פסטיבל הסרטים 2010 נפתחה ההרשמה דחוף....

פסטיבל הסרטים 2010 נפתחה ההרשמה דחוף....

חברים יקרים שלום רב . על מנת שלא תתבלבלו אני נמצא כאן לעדכן אתכם. כל מה שנכתב ונאמר כאן עד היום גרם לבלבול רב בקרבכם. השנה ההרשמה נפתחה קצת באיחור ולכן אני מודיע סופית על פתיחת ההרשמה. פסטיבל הסרטים ה 26 שיתקיים בגן מניה בחיפה בחוהמ"ס בין התאריכים 23-30.09.10 בעלי דוכנים המעוניינים להירשם לפסטיבל צריכים לקחת בחשבון את הנתונים הבאים: מקבלים דוכן מודולרי מעץ עם גגון בגודל 2X1 ,תאורה ,חיבור לחשמל וכמובן מיקום, בעלי הדוכנים שישכילו להירשם מוקדם תינתן להם האופציה לבחור את מיקומם. עלויות 3800 ש"ח כולל מע"מ כחוק ,חתימה על הסכם השתתפות ושליחתה לפקס שמספרו 04-8257043 את התשלום יש להעביר אליי במזומן או בשיק (למוטב בלבד) עבור שטרר הפקות תקשורת בע"מ. כתובת למשלוח שיקים: לכבוד אור שטרר, אידר 39 חיפה ,מיקוד 34752 . במידה וישנן שאלות נוספות אשמח אם תיצרו איתי קשר ... המשך יום מקסים ,שבוע טוב ושנה טובה לכולם.

גיטי123

New member
מזל טוב ? על מה?שכנר זכה במכרז

אריק כולה קבלן דוכנים אריק ניגש למכרז ולא זכה זה קצת עוקץ המזל טוב כיון שהיו לו ציפיות והוא מאד התאכזב ועכשיו הוא עובד למען הזוכי תמורת...........

שטרר שכטר הפקות זכה ואריק ואני עושים דוכנים

אחלה אריק שבעולם ולכולם בהצלחה ונכון אריק מפיק וטבעי שהוא יעבוד תמורת ...... ולא עבור דוכן בכול מצב זה לא בסדר תמורת משהו צריך לעשות טבעי לא אז אריק אתה אחלה עלה והצליח מירב

HayaBee

New member
../images/Emo55.gif.....אני מופתעת מכל החגיגה סביב הענין

על מה כל החגיגה, האם לומר כבר מזל טוב......הטובים ניצחו.......כאילו על מה מדובר כאן? על טובים ורעים? זה הוליווד כאן? מלחמה שכזו? הרי ברור במה דברים אמורים, במה זה כרוך, הכל ענין של כסף וסיכון של הון. הבעלים , או בעלי החזקה דורשים סכומי עתק ומי שעומד מנגד הם המפיקים כל אחד מגיש את הצעתו ואם הצעה אחת תהיה בשקל יותר מהצעה אחרת הרי היא זו שתזכה. הכל ענין של כסף, מי מוכן לסכן יותר ולהתפלל חזק יותר שיוכל לכסות את ההוצאה לה התחיב. שמענו על מפיקים שנכנסו להרפתקאות מסוג זה והפסידו הון, אחרים נשארו חייבים לבעלי החזקה ולא עמדו בחוזה. מי שאמור לשלם כל זאת הם בעלי הדוכנים שישתתפו בהפקה, אלו הם שבעצם על גבם בונים את ההצלחה, זה בסדר כי כך הוא סדר הדברים, יש פרמידה . למפיק שזכה אין ברירה אלא להתאמץ ולעמוד בהצלחה בהתחיבות שלקח על עצמו ולהפיק את הארוע כפי שהתחיב וגם להרויח . כך זה בכל הפקה ולא מדובר בטיבו של האדם אלא בכספו. כך זה במרינה בהרצליה, כך זה היה באורדע ומרום נווה, כך זה ברכבת תל אביב, כך זה בפסטיבל עכו, כך זה בפסטיבל הסרטים ואיפה לא? בכל מקום בעצם. כרמיאל דומני העיריה מפיקה את פסטיבל המחולות, כל הכסף מוצא על ידה וכך ההכנסות ישירות לעיריה. חוצות היוצר, ישירות לחברה הכלכלית של העיריה. יש כל מני קומבינציות. פישפשוק....לא ידוע לי על מכרז שהוציאה עירית תל אביב או המישלמה - החברה הכלכלית של יפו. מעטים המקומות בהם נבחר האדם בשל כשרונו, נחמדותו או קשריו אך גם זה קיים. היום כמעט בכל מקום ציבורי מתקיים מכרז ומכרז זה תמיד יותר כסף והמרויח הוא בעל החזקה (עיריה לדוגמא) שמעמיד את הרף שאותו צריכים המציעים לעבור הכי גבוה שניתן. וכל חוזה או מכרז נעשה יותר ויותר קשה, יקר ובעל דרישות כי בעלי החזקה למדו לסחוט את המפיקים, מה שפעם היה בחינם היום הפך למסחטת כספים אדירה שמישהו צריך לשלם עבורה. מסקנה.....באמת מגיע לזוכה במכרז שיבורך במזל טוב ....שהמזל יעמוד לצידו וינחל הצלחה כי הסכומים בהם מדובר הם אדירים ויד האדם הפשוט לא תשיגם. הזוכים מסתמכים על אחרים, קטנים בעלי קשרים, שישווקו את הארוע, שישיגו להם את הדוכניסטים והם אלו שאתם פוגשים כאן בפורום עושים את עבודתם נאמנה על מנת להרויח קצת פה ושם ועל ידי כך לגרום לאחרים - למפיק, להרויח ולכסות את ההוצאה הגדולה של עלות המכרז בו זכה. הדוכניסטים מקבלים את השרות הטוב של אנשים שהנכם מכירים או נוח להם לעבוד עמם כי המפיקים למעלה בפרמידה עסוקים בארגון כל השאר לו התחיבו, דרך אגב לולא התחיבו אולי לא היה מתקיים הארוע או היה קטן בהרבה. חישבו על הכסף שעולה הפרסום, האבטחה, הניקיון וכל שאר הדברים - מישהו צריך לארגן ולממן כל זאת. התחיבויות אלו מספקות עבודה לדוכניסטים שבעצם מרוויחים היטב בסיכומו של דבר מרוב הארועים הגדולים, כרמיאל למשל (לא תמיד,.....ידוע!). עובדה שהם חוזרים מדי שנה בשנה לפסטיבלים, כנראה זה שווה את העלות. היו אלו כמה הרהורים שעלו בעקבות כל הברכות הנרגשות, לכאורה, כל כך שעלו כאן, שלדעתי לא היה להן מקום. ברכת בהצלחה היתה יותר לענין ודי.

