פסטיבל צ'רקסי - רשומה לשוקולד אגוזים וsawserk

svetlan

New member
פסטיבל צ'רקסי - רשומה לשוקולד אגוזים וsawserk

מסקרן אותי מאד באם אחרי הרשומה חוצבת הלהבות שננת בפורום, נסעת לבסוף לפסטיבל הצ'רקסי בכפר ריחניה! מאד מעניין אותי כיצד התרשמת מה"פסטיבל" וכל הפעילויות. אז לאחר הרשומה שלך והרבה מאד פרסום מצד sawserkho אנו אכן טרחנו והגענו לשם! ואיזו הפתעה! לא בטיח ולא נעליים. הגענו ב- 11:00. אני אפילו סיפרתי לחברים שיתכן ונפגוש אנשים מהפורום... הכפר מת! אין נפש חיה בכל הרחובות! אין שילוט, אין שום פרסום בשום מקום. מסעדות? סגורות. שוטטנו בין סמטאות הכפר. היינו הרכבים היחידים עד ש...עד שנפגשנו עם איזה שני רכבים נוספים...שאלנו מה קורה? איפה הפסטיבל? וגם הם ענו שהם מחפשים...ועד כה לא מצאו כלום! לא פסטיבל ולא זכר לפסטיבל. לא רקודים ולא סדנאות ולא כלום!!!!!!!!! אז שתי הערות יש לי: אני וקיבלתי גם רשות לדבר בשם כמה מחברינו סבורים שתפקיד מנהל פורום קצת מחייב. מעבר לקריאה, מעקב וכדומה אחר הודעות, מעבר לנתינת המלצות מחייב למעט אחריות, (אולי גם זהירות בעקבות כך), ובעקר אמינות. אנו מצפים ממנהל פורום קצת יותר ממה שאנו מצפים מצופה, כותב אחר בפורום. ול- SAWSEKHO לפני כחודש חודשיים כשכתבתי על ביקור בכפר צ'ארקסי כנא...מייד יצאת בהמלצות לגבי דברים שאולי פספסנו בביקורינו. אישית חשתי שאתה מפרסם! דבר, שכידוע לי לא ממש מקובל בפורום, אך בגלל שאינני מנהלת הפורום, חשבתי שזה לא ענייני להעיר על כך. לאחר מכן ראית את פרסומך שוב ושוב בכמה קומונות ובכמה פורומים (כבר שוכנעתי סופית שיש לך אינטרס אישי בפרסום, אך עדיין זה היה לגיטימי בעיני וקצת לא עינייני...כבר כתבתי למה). מה שהכעיס אותי שכל מה שפרסמת לא היה ולא נברא. לדעתי זו חוצפה ממדרגה ראשונה לקרא לאנשים להגיע למקום שאין בו כלום. היום נסענו שעתיים, בזבזנו זמן ודלק והגענו למקום שומם וריק! פגשנו אנשים שהגיעו מיותר רחוק וגם הם לא ראו ושמעו כלום! יתרה מזה, כשכבר זכינו לפגוש נפש חיה בדמות בחור צעיר בן 20+, תושב המקום, גם הוא לא ידע להגיד כלום. הוא לא שמע על הפסטיבל! אז קודם כל! בוש לך! אני מתכוונת לכתוב גם למועצה ולהנהלת הפסטיבל בין הכרמים, לבדוק קצת לפני שיוצאים בפרסומים שגויים, מטעים וכו. ולשוקולד אגוזים, באם נסעת לפסטיבל...את יודעת בדיוק מה לא היה שם! לא היה שום פסטיבל!!!!! ולכן חושבת שמן הראוי למחוק את הפרסומים הכוזבים של SAWSERKHO.

