פסטיבל הבלוז ביום ו' ב 25.7.03

actress

New member
פסטיבל הבלוז ביום ו' ב 25.7.03

ערב שכולו בלוז ונשמה
ביום ו' הקרוב ב 25.7 זה קורה בתאטרון גבעתיים סי היימן, זמרת רוק ובלוז פרפומרית נהדרת הידועה בכישוריה העצומים לשירי רוק ונשמה, מתארחת אצל שלמה מזרחי ולהקתו הידוע בכינויי ג'ימי הנדריקס, הישראלי וביחד עם ג'ואנה בנאבו זמרת הנשמה המדהימה. החברה המופלאה הזאת הולכת לבצע לנו ביצועי בלוז כמו: summer time; when a love a woman; natural woman וגם בלוז כחול לבן בביצועי בכורה שטרם נראו על במות ישראל. כמו כן אם אתם ממש משתוקקים לדעת מה יהיה האזינו לרשת ב' ביום ה' בלילה בין 00:00 ל 02:00 בתוכניתו של אמנון פאר תדר 95FM או באתר האינטרנט http://bet.iba.org.il/ אז אל תגידו לא ידענו לפרטים נוספים ניתן להתקשר ל: 036052226 בתום המופע מכירת דיסקים לוהטת בחתימת האומנית סי היימן

ט י נ ה

New member
../images/Emo175.gifחייבת להרים כוסית לאמנון ....

האיש פשוט ע-נ-ק- כל כך הרבה זמן לא נהנתי ככה במופע רדיו חי אם הייתי אשת קולנוע הייתי עכשיו מתחילה לעשות סרט על האיש 10 שנים אנשים ,10 שנים כל חמישי מחצות עד 0500 הוא ממלא אולפן באומנים בהוגי דעות במסעדנים בבירה ומצב רוח טוב איזה יופי של איש אני מצדיעה

actress

New member
50 ש"ח לפורום שלנו במקום 70-80 ש"ח

אז קדימה מי בא????????? שיגיד אני! בואו זה הרגע להפגש 100 הראשונים ( לא שיש כאן 100 ) יקבלו כרטיסים מוזלים במקום ב 70-80 ש"ח ניתן לקנות דרך הפורום ב 50 ש"ח בלבד!!! רק היום רק היום וכמובן מחר
ההרשמה בעיצומה!

actress

New member
שלחתי SMSים / מיילים אתם מגיעים?

יוהו יש פה מישהו/י? מחיר במבצע מומלץ מומלץ מומלץ!!!

actress

New member
מי שלא בא הפסיד אחלה של הופעה!

היה מיוחד והיה מדהים וסי ללא ספק פרפומרית ענקית!!!!!

למעלה