פסטיבל חג היין

notis12

New member
פסטיבל חג היין ../images/Emo168.gif

בחול המועד סוכות יערך פסטיבל היין ברשל"צ ..... בתאריך 10.10.2006 בני סילמן והקולות של פיראוס מארחים את : נדיה קריאני מיוון ולמחרת בתאריך : 11.10.2006 חגיגת זמר יוונית עם : "החוויה הייונית". המופעים יתקיימו בכיכר בית העיריה . הכניסה חינם בחסות עירית רשל"צ . תהנו .........

shabtai2

New member
פע עיריית ראשל"צ היתה

עושה את זה כמו שצריך באולמות וברמה כמו שצריך קוקה קטרינה ועוד מה קרה להם? ???

notis12

New member
עירית רשל"צ

אמת דיברת בשנים עברו עיריית ראשון אירחה את הלני ויטאלי ואת פרוטפסלטי בפסטיבל היין. הפעם זה ללא תמורה על כך נאמר רק תודה . ומי שיביא אומנים מייון תבוא עליו הברכה .

sony121

New member
נוטיס12 ידידי...

יש לך אחלה תעסוקה........... הפכת להיות איש יחסי הציבור הדובר וכמובן האמרגן של נדיה קריאני.... מה יש לך מנדיה קריאני
סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
שתהיה לך אחלה שנה ידידי

notis12

New member
sony יקירתי ../images/Emo24.gif

לא תעסוקה ולא יחסי ציבור.......... נהפוך הוא מה שמניע אותי זה לשתף את חברי וחברותי במידע שיש לי בכל הקשור במוזיקה יוונית ............

sony121

New member
נוטיס ידידי אל תקח אותי ברצינות

אתה יודע מה אמר על זה הרב קוק........... "אינני מדבר כי יש לי כוח לדבר-אני מדבר כי אין לי כוח לשתוק....." במילים אחרות אני לא סותמת
אני חייבת להציק לכולם

karantinis

New member
אל תסתמי!אבל תשפכי קצת אור...

מה זה???????????????????????? כן כן מה זה "חשבון סטרים"

sony121

New member
../images/Emo67.gifכבר חשבתי שאני צריכה ........

קרנדיניס ידידי....כבר חשבתי שאני צריכה לשפוך אור על איזה פרשת שחיתות מסויימת ....
או אולי על הגברת א' והנשיא
או אולי הגברת ב' וחיים רמון
או אולי על הרומן בין שלגיה ושבעת הגמדים
*אני אסביר לך בפרטי מה זה סטרים ומה עליך לעשות. יום טוב לך SONY121

karantinis

New member
חחחח,אני לא מעודכן בכל זה.

את רואה מה זה שבנאדם שקוע יותר מדי זמן בבוזוקי... אפילו לאכול אין לי זמן
וד"א מה נהיה בסוף עם שלגיה???

בדיחה בלאדינו שגנבתי ממישהו

אונה דיה דה לה מדיה סמנה טורנו און אומברה הסו קאזה מאס אדלאנטה.....סו מוז'ר אסטאבה אן לה מיזמה אורה אקופאדה קון אל נאמוראדו סויה אן לה קאמה ג'וסטו אן לה אורה דה אמאר....... אויו לה מוז'ר אל ברויאידו קה אביאה בינידו סו מארידו אי לדישו אל נאמוראדו ..."מירה מי מארידו בינו פרסטו ביסטה טה אי טה אפראגאר אן לה קארה און בואן פודרה קה נו טה באן הקונוסר נינגונוס, טה באס הזר קומו און "סטאטו"......אי אסטמו סה איזו ,סה מטיו אן לה קאמארטה דה לוס מוסאפיראס קומו און "סטאטו"!!! אנטרו אל מארידו הקאזה בידו אל "סטאטו" אי לה דמאנדו אה סו מוז'ר :..."קואלו אס אסטו???"..... "נאדה.... "לארספודיו....."און סטאטו קה מה מרקי אוי מיזמו אן און נגוסיו"..... בואנו....פאסרון לאס אוראס אי אן אל מדיו דל נוצ'ה סה אלבנטו אל מארידו סוחוואה אל מופאק אי אפרונטו אה קומר און פראסו דה פאן קון קזו אי אזטונאס אי אונה קופה דה לאצ'ה לו מטיו אן און צ'יני אי בינו אה לאדו דל "סטאטו"......אי לדישו אן לה אוראז'ה קון בוס פלושה...: "...אויה ...טה טרושה הקומר אונה קוזה אי באבר יא טה סאקאטאס לה קאראה אוראס סין קומר אי סין באבר.....מירה יו אייר אסטאבה אנדה לה ויזינה....אי אל מארידו אסטה קאדימסיס "קאשקארה" ני מה טרושו אונה קופה דה אגואה קה נו מה סאקה.......!!!!!

למעלה