אני וחברותי מודות לשוקולד

על כל האינפורמציות הטיולים וניהול הפורום נטול אינטרסים. האינפורמציות ששוקולד משתפת בפורום הם אינפורמציות שמתפרסמות בנט בעתונים ובאמצעי התקשורת ולא ציפיתי לעולם שתהפוך לרשות החוקרת לגבי אמינותם. מבינה את הכעס שלך לחלוטין אבל..טעית ובגדול בהאשמות שהפנית לעברה. המשך יום טוב.

svetlan

New member
לא האשמתי, ביקשתי לקחת קצת יותר אחריות בתור

מנהלת פורום. ואת יודעת מה, אולי בתור אחת שכזו יש מקום שתעשה מעט "מחקר" לגבי אמינות הדברים. אני אוהבת את מה ואיך שהיא כותבת, אך לאחר שיצאה ברשומה נלהבת והמליצה לכולם לבקר.... חשבתי, לתומי שהיא יודעת במה המדובר. הרי היא אפילו רצתה לקבוע ב- 10 ליד הסופר? לא?

w o m a n 10

New member
מצטרפת לדברייך

ומוסיפה תודה אישית משלי.

../images/Emo163.gifמי שלא קורא בערב שבת נוסע לחינם בשבת

פשששששששששששששששש.......יש לך מזל שאני בלי מסכת אב"כ ,אני לא סובלת את ריח הגומי וגם שונאת חדרים אטומים, אבל אל טידגי ,אני אעשה לך כאן צ'רקסיה בלי כסף , בתמורה למטח ששגרת אלי , כי אני מתה על כאלה פוסטים. צ'מעי , בואי נתחיל מהשעור הראשון והוא יקרא שעור בהבנת הנקרא
אתמול והיום התקיים הפסטיבל בכפר הצ'רקסי כמא הנמצא לפני הירידה לטבריה, ולא בכפר כנא ר"ל שהוא כפר המצוי במורדות נצרת בואכה צומת המוביל , ואני לא מציעה לך להכנס שם . את מוטק , לא עשית שעורי בית , ארזת את התושבים ונסעת לריחניה בגליל, אבל שם אם תסתכלי בקישור אמור הפסטיבל להתקיים רק בשבוע הבא!
בכפר כמא , היו היום סדנאות , מסעדות פתוחות , ועד עכשף יש מעגלי רוקדים ומבקרים. בשבוע הבא יתקיים אותו פסטיבל בריחניה. אז כדאי שאולי תסעי שובפם ותעשי חוויה מתקנת. הלאה...... למה לחשוד בכשרים? SAWSEKHO ממלא שליחות בשם העדה הצ'רקסית, הוא לא יצר פסטיבל לעצמו , ובטח לא פילנטרופ לממן פרסומים כוזבים ושקריים כדברייך , מאחוריו עומדות עמותות לפתוח הגליל ומשרד התיירות ועוד ועוד גופים שנרתמו לקרב את הלבבות , אני יותר ממציעה לך לחזור מכל האשמות הנ"ל ולהתנצל . ויפה שעה אחת קודם
עכשף הגענו לפואנטה והיא מנהלת הפורום הזותי שהצליחה להזיז לך את הרהיטים.....
אנחנו מכירות? קבענו להפגש היום? פורום הוא לא רק לשכת מודיעין, הפורום הוא מקום אינטראקטיבי בו החברים חולקים ומעבירים מידע וחויות הפורום שלנו קיים כשלוש וחצי שנים ( איך הזמן עף כשנהנים) מעבר לכתוב בו ביום יום , נוצרו חברויות וקשרים הבאים לידי ביטוי במפגשים טיולים ועוד. מי שרוצה להצטרף למפגשים אלו , מודיע על כוונתו בשרשור שאני פותחת לצורך הענין , או מוסר פרטים ומתענין באמצעות שליחת מסר אלי , וכך מונע מעצמו את האפשרות שיסע בטעות לחארטה תנא ויטריד תושבים צ'רקסים תמימים ממנוחתם .
ולסיום, לא זכור לי בכל שנותי כאן שנתתי מידע מוטעה , נהפוך הוא , אני נוברת בכל קישור ואתר ובודקת ומשתדלת להביא את המיטב ממנו מסתבר ,שגם את ויתר הצופים נהנים ומסתייעים בו ....נכון ?... אז עכשף אני הולכת להכין לי אייס קפה עם גלידה ,וכשאחזור אני מצפה לראות ממך מכתב התנצלות בלי שגיאים ,בתמורה ניתן לך כרטיס מועדון ללא תשלום וכשנפגש אינשאללה תקבלי ממני
שיכסה לך את הוצאות הדלק. ועוד משו ...במחשבה שנייה רציתי למחוק את השרשור הזה שנבע הרי מטעות שלך ...אבל אני חושבת שזה שעור מאלף בחיים , איך לא למהר ולהגיב לזרוק רפש , להכפיש ולפגוע לפני שאדם בודק את עצמו
ולבלונדה ממישור החוף ....מי אוהב אותך יותר ממני .....
+

