פסטיבל הקומיקס, האנימציה והקריקטורה

shedevil1

New member
פסטיבל הקומיקס, האנימציה והקריקטורה

שלום, לא ברור לי איך לא עלה כאן עדיין הנושא (או שכן ואני פיספסתי). אבל - ב19-20-21 יערך הפסטיבל הענק הזה בסינמטק ת"א. כמו בשנה שעברה יהיו סרטים, הרצאות ודוכנים מאוד מענינים (והשנה חדש - מיזוג!!) וכמובן דוכן ענק של עולם הקומיקס. זה הכל, להתראות שם.

*GormE*

New member
לאאאאא ב-20 אני טסה וצריך להתכונןןן

אני כל פעם מפספסת את פסטיבלי הקומיקס!!!

The Flash

New member
אהההה גם אני טס ב20 וגם אני לא יהיה

!!! פעם ראשונה שאני יודע על הפסטיבל ואני מפספס אותו

apathic

New member
אני לא מאמין...........

אני הולך לחתונה ב-20... מי בחר את התאריכים המגוחכים האלה?!

shedevil1

New member
המיזוג

בשנים קודמות היו דברים שהיו בפנים והיו דוכנים בחוץ, בחום. השנה יהיו אוהלים לדוכנים שבחוץ או שיכניסו את כולם פנימה - בכל מקרה - לא יהיה חם. שווה לבוא אפילו ליום אחד לכמה שעות. חוויה מדהימה!

The Flash

New member
בטח באסה...

אני נוסע לארה"ב ארץ הקומיקסים הבלתי מוגבלים ואת?

*GormE*

New member
מאוד בעסה

אני טסה לברלין ארץ הטכנו (מלקקת שפתיים בפראות) אה, ואם מישהו מכיר חנויות קומיקס בברלין- שיגיד לי

assaf222312

New member
?!

מאיפה נביא לך חנות בברלין!!! מי מכיר חנויות בארץ המסריחה הזאת! את תגידי להם בחנות שאת יהודייה יירו לך בראש עם אם 16!!!

*GormE*

New member
בוא ניסחף

ובמדריך אומרים שמתייחסים יפה לבחורות בעלות מראה גרמני. זו אני. יש לי גם שם גרמני. אותי לא יהרגו.

Supermans girl

New member
מה יש בפסטיבל הקומיקס? ../images/Emo66.gif

אף פעם לא הייתי שם. מה יש שם בעיקרון חוץ ממכירה וקנייה של חוברות קומיקס? באים לשם ציירים מפורסמים? איזה קווי-אוטובוס מגיעים לשם? למי שיש מידע... תודה

green lantern

New member
אני לא ראית תחנה באזור...

אבל אני מכיר מישהו שהיה אמור לקחת אוטובוס (אבל במקום זה קנה טרנספומר) יהיה שם הרצאות,סדנאות,מכירת והחלפה , קניה מעולם הקומיקס... וגם תהיה פינת תפוז (לא רישמית כי זה עולה כסף) באזור הקונים\מוכרים.. אני אהיה שם עם חולצת תפוז... המלצה על הרצאות (משנה שעברה) של צבי קויש ושל נמרוד רשף...

Smell¥ Cat

New member
תגיד לי

כניסה עולה כסף? ודרך אגב מה המצב אנשימים מזמן לא שאלתי.....

green lantern

New member
הכל טוב (ובזה נגמור את הדיון על

מצב הרוח של הפורום) הכניסה לסינימטק לא עולה כסף אבל הקניה מעולם הקומיקס (
) ההרצאות והסדנאות עולות כסף... שנה שעברה נמרוד רשף וצבי קויש חילקו קומיקס בחינם (אחד לכל אדם)...

למעלה