חרא פסטיבל אין בכלל הרצאות טובות....נו טוב תמיד יש את איקון!!!!!!! ישששששששששששששששש!!!!!!! טוב סתם שמעמם לי הייתי עם שני חברים שלי...אחד השתגע...קנה אקשיין פיגרס מגניבות של הטראנספורמארס ארמדה....ואת 1-6 בחוברות טראנספורמרס ארמדה.... קניתי שתי חוברות של האלל בוי (קומיקס ענק קשה להשיג אותו בארץ בלי הזמנה) וחוברת של הטראנספורמארס וחולצה של פיפוש!!!!! "מפיסטו נתראה בגהינום!!) מי שמכיר.......חחחחחח טוב סתם........!!!!!!!! אההההההההההההה איזה כייף (קודם קומיקס...ואז מנגה...)
הכי גדול היה שם המעפן-מן, וזה עם הזר. (מעפן-מן פשוט ענק... אחלה דמות) הוברט הוברט עצמו היה יכול להיות יותר טוב אם היית כותב אותו לפי התסריט הראשון ששלחת לי, שהיה יותר מצחיק מהעכשווי משום מה... אה, וגם טוטה היה נחמד!
מן שנקראת פאוור אנד רספונסבילטי. זאת החוברת הראשונה, יש בה שבע פרקים והיא עולה 75 שקל. ד"א, זאת הסידרה הכי חדשה של ספיידי? ואיזה עוד סדרות יש חוץ מאולטימייט, ספאקטקיולר ואמייזינג?
החבוב שפרסם לפני הודעה שאל: "יש עוד סדרות של ספיידרמן חוץ מאמייזינג, ספקטקיולר ואולטימייט?" אז עניתי לו שאין עוד סדרות רצות (חוץ מהנ"ל). ז"א שחוץ מאלה שהוא ציין כבר אין עוד סדרות.
אין לי הרבה גליונות של אולטימייט. בפסטיבל קניתי אולט. ס"פ #34 וחוץ מזה אין לי עוד משהו. אני חושב... אני מתכוון להזמין את אולטימייט דרך קומיקאזה, בתקווה להפוך לקורא קבוע.