פסטיבל דימונה

Lacuna coil

New member
פסטיבל דימונה

מישהו ראה את הקלטת של הסרטים הזוכים בפסטיבל דימונה 2004? בין העולים לגמר תחת הקטגוריה "אחר" יש סרט של בית ספר אלון ברמת השרון. הוא אומנם לא זכה אבל הוא הדהים אותי. זאת הפעם הראשונה שראיתי סרט של י"בטניקים ברמה כל כך גבוהה. יש פה תאורה מדהימה, תלבושות צוות שחקנים, הכל! פשוט הופתעתי לטובה. קייט

אני ראיתי..../images/Emo83.gif

אבל רק את שני הזוכים במקומות הראשונים, דוקומנטרי ועלילתי. מהדוקומנטרי האמת שלא התלהבתי, נוצר הרושם שהוא נעשה רק בשביל לסחוט דמעה, ואני בעצם לא דוגמא כי דוקומנטריים זה לא הפייבוריט שלי. לעומת זאת העלילתי... וואו.. ניראה לי שקראו לו "בורקס", והוא היה לדעתי מעולה ומושקע וממש אהבתי אותו.

Lacuna coil

New member
אני מסכימה, ולא מסכימה

מבחינה ויזואלית הוא ממש ממש טוב. צילומים ועריכה יפים, עבודה עם תאורה וצבע ה-"ארט" בסרט מאוד מודגש ויפה. הבעיה היא מחסור קשה בעלילה ^^ וסוף הסרט פשוט מביש.. לא מבינה איך הוא הגיע למקום ראשון : ) אבל בהחלט נהנתי מלראות אותו קייט

ברונדבי

New member
אני מבין איך..

אבל לא ארחיב בשביל לא לגרום מריבות שונות ומשונות.

mail man

New member
גם אני חולק עליך

הסרט "בורקס" לא מתאים למקום ראשון. וגם מקומות 2-3 לא ריגשו במיוחד. ניתן להגיד שהתחרות לא היתה קשה במיוחד בשנה החולפת. על הסרט: עריכה קטסטרופאלית פשוט, נקודות שיא בכל סצינה ואובר-ריאקטינג של כל דמות. הילד הוא אשכנזי כשבאמצע רמת אביב ג' (או סביון) בוחר למצוא עצמו עם אבא מובטל ואקדח נגיש. לחבר שלו, שגם גר באזור יש אבא שמשתכר בכלל כשרת בבית ספר עירוני. כל אלו מעורבבים בקשר לא מוסבר של הגיבור עם ידידה קרובה (שנדפקת בסופו של דבר). סצינת המסיבה בכלל לא מחויבת למציאות, היא ארוכה מדי ופתטית להפליא. ושלא נזכיר את סצינת הסיום בה נראה הנער שאביו מתאבד מאיים באקדח (וואלה גם לאשכנזי הזה יש אקדח, איפה אנחנו? בצ'ילה?) על הוריו של הגיבור כאשר אלו קשורים באיזה בור באמצע פארק הירקון. הסרט עשוי בצורה שגויה אבל מציג רעיון טוב. המשחק רע, הקאסטינג רע והעריכה מחייבת שיפור.

irene20

New member
גם אני ראיתי

ראיתי את כלהעלילתיים ואחד דוקומנטרי ששהוא במקרה מכפר סבא.. לדעתי הוא היה ממש משעמם וצפוי... וממש לא אהבתי את הסרטים העלילתיים.. הם לא היו שווים זכיה...

למעלה