פסטיבל בורג הרצברג

ozitex

New member
פסטיבל בורג הרצברג

הייתי רוצה להמליץ לכם על פסטיבל מדהים שמתרחש פעם בשנה בגרמניה. זהו הפסטיבל האולטימטיבי לפרוגרסיב ופסייח. הייתי נוכח שם לפני כמה שנים..אוירת וודסטוק מדהימה,היו שם להקות כמו הפריטי ת'ינגס,ביג ברד'ר,קראוון,מאגמה,ארתור בראון ורבים אחרים. גם השנה ההרכב מבטיח. מליץ בכל פה.חוויה. מצורף לינק.

Jflyaway

New member
השמועה אומרת ש PRETTY THINGS

של היום עדיין לוהטים... לפחות ע"פ מה שקראתי. זכית לראות אותם שם?

ozitex

New member
הפריטי ת'ינגס

לוהטים גם לוהטים..את מה שהם כבר שכחו יש צעירים שלא למדו. אמנם הם נראים כמו הסבא שלי אבל,הופעה פגז. מומלץ.

Jflyaway

New member
שמע אוזי... אני מקנא.. ../images/Emo13.gif

מכל ה REUNIONS האפשריים - זה הכי מושך אותי.

Jflyaway

New member
האהא...

אין על השזיפים.... אתה יודע ומכיר אותי

melancholy man

New member
In the land of milk and honey

נשמע כמו אחלה דבר, ההממ יולי בגרמניה, למה לא. מהליינאפ של השנה יש לפחות 4-5 להקות שמאוד הייתי רוצה לראות (ארתור לי והקרקס הנודד שלו מופיעים בכל העולם עכשיו לא הגיע הזמן שגם אני אפגוש אותו?). רק דבר אחד לא הבנתי, את הכותרת באתר, זו שנמצאת גם בכותרת ההודעה שלי.

ozitex

New member
פירוש שלי

ארץ זבת חלב ודבר נמצאת לא במזרח התיכון..

giloni

New member
Ten years after

מישהו שמע משהו שלהם לאחרונה? אולי אני לא מעודכן אבל די הופתעתי לראות אותם שם ועם הרכב כמעט מלא (להוציא את החשוב ביותר, כמובן). ראיתי שגםAudience מופיעים וגם זו הפתעה ענקית. האלבום היחיד שיש לי עשה עלי רושם די חזק. עכשיו רק צריך לבחור לאן לא לנסוע קודם: לקטטרים ב 500 פאונד החתיכה בלונדון או לורצברג יקי

ozitex

New member
טן יירס אפטר

הופיעו גם הם באותו פסטיבל לפני שנתיים. טריו משובח שנתן בראש. גם הפעם אני מאמין שהם באותו הרכב קלאסי של גיטרה-באס-תופים. תותחים!

Jflyaway

New member
ו TEN YEARS AFTER

היו מאז ומתמיד הרכב שהצטיין ב LIVE מעל ומעבר להקלטות האולפניות.

למעלה