svetlan

New member
לשוקולד אגוזים ../images/Emo140.gif

WOW! נראה שהצלחתי להוציאך משלוותך, ללא כוונה. האמת שנהינתי (כתבתי נכון?) וצחקתי מאד מתגובתך. לגבי הבנת הנקרא: הבעיה בהבנת הנקרא היתה לא רק אצלי, אלא אצל כל אותם האנשים שהגיעו ולא איתנו וחיפשו את הפסטיבל. אבל כנראה שרק יחידי סגולה ואנשים "חכמים יותר" יכלו להבין מה אמור להתקיים איפה. האמת שעשיתי הרבה שעורי בית....אך, מסתבר שאלה היו שעורי בית של שעור אחר.... בכל אופן הפקתי לקחים והשקתי מסקנות... לגבי הדובר המח' הצ'רקסים - עדיין סבורה שהמידע לא היה מדוייק ונכון. קראתי שוב את פרסומיו והם לא ממש ברורים לעמך שכמוני ולאלו שכאמור באו. שמחה לדעת שאת טורחת לברר דברים לפני שאת מפרסמת אותם, כי הרי אני סומכת עליך!!!!!! לגבי כרטיס חברות - אין לי מושג מה זה ולמה זה טוב. אשמח באם תועילי להסביר. ובהחלט שבאם פעם נפגש...אשמח להעניק לא רק חיבוק אלא גם נשיקה חמה!
|

מוטק......

הוצאת אותי רק מבין ערימת הכלים והבלאגן שהותירו אורחי . כולה פורום, ואני עובדת רק על פי השעות שמשלמים לי. את, ואלו ששרפו דלק היום לחינם,קראתם חפיף ,והברזתם מהשעור או לעשן בחצר או להתמזמז עם החבר במכונית
אני ממתינה עדיין להתנצלות ממך , כי כל מה שכתבת אלו תרוצים.

maybesure

New member
../images/Emo45.gifמסכימה עם כל מילה

התנצלות כנה עם כותרת "התנצלות". גם אני הבנתי שזה בכפר כנא, אמנם נבצר ממני להגיע אבל היה ברור וחד מההודעה של שוקלד אגוזים שזה בכמא! וכל מי שהבין אחרת - אחריותו בלבד. חוצמזה - זה פורום של המלצות אז למה לא לפרסם אירועים כאלו יפים? אם הפרסום הוא לא אישי אלא של אירוע כללי, לא מבינה מה הבעיה עם זה?

kdr

New member
../images/Emo18.gif שוקולד אכן חסרת אחריות

בכל הטיולים הנהדרים שביליתי עם הפורום בכלל ועם שוקולד בפרט, הצהירה שוקולד כי היא לא אחראית
ובצדק. מבלי להעליב, הגיאוגרפיה ושמות הישובים במדינתנו הקטנטונת אכן מטורפים. כמו גבעת רם בירושלים ובקרית אתא, כפר שמריהו ליד הרצליה ובקרית ביאליק, אפק ליד פ"ת וליד קרית ביאליק, ובצד הערבי כנא וכמא, תמרה וטמרה, רמלה ורמאלה ועוד. על טעויות, מישהו (עברית קשה שפה) רשם פעם בGPS רמאלה במקום רמלה והגיע ללב הכפר, הטעות עלתה לו באוטו וכמעט בחיים.

אם כך , כנראה לא תהיה ברירה....../images/Emo88.gif

אדרוש הקמת וועדת חקירה ....
טגיד , למה לא תביא כאן רשמיך מהטיול אמש למען המתברברים....המארחים בעל כורחם, מסתופפי המזגנים, ויתר הצופים אלינו מהטריבונות? אצלנו המצב יחסית עוד טוב, מעטים הישובים שיש בהם כפל שמות כמו כפר כמא וריחניה
תאר לך שהיה נערך פסטיבל כזה באיטליה למשל....... שם על כל עיר יש 5 ואריציות , נניח יש פסטיבל צוענים בפסקרייה אתה נוסע לצפון יומיים ,בסוף מסתבר לך שבכלל התכוונו בעיירה ליד פלרמו בדרום.

kdr

New member
את חייבת לדרוך על יבלות ?

