פסטיבל נשים 6-7 במרץ, לכבוד יום האישה

פסטיבל מיוחד לגיל הרך 20-21 בפברואר

דרושים דוכנים מעניינים המוכרים מוצרים ו'או נוני שירותים הפונים לקהל יעד של הגיל הרך: 2-6 שנים. הארוע יתקיים בקניון השרון בנתניה, פונה לקהל עמק חפר והשרון. ביגוד, משחקים, תחפושות, ציוד לחדרי ילדים, תמונות אביזרים, מוצרי בטיחות, מפעילים שונים ועוד רעיונות יתקבלו בברכה. אנא פנו למייל או לנייד להמשך פרטים. תודה רביד

פסטיבל נשים 6-7 במרץ, לכבוד יום האישה

פסטיבל מיוחד של נשים עבור נשים, שיתקיים בקניון השרון בנתניה. דרושים דוכנים של מגוון מוצרים לנשים, אקססוריז, צעיפים, אביזרים, איפור, טיפוח ציפורניים, קלפי טארוט, פרפומריה ועוד. כולל מתחם מפנק לנשים: מסג', שיאצו, איפור, סטיילינג ועוד ועוד. כל מוצר ו/או נותן שירות שמתאים לתיאור, אנא פנו במייל או בנייד. בברכה, רביד

HayaBee

New member
../images/Emo55.gif ../images/Emo245.gif../images/Emo140.gif לפורום

שלום רביד, נשמח לשמוע על ארועים אחרים שעשית , ומהיכן הגעת אלינו. כמו כן מומלץ להכניס לחתימה את מספר הנייד שלך ואת כתובת המייל או האתר של חברתך. לא להודעות גופן אלא רק לחתימה, כמו כן אנא שרשרי את הודעותיך , אין צורך בהודעה ראשית על כל הודעה. בהצלחה, חיה

תגובה לחיה

שלום חיה מה שלומך? הפקתי מגוון רחב של ארועים, בינהם: הפנינג המנשאים הישראלע, פסטיבל הריון ולידה, ארוע נשים מיוחד ועוד. הגעתי אליכם תוך כדי החיפוש באינטנט, ונראה לי מקום מקצועי ופלטפורמהנהדרת לעניין. אשמח לדעת, איך אני יכולה להוסיף לחתימה שלי את פרטי ההתקשרות? תודה רביד

HayaBee

New member
../images/Emo55.gif תקישי על הכינוי שלך שם כנסי לעולם שלך

שם תמצאי כבר בדף הראשון, בהצלחה. תודה על תשובתך, מקןה שנלמד להכירך בפורום ובארועים. חיה

למעלה