פסטיבל "אלף לילה ולוד" - הערב החל מ18:00

פסטיבל "אלף לילה ולוד" - הערב החל מ18:00

שלום לכולם, הנכם מוזמנים לאירוע קסום בעיר העתיקה של לוד, המתקיים החל משעה 18:00. בתוכנית: דיויד ברוזה, אביהו שבת, גיא אריאלי, חן אהרוני, דוכנים, מיצגים והרבה כיף... http://www.facebook.com/pages/pstybl-lp-lylh-wlwd/161377290544089 מצפים לכם

Jen74

New member
אני ובנותיי נגיע בהמונינו ../images/Emo9.gif

הילדות שלי כבר קבעו עם חברים/ות נוספים מהשכונה ומהעיר. חברים שלהם יהיו גם בין האומנים המקומיים שיופיעו. אני מצפה לאירוע בכיליון עיניים. מישהו יודע מתי בערך יסתיים האירוע ואם אפשר יהיה לחזור בשעה מאוחרת שכזאת בתחבורה ציבורית לגני אביב?

אני יודעת שההופעה האחרונה היא של

אביהו שבת והוא עולה בעשר וחצי עד 11 נדמה לי.

היה ענק!!!!!!!!!!!

דיויד ברוזה האליל התעלל בגיטרה!!! מסכנה הגיטרה שלו... חן אהרוני שיחקותה... עוד מעט(מחר) יהיו גם תמונות פגשנו הרבה חברים מכאן... היה 10 אני נהנתי מאווווד שי

Jen74

New member
איזה כיף היה לפגוש אתכם../images/Emo140.gif

הייתי קצת עסוקה בלחפש את הקטנה שלי שכל הזמן חיפשה מקום שקט
פגשתי כל מיני אנשים שאני מכירה ובגלל שאני מאוד עסוקה כל הזמן, אפילו שהם שכנים מהשכונה לא יוצא לי לפגוש אותם ביום יום.
באתי בשביל דיוויד ברוזה אבל נשארתי עד הסוף, כשהמשטרה ביקשה לכבוד את המוסיקה ולסגור את האורות באמצע המופע של הראפרים מלוד וזה היה קצת מאכזב. הבנות הגדולות שלי חיכו כל הערב ובאו במיוחד רק כדי לשמוע כמה חבר'ה שהן מכירות מבית הספר ומהשכונה עושים ראפ מצויין. הראפרים לא התבלבלו ואחרי שסגרו להם את המיקרופון והורידו אותם מהבמה הם המשיכו בשלהם על הרחבה במעגל כשהחברים מעודדים.
נהניתי גם ממופע האקרובטיקה עוצר הנשימה של FLY Y שמי שעמד מאחורי ההפקה הזאת הוא אקרובט מצויין מהופעות הפסטיגל וגם זכה במקום הראשון בתוכנית "הדבר הגדול הבא". הצחיקו אותנו מאוד הארנבים המקפצים ש"נתנו בראש" עם הגזרים שלהם ועם הקפיצות המשעשעות וכל הלוליינים על הקביים והפסלים האנושיים. הקטנה שלי הייתה בטוחה שאלו פסלים עד שהראיתי לה שהם בעצם אנשים.
איזה יופי של פסטיבל. חבל שלא עושים יותר אירועים כאלה בלוד.

למעלה