המוזיקה היתה בלתי נסבלת.האקוסטיקה שם ג ר ו ע ה ! המקום קטן מידי בכדי לברוח בזמן הארוע למקום שקט יותר ! הרבה אנשים פשוט יצאו מהאולם וחיכו לחלוקת המנות, הזמן שבו הנמיכו את המוזיקה.... ואז חזרו לאולם.... בהצלחה !
תודה! את מדברת על מוסיקת רקע שהם נותנים? כי אנחנו לא מתכוונים להביא די.ג'יי. מצד שני, יש באותו יום עוד אירוע באולם הגדול. יכול להיות שזה יפריע לאירוע שלנו? ואם כבר, אז מישהו מכיר את קוקטייל בכפר-סבא?
שלום לכולם - עוד לא נתקלתי בפירסומים לגבי תאריכי הפסטיבל הזה השנה, ואילו אירועים יתלוו אליו. חיפשתי באתר הרשמי וגם באתר של עיריית חיפה - אבל כלום. אשמח לדעת אם יש כבר מידע על הפסטיבל הזה השנה (דצמבר 2009). תודה ובברכה
שלום, אני צריכה המלצות למקום לחגוג ארוע לילדה בת 4. אני צריכה רק מקום (ללא אוכל), מספיק לכ- 100 איש ושיהיה שירותים נקיים ואם אפשר גם מטבחון. אזור ג"ג רצוי: הוד השרון / כפר סבא/ רעננה