פסטיבל אירי בת"א

פסטיבל אירי בת"א

כדאי לעקוב אחרי עיתונים. moondancer הסבה את ליבי להודעה המפרסמת את "4 ימים באירלנד" פסטיבל אירי (שכבר התקיים במתכונת דומה בעבר) בת"א. הפסיטבל ייערך בתאריכים ה-8 עד ה-11 בינואר בסינמטק ת"א, כאשר יהיו סרטים והופעות מוזיקליות (אמנים מהארץ והעולם) בתשלום, מופעי חוצות (לא בתשלום), פאב אירי והפנינג אירי ביום שישי החל מ-13:00. כרטיסים ניתן להשיג בקופות הסינמטק, או בטלפון 03-6917181, כאשר יש הנחות למנויי הסינמטק והנחות לתושבי ת"א יפו (בהצגת תעודה כמובן). אני ממליץ להציץ בעיתונים כדי לראות באילו אמנים מדובר.

suki da yo

New member
אני רוצה כל כך לבוא!

אם האלים יחייכו אלי ( מגיע לי, לא הברזתי השבוע מבי"ס:)) אז אני וחברי הנהרייני נגיע ביום שישי. אם לא, והוא לא יבוא לבקר אני אסרב לשקוע במרה שחורה ואולי אני אגרור איתי חברה. אם כל זה לא יעבוד אני אשב בבית ואוכל את הלב....

hsotrt

New member
או... פלאפי!! אני חייב לבוא!!

מעניין עם יהיו אנשים שיגנו שם חופשי, מהבית...

זה גם נותן לך תירוץ טוב

להגיע למפגש ביום חמישי "אמא, אני הולכת לראות הופעה של קטיפה שחורה, במסגרת פסטיבל אירלנד בת"א..."

hsotrt

New member
אז זהו... שלא! אימא מסרבת כרגע...

אחרי כל השיט אנד קראפ שהיה כרגע באותה עיר ביוב לכאורה... חבל באמת!!

suki da yo

New member
למען האמת, אני כבר חישבתי את זה

לרוע המזל נולד לי לפני כמה ימים בן דוד, והברית ביום חמישי. אני מקווה שהדוד שלי יוכיח שהוא צפונבון כמו שאני יודעת שהוא ( לקרוא לבן שלו אל-אמר... כאילו און או עילאי זה לא מספיק יצירתי...). בכל מקרה, בברית האחרונה שהיתה תחת אירגונו היה סושי בצהיים. אם זה אכן יהיה בצהריים אז אבוא ישר משם, כי זה בת"א ,עם חברה. אם אני טועה וזה יהיה בערב אני מקווה להברזה מהירה עם חברה שתחכה לי למטה.... בכל מקרה קטיפה שחורה יכסו אותי:)

TheBlueOne

New member
לרוע המזל? ../images/Emo6.gif

עד כמה מכוער הבן-דוד שלך?
סתם.. עד כמה שידוע לי- הולדת בן -אדם (במיוחד קרוב משפחה) הוא לרוב מאורע משמח לא? :) מזל- טוב !!!

Justin Angel

New member
:)

תינוקות זה דבר חמוד. אפילו היהודים, ובפרט על לחמניה :) (מה? זה דרש)

suki da yo

New member
למען האמת, אני חושבת...

.. שהזמל הרע הוא של התינוק החדש. אבא שלו, ( צפונבון יצירתי לעזאזל, כבר אמרתי?) אחליט לקרוא לו אלאמר. כמו אלוהים אמר. עכשיו, אם הוא היה דוס, סבבה. אם הוא בכלל היה מאמין במיוחד באלוהים, יופי. אבל זו סתם התעללות בילד המסכן. חוצמזה, כשבערך פעם בשנה נולד עוד תינוק במשפחה שלי ההתלהבות קטנה, ואני מתחייסת לכל זה רק בתור סיבה ארורה להיגרר עם אמא שלי בחיפוש אחרי בגדים לברית.ה שהיא תאשר.

למעלה