פסטיבל האביב בראשון לציון

עד שלא ישונה שמו של היכל התרבות

מע"ש מאיר ניצן למשהו אחר סגנון האנשים שיסדו ופיתחו את ראשון לציון לפני 125 שנה.. אני לא רוצה לבקר במקום הזה בושה לראש העיר שלא שימר את גן העיר הישן .. שהרס את רחוב זד"ל ובנה לעצמו ולעיריה את הבניין המשוכלל החדש בושה. אני אנדוד עד הבימה או תאטרות אחרות כדי לראות מופעים והצגות וזאת המחאה הפרטית שלי לגבי היכל התרבות ע"ש מאיר ניצן.

Shark Alarm

New member
שאני אבין, אתה מתעצבן על ../images/Emo26.gif

זה שזה קרוי ע"ש ניצן שהוא עדיין בחיים

חחח תבינו! אני לא מתעצבן אף פעם

חוץ מאשר בכדורגל או כשאנשים משקרים !!!!! :) נקרא לזה "מתעצבן" .. אז כן אני "מתעצבן" על דבר אחד בסיסי מאיר ניצן קרא להיכל על שמו בעודו מכהן, מאיר ניצן קרא בעצמו להיכל על שמו !!!!! לא מישהו שכיהן אחריו, לא מישהו אחר, הוא לא ממייסדי ראשל"צ, הוא עדיין ראש העיר למען השם !!!!! פולחן אישיות כזה לא נראה בשום עיר בתולדות המדינה, עזוב שזה גם מגעיל מבחינה דתית ופוגע ברגשות הציבור הדתי והחילוני כאחד לדעתי..... ברור שבנאדם לא חייב למות כדי לקבל הערכה, אבל לקחת את ההערכה בעצמו וליצור אותה על סמך דעתו בלבד? זה ביזיון. ברור שיש רחובות.. שמעון פרס.. ואיצטדיון שהיה קרוי על טדי קולק ז"ל כשהיה בחיים.. אבל כל אלה לא ננקבו ע"י האנשים עצמם, אלא ע"י מערכת של אנשים אחרים שיושבים כגורמים משפיעים שראו לנכון לעשות זאת.. מאיר ניצן צריך להודות בטעות ולשנות את השם אחרת הוא ייזכר לדיראון עולם בגלל היכל התרבות שמבליט את חוסר התרבות של האיש, מאיר ניצן.

Shark Alarm

New member
למה אתה חושב שיש את ../images/Emo26.gif

חברי מועצת העיר (כמובן בשביל לאשר דברים כאלה), ולמה אתה חושב שיש את המחלקה (ככה קוראים לזה) שנותנת לרחובות/בניינים וכו' שמות.. אני לא חושב שזה בא ישר מניצן הקריאה על שמו, ואם אני טועה, אשמח לקבל אסמכתא לכך.

נו באמת, אתה תמים.

אתה יודע מה שם המשחק ... כסף כסף כסף קצת שוחד, קצת קידום של מקורבים, קצת כסף מתחת לשולחן, היתרי בנייה, אישורים לקבלנים, קידום קרובי משפחה וכו' קידום רעיונות אחרים, אתה תאשר לי את זה ואני אאשר את זה... אתה יודע שהכל רקוב ואיך זה עובד... בעיה לאשר דבר כזה כשראש עיר חזק כמו מאיר ניצן מחליט לעשות דבר כזה, נו באמת ...

Shark Alarm

New member
שמע, עובדה שהעיר כבר 20 שנה ../images/Emo26.gif

הולכת אחריו. והבחירות האחרונות לראשות העיר היו אחרי שהיכל התרבות נקרא על שמו.. ואני לא אתפלא אם מאיר ניצן יבחר שוב, לקדנציה נוספת בבחירות הקרובות (אם אני לא טועה, צריכות להערך בסוף השנה)

שוב פעם אתה טועה...

