פסטיבל הקומיקס 2002...

Bishnet

New member
פסטיבל הקומיקס 2002...

סתם חשבתי שזה יעניין אותכם... (למרות שזה בטוח לא) אני מנסה לקדם את מועדון המעריצים של "גיליוטין", אז תסלחו לי... רוצים עוד תמונות? לחצו פה!

effigy

New member
אביב וערן מקומיקום מאוד קשורים

לפיפוש (אני יודע שרנן הוא זה שמדבר איתם...) בכל מקרה למי שלא זוכר פיפוש החברה שעשו הרבה רעש

alro

New member
ממה שאני זוכר

רוב מבקרי הפסטיבל ובעלי הדוכנים היו מוכנים להשמיד את החברה של פיפוש (וזה משיחה עם 5 דוכנים שונים)

SpideyBoy

New member
מוות לפיפושים !

אני זוכר מהפסטיבל הם היו הדבר הכי מעצבן. והיה שם איז אדיוט בגופיה שהתחיל (לא בהצלחה) עם כל דבר שזז (לבתוליו שלום).

chatenoire

New member
נחמד מצידך

הם אולי עברו את רמת הדציבלים המותרת לאזור בנוי, אבל לפחות הם נהנו. חלק מהרעיון של פסטיבל קומיקס הוא האוירה, ובניגוד לכמה בעלי-דוכנים שפשוט רבצו במקומם ועישנו, הפיפושים עשו כיף ותרמו לאוירה של פסטיבל קומיקס/אנימציה ישראלי. חזקו ואמצו, אבל תשתדלו לעשות את זה קצת יותר בשקט.

ailag

New member
אבל אנחנו לא נהנינו

הווליום ממש גרם לרצות לעזוב את המקום, ובגללו גם נאלצנו להיות במתחם רק למשך פרק זמן קצר מאוד. וחבל. למה שלא יעשו פינת ילדים במקום?

shnichsser

New member
כן כל הזמן הם שרו שירים של המשחקים

ועשו המון רעש והתפרעו. אני זוכר איך שרנן אמר לי "תתביש בעצמך" כששמע שאין לי בכלל מוצרים של גיליוטין כשרציתי חולצה של holly wood.

איך אתם מעזים להגיד זאת עלינו?

אנחנו פיפושאים, אנחנו יכולים לעשות מה שבא לנו. רוצים להשמיד לנו את הדוכן? לכו על זה! אתם לא יודעים מה בינתיים אנחנו מתכננים למיני פסטיבל הקומיקס הבא שמכינים!!!! מוות לפיגוריסטים שביניכם!!! וחסר לכם ירידה אחת- אנחנו הורסים את כל האווירה! בתור פיפושאי שנהנה וצוחק- אני לא ממש צוחק הפעם... אתם לא מתביישים? אין פה את חופש הביטוי? ותחשבו איך היה בלי שהיינו משגעים אתכם- אפילו הייתם משתעממים! ואני יודע שכמה שהם לא פיפושאים באו לפעילות של עוגיית החזי פיפוש! ואני לא אתפלא עם כמה נמצאים כאן... יחי פיפוש- מוות לאחרים!

אני דיי מסכים!!!!!!!!!

אני בעד הפיפושאים!!! הם ניסו בסה"כ להעלות את האווירה ולעשות שמייח! ובקשר לרנן, הוא מנסה בסה"כ למצוא לעצמו בת זוג מעאפנה שתתאים לו....

LoL חחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo70.gif

יחי פיפוש ופו פו פו לסוס

effigy

New member
אני לא אמחק כי אין לי סיבה עקרונית

אבל אני לא מסכים עם מה שאתה אמרת או עם ההתנהגות שלכם בקא"ק... לשמוח ולצחוק מותר.. ואפילו כדאי אבל לכל דבר יש טעם... אני חובב פיפוש (עד משחק 2 שלא עולה לי על המחשב) והייתי בשתי הסדאנות (עוגיה ומסטיק) אבל אם אנשים מבקשים מכם להנמיך את הוליום אז מנמיכים... ולא מחילים עם אשתו של יוסי...

Logan16

New member
מה יש לכם נגד הגולזמנים

הם היחדים שמנסים לשנות קצת משהו בארץ להביא קצת סוג אחר של הומור מאשר סאטירות פולטיות הם צריכים לעשות מה שבא להם וחובתם להראות דבילים ותהיו כנים מי לא התחיל עם אשתו של יוסי בשלושה ימים המטוריפם האלה ?

shnichsser

New member
תרגע אני גם פיפושאי !!

אני סתם צוחק דווקא היה נורא נחמד כשהגעתם. למרות שלא עמדתי הרבה זמן בדוכנים.

ailag

New member
אממ

- לא פגענו בחופש הביטוי, אמרנו את דעתנו. ובזה שאתם אומרים לנו לא להתלונן, אתם אלו שפוגעים בחופש הביטוי.. מותר לי שיהיה לי כאב ראש, לא? - גם אם תפתחו דוכן לבארני ודוגמגישי ערוץ הילדים ביחד עם "המורדים" זה יעלה לאנשים מסויימים את המורל ויעשה שמח, ויכול להיות שזה יהיה עם הדוכנים הרגילים, אבל בדרך כלל דוכנים כאלה נמצאים בצד, בפינות הילדים. לדעתי רוב האנשים באזור הקטן ההוא לא היו מרוצים במיוחד מהרעש. אפשר לעשות אוירה טובה, אבל אוירה טובה ע"י צעקות בנושא פיפוש? לדעתי, דבילי.

../images/Emo59.gifפסססססססססססססס../images/Emo59.gif

מה אתם פותחים ת'פה?!!? אנחנו היחידים שעשו שם כיף!!! אני לא ראיתי אף אחד נהנה ושר עם הבובה המסריחה של דקסטר??? (דרך אגב,מעניין איך היא משתינה....) בילעדיינו היה שם משעמם תיכו!!!!! ומה אתם מיתלוננים?!!? זה חופש הביטוי פה!! זה דמוקרטיה פה!!! פה זה לא דיקטטורה!!!! לא טוב לכם? תלכו!!! אבל אל תיתלוננו ותעשו שם רע לאומה הפיפושית!!!!

אני בעד הפיפושאים גם!

השירים של פיפוש הם שירי ארץ ישראל השלמה! והפיפושאים מנסים לעשות שמח ופתאום פותחים עליהם את הפה! איפה הארץ-ישראליות? (בעצם צעקות זה ארצישראלי) איפה הציונות? אגב. אישית אני פיפושאי, די במועדון פיפוש די לא הייתי אז במפגש... ואם זה מעניין מישו (אם יכנס לכאן מישהו מהמועדוון) אז אני פיפוש הכבשי

למעלה