פסטיבל סקסי לאהבה ואומנות.

ליאן.

New member
פסטיבל סקסי לאהבה ואומנות. ../images/Emo23.gif

יתקיים היום ומחר פרטים כאן ו[URL='http://go.ep.walla.co.il/lovecity/program.html']כאן[/URL]. הופעות, סדנאות, תערוכות אומנות, הרצאות, צ´יפנדיילס, מסיבות וכו´... החרדים דיי מתנגדים לפסטיבל, כך שכדאי ללכת למקרה שמדובר באירוע חד-פעמי..
ועוד משהו לחג האהבה
אהבה ברגע האחרון בתפוז אהבה. גלויות, הורוסקופים, מתכונים וכו´..

ליאן.

New member
טוב.. אז ביקרתי, חוויתי והתרשמתי..

הגעתי למקום מאוחר יחסית כך שפיספסתי את כל ההופעות וההרצאות למיניהן. תערוכת האומנות לא היתה מרשימה במיוחד בעיני.. נהנתי להסתובב בין שלל הדוכנים שכללו מבחרי ווייברטורים מרשימים בדוכני חנויות המין, כמו גם אזיקונים פרוותיים, מבחר סרטים כחולים מהארץ ומחו"ל ועוד... פופרס בדוכן הטנטרה.. דוכן לדורקס, דוכן למכירת שמנים ארומטיים ומלחי אמבט.. ועוד מבחר שטויות.. איה ושירלי נצפו בסביבה.. הן לא נראו מ פ ר ג נ ו ת במיוחד אלא די מרוכזות בעצמן, אבל נדמה שהתרשמו במיוחד ממבחר הווייברטורים ומהדוכן שהציע שיטות להארכת משך הזקפה או משהו כזה.. היתה אוירה של סקס באויר.. במיוחד כשיש כל כך הרבה חבר´ה צעירים בסביבה שבסוף הערב גם מצטופפים מיוזעים ומתחככים באולם הריקודים. לסיכום. היה טוב וטוב שהיה.. הרגלים שלי הלכו פייפן. אם מישהו מעוניין ומתעניין.. ביום חמישי יש המשך לארועי הפסטיבל.. יש לי את התוכנייה ואוכל להקליד את שעות ההרצאות והסדנאות למיניהן.

SENDA

New member
גם אני הייתי שם

אבל ממש מאוחר (בערך ב 1 בלילה) הדוכנים אכן נראו מעניינים (מה שנשאר), אבל בדיסקוטק נראה לי שהיה רוב של ערסים (בערך 90%) והמוסיקה לא היתה משהו. אולי היום אני יקפוץ כדי לראות מה קורה ביום

למעלה