שיר מגניב שקראתי איפשהו
פעם הבטיחו הבטחות חזקות שיעמדו במבחן הזמן המקום ההבטחות החלו באלו המילים "אני אמות למענך" והסתיימו בהספד של בני משפחה אבלים היום אך מעט השתנה אנשים מתים זה בשביל זה בשם האהבה, כך הם אומרים הבטחה אשר מימושה לא מאחר לבוא ולאחר חודשים לא מעטים שני קברים נוספים בבית הקברות מוצבים ההבטחה השונה של המאה החדשה היא פשוטה כמעט אצילית מאות אנשים אותה מקיימים "אני אהרוג למענך" ולאחר זמן קצר, הם בבית הכלא אסורים הבטחה זו קלה יותר לביצוע מה שצריך זה אקדח ותחמושת צריך גם אהבה עזה וחסרת כל גבול ובנוסף גם אומץ ולהיות קצת מסטול זה לא הכרחי, זה סתם בשביל החרוז כל זה אצילי ונאה וגם מונע מאותם גנים רעים של אותם טיפשים המוכנים כך סתם למות להישמר במאגר הגנים האנושי אבל מה שמתמיה את כותבת זו מכל ולכן היא שואלת, בפורום הזה, בנות ומדוע ולמה, הם רצים ואצים, מקדשים את המוות למשהו אצילי וטהור למה לא פשוט להגיד בכוונה רבה אף יותר זה גם מועיל לבריאות ולצאצאים שיבואו מילים פשוטות אלה: "אני אחיה למענך"? אימרו זאת בקול לאנשים אותם אתם אוהבים וראו כמה קל הבטחה זו ליישם בסופו של דבר האין זה נחמד יותר לחיות ולאהוב ולא פשוט למות?