ואוו-
מדהים איך ההתרשמות שלך מהאירוע זהה לחלוטין להתרשמות שלי! גם אני אפצח בשלל מחמאות להופעה נהדרת של יעל ורונה, כל אחת בנפרד, ושתיהן ביחד, היו אדירות של ממש! : ] רונה הייתה ממש משוחררת יחסית, יעל עזרה לה לזרום יותר מבדרך כלל, לצחוק יותר, להרשות לעצמה קצת להשתחרר, וזה היה נחמד של ממש.. מה גם, שקהל שלם שר את השירים של רונה [למרות שזו לא הייתה הופעה רק שלה... וזה היה נהדר לשמוע ככה.. ] רונה ביצעה את black tiger [ככה כותבים? לא יודעת אנגלית...] ואת the prison by the sea. היא שרה גם כמה שירים בעברית, אבל לא שרה כלום מהדיסק החדש [כנראה היא משאירה את כל ההפתעות למחר...] היא שרה ביחד עם יעל את מבול, כשחציו היה בעברית, ובחצי השני יעל הצטרפה אליה עם בית באנגלית, וזה היה דווקא ממש נחמד לשמוע את זה משולב :] גמני נשארתי להופעה של אמילי רק כי רונה אמרה שכדאי. ואוו- היה נהדר!! באמת שהיא אדירה של ממש... היה לי ממש כיף, כי משך כל ההופעה של אמילי, רונה עמדה ממש לידי [כלומר, לא אחת היא נגעה בי בלי כוונה, ואז עוד התנצלה... חח] והיא הייתה חמודה של ממש, כי היא התלהבה והתרגשה מאמילי בצורה בלתי רגילה, וצעקה, ושרקה, ועשתה "ווואו!" וכאלה :] וזה היה נחמד.. ומה גם, שהיא עמדה שם עם החברה שלה, והפגינה זוגיות, שגם זה היה משהו נחמד לראות, כי טרם יצא לי לראות אותה ממש מחבקת אישה בצורה רומנטית, וזה היה חמוד... ובנוגע לתשובה שלהן לבחור שצעק "למה הסטרייטיות לא חמודות כמוכן??" רונה ענתה לו "אבל למה אתה מפנה את השאלה הזאת אלינו, הלסביות?" כולם צחקו והקהל ממש שיתף פעולה, ואז יעל דקלבאום אמרה, שלא זו השאלה, והשאלה האמיתית היא, מה הוא עושה כאן, בין כל הלסביות?! חחח ובמשך המשך ההופעה הן ירדו עליו בקטע של הוא הבחור היחיד שהגיע ונמצא פה וכאלה... חח : ] היה ממש מצחיק, והיה ממש נחמד שממש דיברו על זה שהפסטיבל הזה הפך איכשהו למעוז הלסביות התל אביביות... חח בקיצור, היה נהדר!!! אני רוצה עוד! : ]