יש חוק מסוים שראש עיר לא יכול לכהן יותר מ20 שנה (או מס' הקדנציות שהוא כיהן) ולכן הוא אינו יכול להבחר ע"פ חוק לראש עיריית ראשון לציון שוב הוא היה ראש עיר טוב ופיתח את העיר בצורה טובה ואין לי דבר נגדו אישית כי תכלס כולם מושחתים אבל יש לי דבר נגד הקריאה להיכל התרבות על שמו..... מה האינטרס שלך להגן על מאיר ניצן ? אתה שייך למכריו? מדוע אתה חושב שזה לגיטמי לקרוא להיכל תרבות עירוני על שם של ראש העיר המכהן ?!@

Shark Alarm

New member
לגבי החוק... ../images/Emo26.gif

מאיר ניצן מכהן כראש עיריית ראשון לציון מאז 1983 (חישוב מהיר יוצא שהוא כבר 24 שנים רמכהן כראש העיר). אני לא כל כך בטוח לגבי זה שהוא בחר לתת את השם של היכל התרבות על שמו, ואני אנסה לברר את זה. כמובן שאם אקבל מידע אחר, אודיע פה.. ואין לי שום אינטרס להגן על מאיר ניצן, אני לא נמנה עם מכריו, ואני אפילו לא שייך לאיזה מפלגה או משהו כזה שתומכת בו (למעשה אני לא נמנה על שום תנועה פוליטית עירונית או ארצית)- פשוט הוא ראש העיר שלך, ואין לך מה לעשות נגד זה (אלא אם תרצה, לא לתת לו את קולך בבחירות הבאות- כי לפי מה שהבנתי מהתקשורת, הוא מתכוון להתמודד על קדנציה נוספת)

או קיי..

זה לא משנה אם הוא נתן את ההוראה לקרוא להיכל על שמו או שזה בא מאנשים אחרים בעירייה, נמאס כבר מהשחיתות והונאת הציבור, ברגע שמאיר ניצן מכהן כראש העיריה אז כל האחריות בסופו של יום מוטלת עליו ולכן דברים כאלה שקורים מתחת לידיו ועיניו אף על פי אם נעשו ע"י גורמים אחרים בעיריה, בסופו של יום מוטלת האחריות עליו בראש ובראשונה. הוא ראש העיר שלי ואני שמח שהוא ראש העיר שלי, הוא קידם את העיר שלי ועשה ממנה אחת הערים המובילות בישראל אם לא המובילה שבהן..בהמון תחומים.. אבל אני לא מסכים עם פרט אחד, קריאת היכל התרבות על שמו בעודו מכהן כראש העיריה זה הכל...

cobainos

New member
אין כזה חוק

או לפחות לא כמו שאתה ניסחת את זה, כמו שכבר אמרו פה. יש ראש עיר בארץ שמכהן כבר יותר מניצן, לא זוכר מי זה אבל קיים. החוק קיים לגבי ראשי ממשלה שלא יכולים לכהן יותר משתי קדנציות. כמו שאמרו פה, ניצן מכהן 24 שנה ולא השנה הזאת. ובבחירות הבאות הוא מתכוון להתמודד שוב (הבחירות בסוף השנה הבאה - דהיינו 2008) אני אישית לא מתכוון להצביע לו.

אתה רוצה להגיד לי שהדיקטטור הזה

ישליט טרור בעירנו לנצח נצחים !? הזוי אז למה כולם מפיצים את השמועה שהוא לא יכול להבחר שוב !? הזוי אני לא מאמין מאיר ניצן ראש העיריה הניצחי של ראשון לציון ממש המערב הפרוע.

cobainos

New member
אתה כ"כ מצחיק.

שנייה אחת אתה קורא לו מושחת מגעיל ומקלל אותו, רגע אחרי זה אני אומר שאתה שמח שהוא ראש העיר שלך ואחרי זה אתה אומר שהוא משליט טרור. בידור להמונים
שוב, אני מדגיש מה שכתבתי: "לפחות לא כמו שניסחת את זה" כי זה באמת מוזר. לא יודע למה מפיצים. למה אנשים מפיצים שמועות? כי משעמם להם בחיים, כי הם רוצים להגיע עם הרצונות שלהם לאידיאל ולמחשבות של אנשים וכו'... חוץ מזה הוא בן 71-72 ככה שלדעתי גם אם הוא יתמודד ויבחר בבחירות הבאות (שבהן אני אהיה בניו-זילנד) זאת תהיה הפעם האחרונה.

חחחחחחח הרגת אותי סופית !!!!

אל מלא רחמיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

Shark Alarm

New member
לפי מה שאני זוכר שהוא אמר ../images/Emo26.gif

הוא אמר שהוא יתמודד בבחירות הקרובות (ואתה צודק לגבי 2008, הבחירות האחרונות נערכו ב- 2003) וזאת תהיה מערכת הבחירות האחרונה שלו. מה אני אומר, נאחל הצלחה לכל המתמודדים מי שלא יהיו

למעלה