פסטיבל סלסה.. איפה אנחנו ??

OldSkooler

New member
פסטיבל סלסה.. איפה אנחנו ??

בדיוק חבר שלי חזר אתמול מפסטיבל סלסה באילת.. סלסה אפשר להגיד, היא ריקוד רחוב לטיני, אני לא רוקד אבל זה נראה סבבה... בכל מקרה, סצנת הסלסה (שהתחילה יותר מוקדם מסצנת הבי בויינג) התפתחה בארץ בצורה שלא תיאמן. הגיעו למקום 4000 רקדנים !!! סגרו 5 מלונות ביניהן הולידיי אין אקספרס וקראון פלאז'ה ! הייתה תהלוכה מטורפת בטיילת אילת!! אתה מבינים מה זה, 4000 רקדנים ?? מסיבות, אנשים רוקדים ליד הבריכה, על הדשא, על משטחי פרקט מטורפים בגודל של אולמות כדורסל שהיו מפוצצים עד אפס מקום, כנסו ללינק הזה, רדו למטה ותוכלו להוריד סרטון של איך זה נראה שנה שעברה: http://www.medsalsacongress.com/site/default.asp?contentID=home&lang=1 בכל מקרה, למה אני מספר לכם את זה ? כי היום בקושי אוטובוס אחד היינו מצליחים למלא בסצנה הקיימת (אם מורידים את כל אלה שלא יכולים בגלל בי"ס, אין להם כסף, לא בצבא וכו' וכו' וכו'). אבל אם רוצים הכל אפשרי ! אני מדמיין לי מצב שבו נוסעים אפילו 50 בי בויז לאילת! מטורף ! מסיבות היפ הופ ובי בויז בכל מקום... דמיינו את זה... הסצנה הזאת צריכה להתפתח.. קרו כל כך הרבה פעמים שבאימון בסנטר באו אליי אנשים ושאלו איך התחלנו, איך מתחילים, איפה מלמדים, מה הלאה... אנשים רוצים לרקוד !!! אני אומר, תנו להם את הקצב, הם כבר ילכו אחריו... תחשבו על זה... Peace

DaR 6

New member
אתה שולח לי במסר את המספר טלפון שלך שאני אוכל

לראות אותך?

OldSkooler

New member
אתה תראה אותי באורבן כ...

אני כנראה ילבש ג'ינס באגיס עם חגורת בד שחורה של בילבונג (למרות שבקושי יראו את הסמל.. רק כשאעלה על הידיים אולי..), וגופיית ג'ורדן כחולה (הסמל של הג'ורדן בקטן בלבן..) בקבוצת Your Troubles Peace

DaR 6

New member
אה ראיתי אותכם! הייתם הראשונים!

קיצר הייתי ברוב המופע היה סבבה, היית יצריך ללכת אבל ב3 וחצי לצערי... תגיד אליאן עשה משו בסוף? הוא באמת אלוף העולם? לא שמעתי עליו בכלל לפני זה...לא יודע..

DaR 6

New member
וואי אחי אני מאוהב בבי גירל הזו!!!

איזה גמישות! איזה כוח! וואי!! מה השם שלה? הכינוי שלה זה מינימי-משהו....

OldSkooler

New member
קוראים לה

מיני-מיש... נראה לי... קוראים לה מישל... היא עושה שנים התעמלות קרקע ובזמן האחרון התחילה ברייקדאנס... כן היא דפקה שם ברגים ועניינים.... אליאן נס עשה קטע בהתחלה אני חושב ולא עשה שוב.. הוא אולד סקולר אמיתי ואחד החשובים בסצנה העולמית.. איזה כיף שהצלחתי לגנוב איתו תמונה

למעלה