של בעלי-מופע.

על פי עדכון המסטרים - פסטיבל גונדור

להבנתי - מתוכנן לשעות המשחק הראשונות. Toyvo - אשמח להתיחסותך, ולהודעה רשמית ממנהיגך.

Varkong

New member
שירי עם דונלנדים

ככל הנראה, יהיה מספר רב של שירי עם דונלנדים, אשר יוצגו באחד הפסטיבלים.. או במחנה דונלנד.

LeonidF

New member
יריד

יתבצע יריד של הקבוצה שלי (Hillmen). פרטים נוספים יבואו בהמשך (לאחר התאפסות על עצמינו ותאום עם המאסטרים) לאוניד, הקפטיין של אנשי הגבעות

ובכן, אלפים?

קפטנים של מחוזות עלפיות, מה, אני צריך גם לדבר בשמכם? אם יש לכם יריד לעלפים בלבד, ציינו זאת. זה לגמרי בסדר. מכל הארועים שלכם, ידוע לי רק על אחד בו לא יתקבלו משלחות זרות.

linory

New member
ריוונדייל

איזה השמצות! וודא שיש אירועים בעיר. נכון לעכשיו מתוכננים 6 אירועים, אך לא כולם פתוחים לקהל הרחב. האירוע הראשון פתוח לקהל הינו תחרות אומנות הירח, שמתקיימת בלילה הראשון האירוע השני פתוח לקהל הינו תחרות אור השחר - שירה ודקלומים, בתחילת היום השני. והאירוע השלישי הוא, תחרות חץ וקשת בשעות בוקר המאוחרות של היום השני. אירועים מיוחדים לעיר כוללים: חתונה, חג עלפי ופגישת מועצת העיר... כידוע, עלפים אוהבים טקסיות ואירועים מאורגנים...

למעלה