פסטיבל כרמיאל בערוץ 33

כן

אני ראיתי. היה נחמד, אם כי חבל שלא הראו את ההרקדות ההמוניות אלא בעיקר את המופעים (וכשכבר הראו הרקדה, היא הייתה של 4 אנשים במגרש גלגיליות...)

כתבה בעיתון ?

נאמר לי שבשבוע שעבר ב "ידיעות אחרונות" הייתה כתבה אוהדת על פסטיבל כרמיאל. למישהו יש את הכתבה ? או LINK אליה ?

avigal23

New member
אין לי את הכתובת ואת העיתון אני

חושבת שגם לא אבל זה לא יכול למנוע ממך לגשת לYNET או לאתר של ידיעות אחרונות {אני חושבת האמת שYNET וידיעות אחרונות ביחד} תיגש לארכיון ושם תמצא באמת כרגע נזכרתי שהייתה שם כתבה,אבל כבר אפילו שכחתי על מה כתבו...מקווה שעזרתי

לא נמצא ב YNET

הכתבה הנ"ל איננה ב YNET. לא עזרו כל החיפושים במדורים השונים, בארכיון ובעזרת כל מנועי החיפוש.

תודה על המאמץ אבל זה לא זה

הכתבה שהגעת אליה היא מתאריך 19/6/02 כלומר חודש לפני הפסטיבל. אני חיפשתי כתבה של כתב בשם חסון שלפי השמועות יצא ליום אחד לסקר את הפסטיבל לאחר לחץ חזק של העורך של ידיעות אחרונות והתלהב ונשאר לכל ימי הפסטיבל. להבדיל ממה שאנו רגילים זו הייתה כתבה מפרגנת. בכל מקרה תודה על המאמץ.

avigal23

New member
טוב,לא נורא אולי זה זה...אני מאוד

מקווה.{זה מתאריך אחרי זה...} אם זה לא זה...מצטערת..דרך אגב זה לא אדם בשם חסון או משהו כזה,לא נורא מקסימום... הנה כתבה אחרת

לגבי תאריך הכתבה כבר עודכנו

לגבי התוכן: גבי אלדור בראייתה החודרת וניסוחה הקולעים מתארת בקיצור ובבהירות דברים שרבים רוצים לאמור אך לא יודעים איך. כדאי מאד לקרוא ולהפנים את המסרים, גם באשר ליפה ולטוב שיש בריקודי העם וגם את הביקורת. בכל שנה, בפסטיבל כרמיאל, יוצא לי לפגוש את האנשים המרכזיים במחול הישראלי (בעשייה ובכתיבה העיתונאית) (גבי אלדור, כרמית יעקובסון, תקוה חוטר ישי, יאיר ורדי, יעל אפרתי, נילי כהן, אורה ברפמן, דר´ רות אשל, אריה יאס, מיי קרימולובסקי, נירה פז ועוד). מהשיחות עמם אני לומד הרבה מאד. אנשים אלה "מחוברים למחול" בהרבה צורות ועיסוקם המקצועי מאפשר להם להסתכל על התופעה המיוחדת הזו (ריקודי העם הישראליים) מ"בפנים" ומ"בחוץ" כאחת. כדאי מאד להאזין להם ולהיות פתוחים לקבלת הערותיהם והארותיהם.

Dudai

New member
כן ראיתי

ראיתי את התכנית, והיא היתה מעממת למדי! כמה ראיונות?!?!??!?! די!!!! שיראו מחול פרופר ולא ראיונות עם מבקרי מחול בני 70. מעבר לכך השתילו שם קטעים מפסטיבל כרמיאל 2001 (ראינו כבר), וחלוקת הזמנים היתה מאוד לא שווה. ועוד משהו - שאריה יאס יתן למרואיינים לדבר!! ושיפסיק להיות המראיין והמרואיין!. אוף!.

למעלה