הילד בילה בליל שישי בחוף הים ובשבת, אחרי שהודעתי שאנחנו יוצאים, הוא התחבר לשרותים. בקיצקץ, לא כדאי לך לשמוע חוויות. אולי אצליח לנסוע ביום שלישי, מצוות 9 באב.

w o m a n 10

New member
../images/Emo6.gif מילא באותה מדינה

מישהי מספרת לי על מבצע אדיר לורונה באיטליה כבר התחילה לחלום על ונציה והסביבה. בסוף התברר שהמודעה דיברה על וורנה בבולגריה
גם אנחנו לא נסענו בסוף. אירחתי ת'משפחה. בשבת הזו אנחנו גם עסוקים חבל... באמת רציתי להגיע לפסטיבל הזה. בפעם הבאה.

סיק טרו

New member
וואו!

חתיכת פוסט, הייתי קורא לזה... כתוב כדבעי ומקבל משנה תוקף כשמסלק באצבע צרדה את כל הקליעים שנורו שם למעלה. בחיי ששווה קידום בעמוד הראשי של תפוז. ואם כבר, בטח שאלו לפניי, מה עם ה-ו"ו החסרה בשוקלד?

הבהרות לגבי ה "ו" החסרה

וואלה רק עכשף ראיתי את תגובתך ושאלתך את תגובתי קבלה הגברת גם במסרים אישיים ומאחר ולא טרחה לנגב אחריה את הבוץ שהטיחה כאן על פרצופינו אני מקווה שהסתלקה ללא שוב לגבי ה "ו" החסרה היא היתה עשויה מאצבעות שוקולד ונאכלה בלי משים....
יום נעים ותודה

sawserkho

New member
תגובה ל-svetlan

שלום לך, ראשית אני מצטער על אי הנעימות שנגרמה לך זה באמת נשמע מבעס ומעצבן לבזבז זמן ולשרוף דלק כמו שקרה במקרה שלך. שנית, טיפל'ה תקפת אותי פה על דברים שאני לא חושב שאני כל כך אשם בהם אז אגיב בקצרה לטענותיך: ההודעה שפרסמתי היא מהאתר של הרשות לפיתוח הגליל שהיא המארגנת של הפסטיבל. ז"א שאני לא ניסחתי את ההודעה. אמרת שלא היו טלפונים לברור וכו' וזה בכלל לא נכון כי טלפונים לא היו חסרים בפרסום. אולי את ועוד מספר אנשים טעיתם אבל יותר מ-1500 לא טעו והגיעו לכפר הנכון, אבל בכל זאת אני מבטיח להעביר את טענתך שזה לא היה ברור לאחראים מהרשות. אפילו מערוץ 1 באו ביום שבת ועשו כתבה, אפשר לראות כאן פשוט תקליקו על חדשות השבת של ה-17.7. האמת ש"תפסת אותי על חם" ואני באמת מפרסם - את הכפר שלי שלדעתי הוא יפה וכיף לבקר בו. מודה באשמה. לזכותי יאמר שאני מציע לבקר אצלנו רק למי שמבקש לדעת על אטרקציות באיזור, לא חושב שיש בזה רע הרי זו בין היתר מטרת הפורום, לא? ותודה לאלו שהגנו עלי, במיוחד מר/גברת שוקולד אגוזים.

tripi007

New member
ל-svetlan את חיה על הירח

תשמעי כפרה היינו שם אצל הצ'רקסים בכפר קמא ונהננו כמו שלא נהננו בחיים. אווירה של חו"ל ואטרקציות ונופים מרהיבים ואוויר נקי. את באמת לא יודעת לקרוא אבל את אלופה בלהאשים אחרים. תלמדי לקרוא בבקשה ותסעי למקומות הנכונים. אומרים לך חיפה - מה את נוסעת לירושלים?????? אם זה היה תלוי בי הייתי תובע אותך תביעת דיבה והוצאת לשון הרע וגם על זה שאת קוראת למקום בשם כפר קנא. תתביישי לך. חוצפה כזאת לא ראיתי.

למעלה