פסטיבל הפסנתר

moriboy66

New member
פסטיבל הפסנתר

אמממ לדעתי היה ממש טוב... הופעה מצויינת עיבודים מרגשים שירים טובים נהנתי. וואי זה הולך להיות שרשור קצר.. כמעט ולא הייתם. אממ את הפלייליסט אין לי אבל היו שירים ממש טובים ואין מה לעשות סינגלים מוכרים היו בן השאר אם מתים עדיף למות בסתיו, כבוד,חלומות גדולים, אולי, אהבנו, שלכת, השיר שלנו, זה רק הלב -בביצוע ממש יפה רק עם פסנתר, כשאתה כאן, פרח שחור -שאביב שר, שיר של ערן, האם להיות בך מאוהב, עם הזמן- בביצוע ערן ואביב שממש ריגש, מחר, סוף העולם, יומן מסע, מלח הדמעות, הנסיך הקטן נשל הנחש- נורא אהבתי.... והושמע שיר חדש של אביב; אין שמחים בלילה. בטח שחכתי משהו... בקטנה תרביצו לי אחר כך אממ זהו... האאא ובמונית חזרה שמעתי את הלהיט הנוסטלגי והמעורר חושים .. אתה חייב למות עליי! מעורר חושי הקאה אל תגידו שלא.. לילה טוב בוקר טוב יום טוב וסופשבוע נפלא ורגוע לכולם

שכחת:

מלאך השיר שלנו pain הייתה הופעה מעולה! ביצועים מרגשים...אהבתי במיוחד את אין שמחים בלילה נשל הנחש! שלכת אם מתים עדיף למות בסתיו ועם הזמן- שבשיר הזה ערן צור של בצרפתית
סטיבן ווילסון היה באולם וראה ת'הופעה... ההזדמנות לראות אותו חמקה לי בין האצבעות =\

מוהיקן

New member
שיר חדש?

זכור לי שאביב דיבר על השיר הזה.מה סגנון השיר?אני לא מאמין שפספסתי את ההופעה.עברתי דירה,וצבעתי את כולה עד הבוקר.

היינו אתמול בהופעה עם החבר שהיה לו

יומהולדת היה משו בסט.. יש לי הקלטה של "שדות ביקשו" של "סוף העולם" של "מחר" חלק מהנסיך הקטן ועוד כמה.. מי שרוצה שישלח הופעה באישי

Simple Sam

New member
מלח הדמעות?

שישר את זה גם בזאפה אמן. נשמעת הופעה ממש טובה,סופסוף קצת חידוש בשירים.

tribe spirit

New member
היה מצויין.../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

ערן צור זה דבר פשוט טוב. לאדעת,אביב לדעתי קצת נורא מיהר לסיים כזה וללכת,חבל שהוא לא דיבר קצת יותר....גם הביצועים היו נורא כזה מהירים ופתאום קלטתי שעברו כבר איזה מליון שירים. אבל היה מצוין למרות הכל,התגעגעתי כלכך להופעות של אביב.... היו 24 שירים בסה"כ,ארשום אותם כאן אח"כ לא לפי הסדר...הופעה מלאה וטובה,עם כמה הפתעות. מצד שני,כשאתה כאן היה מיותר לגמרי.

למעלה