אני יודעת למה כתבתי הטוב ניצח, ביום שישי...

עברה מארגנת מסוימת בקניון שאני עובדת בו (ושמעתי שלא רק בקניון הזה עברה באותו היום) חילקה פליירים והודיעה לכולם בכל נרגש ורם כי היא זו שזכתה במכרז של פסטיבל הסרטים - דבר שהתברר כשקר וכזב (ובעוד מספר פעמים בעבר) עם אותה מארגנת שגם חלוקת הפליירים נעשתה "כגנב בלילה" - ברגע שראתה שמארגנת יריד הקניון מגיעה לכיוונה היא פשוט ברחה לכיוון היציאה.. לא כך צריכים להעשות הדברים - לדעתי. מבחינתי הטוב ניצח זה אומר שהמארגן שזכה בפסטיבל הינו אדם שקט ולבבי, יש לו ידע ונסיון בניהול הפסטיבל שנוהל בשנה שעברה למופת ושמאוד נעים לעבוד איתו ובמחיצתו בגלל האישיות השקטה והשלווה. עלי לציין שהמחיר אינו גבוה יחסית לכמויות האנשים שמגיעים ובאמת בכוונה לקנות ולכייף - ברובם. מאחלת שנה טובה ומבורכת, הרבה אושר, בריאות ופרנסה לכולם

HayaBee

New member
../images/Emo55.gifהבנתי בהחלט.

אני יותר כיוונתי למפיק ולא למשווק. שיהיה בהצלחה ושנה טובה.

גיטי123

New member
השאלה הופנתה לטוענת הנ"ל שחולקו

פליירים לפסטיבל הסרטים אני קיבלתי פלייר ובו פרטים לגבי אירוע בכפר סבא המידע של הנ"ל פשוט שגוי בלשון המעטה וכיון שאנחנו נמצאים בחודש מיוחד ובפתיחת ראש השנה ויום כיפור ממש לא יפה להטעות!!!!

גיטי123

גיטי אני לא מבין למה את תמיד מרירה ולא מפרגנת על כלום אריק בחור נחמד ותמיד נעים לעבוד איתו תמיד רגוע ומחייך הלוואי ורבים היו לומדים ממנו אז מה זה משנה מי זכה העיקר שאפשר לעבוד מול אריק אריק אני מאוד שמח שיש לך חלק באירגון הפסטיבל עלה והצלח

אלירן213

New member
אריק מפיק טוב עדין ואכפתי

עבדתי איתו בחי פארק מוצקין וגם בגרנד קניון שנה טובה אריק עלה והצלח

bartal4

New member
אריק

אריק הוא בחור מקסים מאורגן , מסודר , נעים לעבוד איתו בודק ושואל שהכל בסדר לוקח סכומים מעולים תמורת אירגון מצויין לא ברור לי למה לנסות לומר משהו רע עליו ???? מי שיצעק יותר מדי פעמים זאב זאב סופו שאף אחד לא יקשיב לו . שנה טובה !

למעלה