פסטיבל חולון....! מישהו יודע פרטים?.. שמעתי שבתי מופיעה...יכול להיות..? מה קורה שם?(:
A ADVAM4 New member 1/4/06 #1 פסטיבל חולון....!../images/Emo12.gif מישהו יודע פרטים?.. שמעתי שבתי מופיעה...יכול להיות..? מה קורה שם?
פסטיבל חולון....!../images/Emo12.gif מישהו יודע פרטים?.. שמעתי שבתי מופיעה...יכול להיות..? מה קורה שם?
ח חיילת מתוסכלת New member 2/4/06 #2 באמת? אם זה יקרה זה יהיה ממש מגניב!!! אני יודעת שבית הבובות יופיעו
B bettyבתי New member 2/4/06 #4 מה שלומכם../images/Emo20.gif לצערי אני לא מופיעה בפסטיבל הנשים, אך מופיעה בפסטיבל אחר - פסטיבל במדבר. בכל אופן חופשת פסח בפתח ואני בעצמי יוצאת לחופשה, ומאחלת לכם חופש שחבל על הזמן , עם הרבה מה לעשות והרבה מה לראות. אוהבת אותכם ומתגעגעת בתי
מה שלומכם../images/Emo20.gif לצערי אני לא מופיעה בפסטיבל הנשים, אך מופיעה בפסטיבל אחר - פסטיבל במדבר. בכל אופן חופשת פסח בפתח ואני בעצמי יוצאת לחופשה, ומאחלת לכם חופש שחבל על הזמן , עם הרבה מה לעשות והרבה מה לראות. אוהבת אותכם ומתגעגעת בתי
2 21profile New member 3/4/06 #5 בתי חופש נעים שיהיה לך, תהני, תנוחי ואני ממש מקווה שייצא לי להגיע בפסטיבל במדבר. הרבה זמן לא היתה הופעה אינטימית, זה אחלה גיוון. חן
בתי חופש נעים שיהיה לך, תהני, תנוחי ואני ממש מקווה שייצא לי להגיע בפסטיבל במדבר. הרבה זמן לא היתה הופעה אינטימית, זה אחלה גיוון. חן