פסטיבל בכובע בנמל ת"א.

האפיקומן עדיין מתחבא ב-../images/Emo43.gif אנשים

איפה האפיקומן של תפוז
בעשרת הימים הקרובים, נחביא מדי יום אפיקומן בפורום אקראי. גלו באיזה פורום מתחבא האפיקומן, ענו על החידה הנמצאת בפורום ואולי תזכו במארז מוצרי ספא מפנק במיוחד מתנת Spring! את כל הפרטים בנוגע לתחרות תוכלו למצוא כאן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=168&MessageId=128528415 והיום: יש לי 4X4 ומנוע מגרגר, אבל אני לא רכב שטח. חושבים שאתם יודעים באיזה פורום מדובר? חפשו את האפיקומן!

נתאי

New member
שלום לכןלם. האם מישהו יודע באם השוק הנודד

של ראש העין, מתקיים מחר כרגיל ? או שבחגים יש מתכונת שונה?

האפיקומן מסתתר ב-../images/Emo43.gif אנשים!

איפה האפיקומן של תפוז? בימים הקרובים, נחביא מדי יום אפיקומן בפורום אקראי. גלו באיזה פורום מתחבא האפיקומן, ענו על החידה הנמצאת בפורום ואולי תזכו במארז מוצרי ספא מפנק במיוחד מתנת Spring! את כל הפרטים בנוגע לתחרות תוכלו למצוא כאן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=168&MessageId=128528415 והיום: יש מספיק פרסים לכולם, לא צריך ללכת מכות. אבל אם כבר הולכים מכות אז לפחות שתהיה שם מצלמה... חושבים שאתם יודעים באיזה פורום מדובר? חפשו את האפיקומן!

כ חיים

New member
לחובבי "שוקי איכרים" למיניהם

בשבת הקרובה 11/4 יתקיים במתחם תחנת "רכבת העמק" בכפר יהושע "שוק איכרים" החל משעה 10.00 לפנה"צ ועד 17.00 .

שוק ראש העין

ראיתי את הודעתך רק עתה השוק שהזכרת, קבוע ומתקיים כל יום שישי בכל תנאי מזג האויר אולם יש להביא בחשבון שהוא נסגר יחסית מוקדם בערך בסביבות 15

פסטיבל בכובע בנמל ת"א.

הייתי אתמול עם הילדים בפסטיבל בכובע בנמל ת"א, היה ממש נחמד במופע הראשון עמדנו ובקושי ראינו, לאט לאט כישראלים מאומנים
מצאנו מקומות צפייה נוחים. במופע השני כבר ישבתי על אבן במקום נוח בשלישי כבר מצאנו ספסל. כשכבר התעייפתי ועשיתי פרצופים של "יאללה הולכים" הילדים, כיאה לילדים, רצו עוד מופע אחרון ומסתבר שזה היה המופע הכי מצחיק שראינו, נדמה לי שלאדם המוזר שמעביר אותו קוראים גילי.היה שווה להכנע לילדים, נשפכתי מצחוק. מאוד נחמד להסתובב במתחם הגדול הזה של הנמל ולהנות ממופעי הרחוב.אתמול היו שם מאות אנשים אבל לא היה צפוף להסתובב. אפילו צילמו אותנו לערוץ 24 בתור קהל באולפן השקוף. האומנים מבקשים בסיום כל מופע 20 שקלים לאדם (כדאי לתת אבל לא חייבים סכום כזה מאחר שמופע רודף מופע וזה מצטבר) בקיצור אני נהניתי . יש גם היום ומחר . אתמול התחיל ב 16.30 בזמן שבפרסומים היה כתוב יותר מאוחר.

למעלה