פסטיבל הדיסקים

פסטיבל הדיסקים

אתמול היינו בפסטיבל הדיסקים, והיה חסר שם, איך לומר, דיסקים... לפני שהלכתי הכנתי רשימה ארוכה של להקות ושל דיסקים שאני רוצה מתוך מחשבה שיהיה שם מבחר גדול, אבל לא דובים ולא יער, הדיסקים היוו רק שליש מהפסטיבל, אולי אפילו רק רבע. היה דוכן של טאוור רקורדס, שהיה די קטן בשביל כמות האנשים שהכילו אותו, אבל הוא היה הדוכן הכי גדול שם, והיה מבחר סביר מינוס, ומחירים שחלקם באמת מציאה, 30 שקלים, וגם פחות, והרוב ישראלים. אבל היו כל מיני מעניינים דווקא כמו ג´ף באקלי, אלבוו, הת´ר נובה, דנדי וורהולס ועוד כמה טובים. חוץ מהדוכן של טאוור, היו עוד כמה דוכנים קטנים של לייבלים וחנויות יד שניה, אבל המבחר שם היה מאד קטן, למרות שהיו הרבה תקליטים בדוכן של הקומה ה 13. היו המון דוכנים של אוכל וגם היה שוק קטן של כל מיני כמו בגדים זרוקים, תליונים עגילים קטורות וכאלה, כמו נחלת בנימין, וגם היו הופעות, אנחנו היינו כששלומי ברכה הופיע, פורטרט והשרוף. סה"כ היתה אווירה נחמדה, הרבה אנשים, ואולי יותר מפסטיבל דיסקים, זה פשוט היה הפנינג של מוזיקה ואנשים, ודווקא בתור שכזה, היה נחמד מאד. למה אני מספר את כל זה? כי יש את זה גם היום, משש בערב עד אור הבוקר או משהו כזה, זה 20 שקל כניסה, אז אם מישהו מכם רוצה ללכת, אז שידע מה יש שם. מבחינת רדיוהד אגב, אין הרבה למה לצפות, המוכרים של רדיוהד אמרו שיש שם את "מיי איירון לנג ואת ההופעה החיה שלהם" (כנראה התכוונו לאיי מייט בי רונג?) אבל כל מה שראיתי היה פאבלו האני. ולסיכום, הנה מה שאני קניתי: דני סנדרסון - תולדות המים מתי כספי ושלמה גרוניך - מאחורי הצלילים אריאל זילבר - בה-דה-די-דיאה (?) red hot chili peppers - mother´s milk david bowie - hunky dory שומע עכשיו - יהלי סובול - רואה ואינו נראה (מתוך תולדות המים)

polyethylene

New member
אני שמחה לספר שהצלחתי לגרום ../images/Emo45.gif

למישהי לקנות את pablo honey... זה גרם לי הרבה אושר והתחלתי לשקול להחליף מקצוע ולהיות יחצ"נית, אבל זה לא בשבילי, אז אני נשארת איפה שאני והיא נשארת עם הדיסק החדש שלה... חוץ מזה, באמת שהיה די מאכזב, היו יותר דוכני מזון וקישקושים מאשר דוכני דיסקים, וחבל, כי ככה המוסיקה הישראלית לא תגיע רחוק.
amit erez - postcard

lide

New member
את צריכה לשמוח גם...

על זה שבזכותכם לא עמדתי בלחץ וקניתי pablo honey... ואת ה - the bends זה היה בגלל כל חבריי הפורום.

*GormE*

New member
היה לי את pablo honey וממש אהבתי

אותו ויום אחד גיליתי שהדיסק נעלם ורק העטיפה נותרה. זה היה לפני כמה שנים ועד היום הוא מוצב בין הדיסקים שלי כמצבת זיכרון למה שהיה וכבר לא נמצא פאק, כמה מלודרמטי. אני צריכה פשוט לקנות אותו שוב וזהו

Fish in the sea

New member
והוא עולה רק 40 ש"ח

לפחות בשתי החנויות האחרונות שאני ראיתי. די מציאה לא? לילה טוב באמת...
muse - megalomania

כן, גם לי יש

כמה מצבות זיכרון כאלו, של דיסקים שפעם גנבו לי, היתה לי קופסה של 12 דיסקים וגנבו לי אותה, יחד עם הרדיו דיסק של האוטו, וחפיסה של אורביט, כלבים! נחמד לראות שאני לא פליט אמנויות הבמה היחידי פה... np - tori amos - the wrong band אני שומע את אנדר דה פינק, אחד מהאלבומים היותר טובים שלה (של טורי איימוס, לא של פינק...)

Esmena

New member
שהיום הוחזר לי לאחר שבוע ויותר

של פרידה ממושכת:) אז רציתי להרוג את המלצרית- אז מה.

*GormE*

New member
ראשית- במקרה היום גנבו לאחותי 20

דיסקים בתוך נרתיק. לחשוב איך זה שיש 20 עטיפות ריקות במצבות למה שהיה... ממש עצוב ויונתן! כפרה עליך, אני הייתי ממקימות הפורום אמנויות הבמה לפני שנה ומשהו וממש חבל שלא יצא מזה כלום אבל המקימה השנייה היתה די דפוקה והיא גם עזבה את מגמת תיאטרון ככה שבכלל החרמנו אותה

*GormE*

New member
לא, מישהי שהיתה עוד לפניה.

אני כבר לא זוכרת מה היה הכינוי שלה

עצוב...

יש לי עדיין כמה מצבות שלא השלמתי חזרה את מה שהיה בתוכן, ולחשוב שאיזה ארס מטומטם שגנב אותם, בטח זרק אותם איפשהו, מה תעשה עם פרל ג´אם?! או פייבמנט?! אה?! למה היית חייב גם לקחת את הדיסקים?!

hospital_food

New member
אוקיי,אז אין הנחה(לגביי הלועזים)

לפחות לא בגלל הפסטיבל, האלבומים האלה עולים עכשיו גם בחניות 50 שח(באתר של NMC 40). NMC פשוט יצאו במבצע מצויין, מלא אלבומים מעולים ב-50 שח. שווה לבדוק, גם גראנדאדי, מרקורי רב, סופרגראס, מאזי סטאר ועוד רבים וטובים מככבים שם.

Superunknown1

New member
משם הזמנתי את פאבלו הוני,

וגם את האלבום הראשון של גארבג´ ואת האחרון של mansun, למרות שאני לא משתגע אחריהם...

Esmena

New member
כזה כאילו יש

זה מה שרציתי, ומשום הייתה לי הרגשה שזה יהיה הראשון. 50 שקל?

למעלה