פסטיבל כרמיאל 2002

פסטיבל כרמיאל 2002

פסטיבל כרמיאל 2002 יתקיים, אם לא יהיו בעיות ביטחוניות בלתי צפויות (שבזמנים אלה הינן דווקא כן צפויות), בתאריכים 23-25 ביולי (שלישי-חמישי). הפסטיבל בסימן חג האהבה - ט"ו באב. אנא מסרו לכל חבריכם.

פסטיבל כרמיאל חושף את התחרותיות

בין המרקידים... הרוקדים.... המון אנשים שאתה פוגש בהרקדות לא מסתכלים לכיוון שלך בכרמיאל כל אחד מרגיש מלך העולם.... אני לא זקוקה לתשומת לב אבל זה מדהים אותי כל פעם מחדש....

פושפןשית משהו מעיק??

אולי תפרטי יותר. יש לי הרגשה שיש כאן נושא ראוי לדיון ולתגובות משאר המשתתפים.

קח למשל את תחרות היוצרים...

ישבתי בקהל שמעתי את השינאה שיש לאנשים לחלק מהמרקידים.... השיפוט גם בקהל היה לפי מי חיבר את הריקוד ולאו דווקא לפי איזה ריקוד באמת מוצלח יותר.... אנשים ידעו (לפחות חלק גדול) לאיזה יוצר היה שייך כל ריקוד.... האווירה היתה תחרותית בצורה מגעילה... בסה"כ תחרות שאמורה להיות נחמדה שאמורה לתת כמה שעות כיף... לפחות זה מה שחשבתי.... וזו רק דוגמה אחת....

No name for now

New member
ממש לא

דווקא חזרתי מכרמיאל בשנה שעברה (פעם ראשונה בפסטיבל) עם הרגשה של איזה כיף זה לרקוד ריקודי עם, האווירה שם הייתה של ריקוד וזה היה כ"כ כיף. אני זוכרת שהסתבכתי עם איזה ריקוד ומישהו שם לב לכך ודיקלם לי את הצעדים תוך כדי. כ"כ שונה מאוניברסיטת תל-אביב, שם פעם צעקו עליי ועל בן זוגי כי התבלבלנו בצעד אחד מסכן, פעם אחרת זוג דחף אותי תוך כדי ריקוד (ממש דחפו עם היד גם אחרי שהערתי להם) התפלאתי שלא נשארו לי סימנים על הגב מזה.

ההיפך הגמור

אם יש כיף - הרי הוא בפסטיבל כרמיאל 3 ימים של שכרון חושים: ריקודים, קצב, מוסיקה, פוגשים מכרים מכל התקופות, הזדמנות לראות מופעים יוצאים מן הכלל, הזדמנות לרקוד עם בנות זוג אחרות, הזדמנות גם להופיע בפני קהל חם, הזדמנות לצאת מהיום-יום. מי שמחפש תחרותיות ימצא אותה בכל מקום - WINNER - זוכרת. מי שמחפש כיף אמיתי ואוהב לרקוד - ימצא זאת בכרמיאל. אני בכל אופן אגיע עם אשתי ובנותי וכולנו נרקוד, נופיע ונהנה.

למעלה